Bio sam sa Suprugom mog frenda na njegovom trosjedu

Svi muškarci su svinje. To tvrdim iako sam muško. Imamo svoje partnerice, djevojke, supruge, ali svakom se digne na zgodnu tetu iz dućana, ili seksi kolegicu s posla. Tip sam osobe koja ne razmišlja puno kad vidi dobru priliku. A ova prilika nudila se sama od sebe…

Dakle, Tanja je žena mog frenda Igora, i da – oduvijek me palila. Ispočetka sam se prekoravao zbog toga jer mi je Igor stvarno dobar frend, ali je svako naše druženje postajalo nova prilika da uživam u pogledu na Tanju. Vanserijski par cica, oblo zamamno dupe, noga za popizdit… Igor je fakat imao ukusa, zapravo bih prije rekao da mu je upala sjekira u med.

Tanja je uvijek vesela i pristupačna, pa smo vrlo brzo međusobno počeli koketirati, a Igor u tome naravno nije vidio ništa loše, smatrajući da se svi skupa samo dobro zabavljamo, što je i bila istina. No, duboko u sebi osjećao sam da je Tanja moja sorta. Glumila je tobož vjernu, friško udatu suprugu, tepala mu „moj mužiću“, a u očima sam joj vidio jedan veliki, tvrdi kurac! Ispočetka sam mislio da ta alatka pripada njezinom zakonitom, ali sam se vrlo brzo razuvjerio…

Prije nekog vremena naletio sam na Tanju u gradu, bila je solo u šopingu. Poziv na kavicu nije odbila; dapače, silno se razveselila što smo se slučajno sreli. To je bila jedna od rijetkih prilika kad smo nas dvoje bili sami, bez Igora. Spikali smo o svemu i svačemu, a ja sam pohlepnim pogledom skenirao njezin razgolićeni dekolte. Reagirao sam tipično muški – instant erekcijom. K’o da je to osjetila, Tanjica je ubacila u petu brzinu, počastivši me s nekoliko takvih pogleda da bi samo mrtvac ostao hladan… No, sve što je lijepo kratko traje, pa je Tanja skupila stvari i rekla da mora doma, jer će se Igor uskoro vratiti s posla, a ona još nije ništa skuhala. „Sretni gad, ima takvog komada doma, još mu i kuha“, pomislih. Iste sekunde u glavi mi se upali žaruljica! Razmišljajući samo onom glavom dolje, velikodušno se ponudih:

– Trebaš pomoć sa stvarima?!

Nisam ni mislio da će odbiti… Spremno sam dohvatio vrećice i pošao s Tanjom prema njihovom stanu u blizini. Nekoliko puta propustio sam je ispred sebe i uživao u tom seksi dupetu, koje se izazovno presavijalo u ritmu njezinog zavodljivog hoda. Pobogu, kako je uopće uspjela navući te traperice na sebe?!

– Hoćeš gore na kavu – upitala me kad smo stigli do haustora.
– Pa neću te valjda pustit da sama vučeš te stvari po stepenicama – izigravao sam džentlmena, iako su mi namjere bile sve, samo ne džentlmenske. Znala je to i ona, zato me i pozvala… Spustio sam vrećice na pod u kuhinji, a Tanja je stala pospremati kupljene stvari u frižider, izbacivši svoju guzu prema meni. Kurac mi je bio tvrd k’o kamen! Da, bila je to sad ili nikad prilika. Nisam imao puno vremena na raspolaganju.
– Evo, sad će kavica, samo da pospremim ovo – reče Tanja ne vadeći glavu iza vrata frižidera. Snažna nagonska sila mužjaka u punoj snazi povukla me prema Tanjinom izbačenom dupetu.
– Ma pusti sad kavu – odvratio sam, plasiravši dlan ravno na njezin guz. Iznenađena, Tanja trzne tijelom prema naprijed, ali je negativna reakcija za divno čudo izostala! Čak štoviše, mazno je uzdahnula, ne mijenjajući pozu. S još više vjetra u leđima, pomilovah joj dupe s obje ruke. Pogledala me preko ramena sa smiješkom na usnama.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
3. lipnja 2021. 00:30

Imao slicno iskustvo,ali na moru dok smo ljetovali sa frendovima.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx