Cuckold

Nakon pola sata pozvali se me u sobu, ona mi je rekla jel si cuo ljubavi kako me razvaljuje ovaj kuronja, ja sam joj rekao jeste ljubavi i pitao sam je jel zeli da joj izlizem picku, na sta je rekla naravno, poceo sam da je lizem kao i obicno sela mi je na faci, on je rekao prijatele jel zelis da vidis kako joj ulazim u picku, ja sam rekao naravno, on se ispravi dodje zad moje zene i nad moju glavu, ja sam ga uhvatio za kurac i namestio sam ga u picku moje zene, jaoo ljudi toliko joj se rasirila pizdurina da sam mislio da ce da pukne, opet je svrsio u njoj. Skoro svaki dan je bio kod nas, svaki dan je jebao u spavacu sobu i najbitno je punio u maternici.

Jednog dana dok smo lezali posle jebacine, on je predlozio po sto i on zivi u stan, da prodamo njegov i nas stan i da kupimo penthouse po polu cenu zaedno u neku zgradu na poslednji sprat. Mi smo se slozili, ali on je rekao da najvecu sobu da ce biti za punjenje maternice moje zene, mi smo sa smeskanjem prihvatili. Dosao e i taj dan, uselili smo se u penthouse od 350 kvadrata, uredili smo ga po nasim izborom, naravno najvecu sobu smo uredili za njihove jebacine. Cesto su spavali zajedno u to sobu, a ja u sobu pored njih. Tako su prosli dva meseca, kad jednom poslije rabotno vreme ulazi u dnevnu sobu, zagrli Goranu i rekla mu je da je trudna vec mesec dana, ja sam im cestitao, bili smo presrecni, oni su odmah otisli na jebacinu, takav seksualni akt nisam video do tada, naravno bili su presrecni zbog bebe. Nakon tog seksa je prestala da spava sa mnon trajno se uselila u njegovu sobu, cak je prestala i da me ljubi u usta.

Nakon 4 meseci, stiglo je jos vece iznenadjenje, kad smo bili na doktoru zbog trudnoce, on nam je rekao da moja zenica nosi trojku u utrobi. Ja sam joj rekao pa nisam se zacudio sta je trojka, zasto svrsava kao konj u tebi. Nakon toga ja sam joj predlozio da se razvede od mene i da se omazi za njega, naravno to sam napravio najvise zbog njihove troje dece i za njihovu jebacinu, a i za srecu svima nama, oni su mi rekli da sam dobredojden u penthaosu svaki put. Nakon sta sam zaminuo, oni su se vencali posle nedelju dana, naravno i ja sam bio na vencavku, bio sam presrecan zbog njih.

Da znate, svaka zena u zivotu zasluzuje ogromni kurac, svaki suprug nek dopusti svojoj zeni da proba velikog.

Pozdrav svima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx