Bila sam njegova sekretarica

Nedavno sam se zaposlila u jednoj ozbiljnoj firmi. Ušla sam u uži izbor i na kraju sam dobila posao sekretarice. U sljedećim sedmicama, upoznala sam sve kolege, i bio je tu jedan momak koji mi se manje – više dopadao.

Zapravo me je taj čovjek i često nervirao i dobacivao mi, ali sa druge strane mi se to dopadalo i bila sam radoznala. On je imao oko 28 godina, imao je svoju malu kancelariju, već je tu nekoliko godina radio. Vremenom sam počela shvatati da imam veliki nagon i želju da vodim ljubav sa njim. Njegovo ime Jovan, ali su ga svi zvali Jasko.

Još više me palila činjenica, da je on bio veoma dobar ljubavnik. Tako su mi pričale nekoliko kolegica čije su prijateljice i poznanice imale seks sa njim. Jovan je bio veoma iskusan.

Počela sam da mastrubiram i da zamišljam sebi kako bi me on pritisnuo uz zid i naglo bi mi ga stavio, a zatim bi me izjebao dok ne svršim kao vulkan… Iznenadno jedno se veče nađem sama sa njim u firmi. Moja kolegica mi je predala još nekoliko dokumenata koje trebam odnijeti Jovanu da ispuni. I to je bila moja šansa.

Bilo je vrelo ljetno veče. Klima uređaj u firmi nije radio, a ja sam si odkopčala radnu košulju da moj dekolte još malo izviri. Uzela sam dokumente u ruku i donijela ih Jovanu za stol.

Samo je hladno rekao «Hvala, možeš sada ići». Ali ja sam htjela ostati tu noć. Najradije sa njim u krevetu. Privukla sam stolicu za njegov stol. On me nije primjećivao. Nešto je kuckao za računarom. Zatim sam proturila nogu ispod stola i počela da je trljam od njegovu. Lagano sam je strugala od njegovu nogu i upućivala se prema međunožju. On me je zbunjeno pogledao, i duboko udahnuo kao da se prepao.

Spustila sam nogu. Njemu je bilo sve jasno. Popela sam se na njegov radni sto i zažvaljila ga. Jovan je još uvijek bio pomalo zbunjen ali dopala mu se mala igra. Sada sam već postajala vlažna. I prije toga sam bila napaljena i često zamišljala seks sa njim.

Skinula sam košulju, zatim grudnjak. On je sa mene skidao stvari kao što dijete nestrpljivo otvara poklon. Počeo mi je gnječiti dojke. Na njegovim pantolama se jasno ocrtavala nadignuta kita. Spustila sam ruku dole u njegovo međunožje i počela sam je gnječiti i pipkati. On je skinuo svoju košulju, bio je pomalo oznojen, i mirisao je divno na neki muški parfem.

Jezikom sam se preko njegovih trbušnih mišića spuštala do međunožja. On je skinuo i bokserice, i izvirio je ukrutli veliki kurac. Odmah sam ga uzela u ruku i počela ga nadrkivati.

Gurnula sam jovana i sišla sa stola. Skočila sam prema njemu i na koljenima sam mu ga pušila. Uzimala sam ga cijelog u usta i vadila. Bio je to fenomenalan osjećaj. Bila sam konačno spremna da ga i primim. Jasko je kratko rukom svojom navlažio moju napaljenu pičkicu, protrljao je i postavio me je na sto tako da mi ga lakše može ugurati.

Malo po malo mi je njegov veliki kurac ulazio u moju mačkicu. Počela sam da uzdahujem, zabacila sam glavu, osjećaj je bio pomalo i neugodan. Onda sam se opustila i Jasko ga je sve brže i prže ubacivao. Osjećala sam sreću, pomješane osjećaje. Ali uspjela sam se osloboditi svih ružnih osjećaja i prepustila se njemu. Jebao me je tako nekoliko minuta. A onda je morao svršiti. Ponovo sam kleknula na koljena i jednom rukom sam mu ga stiskala i nadrkavala, a drugom rukom sam trljala svoju mačkicu.Počela sam da svršavam a i on je. U nekoliko mlazova je njegova sperma špricala po mom licu i po mojim grudima.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mato
Mato
Guest
26. srpnja 2020. 17:58

Odlična ??

1
0
Ostavi svoj komentarx