Seks u kafiću sa gazdaricom i konobaricom

Zalazio sam u jedan kafić u kvartu, iako ne svakodnevno, ali dovoljno da se sprijateljim sa gazdom i osobljem kafića. Naročito sa gazdinom ženom i jednom konobaricom, Manuelom. 

Gazdina žena Vesna je bila dobrodržeća majka dvoje djece u kasnim tridesetim, sa sisom peticom, izbačenom guzom i vitkim tijelom. Stalno je bila u haljinama, a još je nisam vidio u hlačama, čak ni po zimi. Manuela je pak bila sasvim druga priča. Uske tajice i isto takve traperice, te uske majice koje su naglašavale njenu čvrstu stražnjicu i sise trojku. Vitku liniju je naglašavala i duga smeđa kosa vezana u rep, a koju je raspuštala tek nakon posla. Sa njenih 27 godina je bila prava ljepotica i ne moram priznati da je imala jako puno udvarača na šanku, a i van posla, ali se uvijek držala na distanci od svih. 

Ja sam primjetio da ima neka čudna veza između njih dvije, tj da su malo bliskije nego uobičajeno, a ni prema meni se Manuela nije odnosila distancirano, jer me par puta iz zafrkancije lupila po stražnjici iz šale, jer kao, ne može proć kraj mene. 

Jednu večer, a bila je neka kišna i šugava večer, došao sam u kafić na jedno piće prije spavanja. Bilo je oko 21 i 30, te sam se smjestio uz šank, a iz prostorije iza šanka je došla Manuela i široko mi se osmjehnula:

– Oooo…susjed, dobra večer!!!

– Dobra večer i tebi! -rekoh i ja sa širokim smješkom- Šta nema nikoga?

– A ne, Vesna je otraga radi papirologiju -glavom je pokazala na kancelariju iza šanka, a onda skužila da sam ju upitao za goste, pa se nasmijala- Ahhh…gostiju nema već dobrih sat vremena, ti si prvi. Šta ćeš popiti?

– Paaa…jedan čaj za smirenje -kad me pogledala ispod oka ja sam se nasmješio i dodao- ali stavi i malo ruma…

Sad se nasmješila i okrenula se prema aparatu za kavu, te mi sa toplom vodom skuhala čaj, a rum poslužila u maloj čaši. Uto se na vratima pojavila Vesna u jako uskoj i kratkoj haljini, sa tamnim najlonkama na nogama, te visokim petama koje su isticale njenu stražnjicu i noge. Kad me ugledala njeno lice je ozario smješak, te je krenula prema meni:

– Ooo Davore, pa kako je -došla je do mene pruživši mi ruku kao da se nismo vidjeli godinama- Šta ima kod tebe?

– Pa evo, malo navratio na čaj i rum prije spavanja, a kako ste Vi?

– Ma daajjjj…ne moramo na VI,samo Vesna -rekla je i stavila svoju ruku na moju nogu, tako da sam mogao osjetiti kako joj je topla, a onda se sjela kraj mene na stolicu i rekla Manueli da i noj skuha čaj, pa smo nastavili razgovor.

Nakon nekog vremena, pošto sam saznao da joj je muž Ante trenutno u Njemačkoj kod svog brata, te ga neće biti skoro cijeli mjesec, pa se ona sad bakće sa papirologijom kafića, a onda je upitala da li bi joj mogao pomoći sa obračunom pošto se kužim u brojeve. Nevoljko sam pristao, te smo otišli u ured iza.

Tamo mi je sve pokazala, pa sam na brzinu skužio šta treba i brzo joj ubacivao podatke u računalo, a ona se je nagnula naprijed i prislonila svoju nogu uz moju. Temperatura u licu mi je ubrzano rasla, a tako i u međunožju. Nije baš ni pomoglo to što je stavila svoju ruku na moju nogu i lagano ju milovala prstima. Uto je ušla Manuela i rekla da će zatvoriti, a Vesna joj je rekla da zatvori, te joj kimnula glavom, a i Manuela njoj, pa je izašla.

Nije prošlo dugo kad je ušla Manuela u ured, te se primakla nama s leđa i stavila mi ruke na ramena i počela ih masirati. Ja sam se ukočio od iznenađenja, a Vesnina ruka se odmah našla na mom kurcu i počela ga je trljati preko hlača. Ja sam sjedio i u čudu gledao što se dešava. Vesna mi je onda šapnula:

– Želim te pojebati još otkako sam te upoznala, a i Manuela isto…

– Da…ali… -promucao sam zbunjeno.

– Bez brige -dodala je Vesna- nas dvije se odavno družimo nakon radnog vremena, a i ne pričamo okolo šta radimo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx