Please wait...

U butiku sam doživio nešto neobično sa udatom ženom

Nakon provedenog tjedna kod kuće i silnih pokušaja da nešto bar pripremim za nadolazeće ispite na faksu, nije mi Maja izlazila iz glave……a niti Tanja……. Čak sam se u jednom trenutku  „uplašio“ da sam se zaljubio…… koma…u udanu ženu…….!….no te sam misli odmah razbijao sa pokojom pivicom i uvjeravanjem da bi ona tako sa svakim učinila….njoj je trebalo malo žešćeg sexa od onog kod kuće.! U stvari, Tanja me je sve više i više privlačila i zanimalo me imam li šanse…. Na Maju sam se već navikao, nekako osjećam da sam je lako dobio na kurcu, ali ova je bila nekako veći izazov….. naravno, za pojebat i zato me je posebno privlačila sve više.

NAKON PARKINGA U OSIJEKU

U Osijek sam stigao ujutro i odmah poslije prve crne tople kave u prvom kafiću, otišao ravno do moje trgovine užitaka….. moram priznati da sam bio već napaljen pri pomisli da ću ih sresti uskoro…zagrliti ih i osjetiti malo ženskog tijela uz svoje…….ma sve me napaljivalo jer nisam jebavao ništa već 8-9 dana …..drkanje ne računam…bilo ga je i previše….i na Maju i na Tanju!

U trgovini sam za pultom zatekao Tanju…. nije bilo kupaca. Kad me ugledala, samo se nasmijala i pozdravila, te upitala;

– pa gdje si ti ovih dana…?!

– evo me!…rekao sam i bez oklijevanja obišao pult i prišao joj….ona mi je pružila ruku, ali sam je pri rukovanju lagano povukao prema sebi s namjerom da je zagrlim i poljubim…. u obraze…. prijateljski, no ona je izgubila ravnotežu i jače se naslonila na mene cijelim tijelom …… ugodno iznenađenje za mene ……ja sam je prihvatio da je pridržim….tada sam osjetio preko svoje majice njene čvrste grudi …… drugom rukom sam je obuhvatio oko struka. U trenu se odvojila od mene, ali sam osjetio žensko tijelo i mozak mi je blokirao. Samo me je oštro pogledala i tiho rekla

– „Halo….jesi normalan“…

– Ma oprosti, nije namjerno..!….na to će ona….

– Dobro zaboravi..!…..

– Nemogu!

– Zašto? upita me ona

– Pa zato što mi je blokirao mozak kad sam osjetio tvoje zgodno tijelo uz svoje…kad si se naslonila na mene!

Gledala me netrepćići očima, nepokazujući osjećaje nikakve……..kao kakav stup……pomislio sam da će me čak i tresniti s nečim po glavi…ali sam nastavio (pa kud puklo da puklo)…….. A i parfem ti je predobar…i mrtvog mi muškarca razbudio!…….Pobjego joj je blagi osmjeh…..laknulo mi je!

– Kao prvo, nisam se ja naslonila na tebe, nego si me povukao…… i nemoj da ti to više padne na pamet….nikad…..kao drugo….ovdje dolaze kupci i može netko vidjeti i kojekako protumačiti…..!….i kao treće…zastala je i blago se nasmijala….stvarno ti se sviđa parfem…..hoću reći, djeluje na muške!

– Tanja, tvoj parfem doslovno poziva na jebačinu!

– Ma ti nisi normalan!

– Kad ti kažem…..na mene tak djeluje!

Samo me pogledala i nasijala se…….Stavrno si ćaknut…skroz….reče mi!  Nego, zašto si došao………pita me.

– Pa da vidim Maju….i tebe naravno!

– Ma da….pa nema Maje…na odmoru je!

– Kako odmoru…..!

Na to će ona. Pa jel ti nije rakla da ovaj tjedan ide sa mužem na more?!

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare