Dajem ti se,samo ostavi kćerku na miru

Matorke – Sa Vanjicom je bilo dobro. Svi su govorili da nasa veza obecava, osim njene mame. U prvo vreme… pa u prvo vreme nisam voleo Vanjcinu mamu, prvenstveno zato sto i ona nije volela mene. Mozda je tako bilo zato sto me cetrdeset petogodisnja gospodja uhvatila kako joj posmatram noge u crnim carapama, ili napete bokove ispod krute suknje, dojke, o te slatke, zrele vocke, sto se tako okrupnjale, zanosno njisu. Gledao sam Vanjicinu mamu sa vise pohote nego samu Vanjicu.

Mama se zvala Lela, bila je lepsa od cere i bolji izbor za mene. Bio sam deset godina stariji od Vanjice, lisac bez prave perspektive, bez fakulteta, diplome, para, kola, stana… Sta li je Vanjica nasla na meni, pitate se vi? Pa, kurac. Jebacka diploma je jedina diploma koju sam u zivotu posteno zasluzio. Dale su mi je mnogobrojne zenke koje sam pojebao do svoje tridesed druge godine. Ovoj diplomi na kraju su aplaudirale i Vanjica i njena mama.

Bilo je to ovako. Vanjicu sam upoznao na nekoj zurci, gde sam se upravo posvadjao sa zadnjom cavom, nekom… kako se ono zvase… Ne secam se, a jebao sam je barem pedeset puta. Vanjica prekrasna, visoka, viktka i dugonoga. U kratkoj suknjici, u mini gacicama, sa pravom reakcijom kada sam joj zavukao ruku medju butine i krenuo ka preponama. Karlicna kost pod zategnutom kozom, diskretno maljava picka, razmaknuta poza, oslobodjen put do vlazne zenskosti. Sve sam to odmah otkrio kod slatke Vanjice. Zurka bucna i dobro posecena, ali jedna soba odvojena za takve stvatri, sa kljucem u bravi, kljucem koji sam domah okrenuo i cuo Vanjicine reci:

-”Takvog sam muskarca dugo cekala.”

Drzala me za kitu koju je sama izvukla kroz otkopcani slic. Onda je klekla, poljubila oplatu od kozice sto je stitila glans. Zagulih ga i sjurih medju njene pune, nakarminisane usne. Cuclala ga kao dete flasicu sa mlekom, cuclala sve dok mleka nije nestalo. Razmazivao sam joj spermu licem, sa penisom koji jos nije gubio na cvrstini i jos pulsirao na ivici upotrebljivosti. Nakon sto sam ispraznio prvi rezervoar sperme, ponovo ga provukao kroz nemirna i gladna ustasca, naterah Vanjicu da zadigne minic, spusti gacice. Prstom prodjoh njenom picom. Neki je ludak lupao na vrata, nestrpljiv, a neka lujka vristala pijano da hoce da se jebe. Jednom rukom sam otkljucavao vrata, drugom drzao Vanjcin struk. Ona se presamitila. Gasirani muskarac i devojka upali su u sobu, pogledali u golu guzu moje male jebulje, u moju kurcinu, iskezili se, a onda pali na pod i krenuli da se valjaju. Gledao sam kako plava riba pusi frajeru dok sam zvavlacio kurac u stisnutu Vanjicinu picu. Karao sam Vanicu otpozadi, plava riba je jahala svog muzjaka na samo pola metra od nas. Neki su voajeri usli u prostoriju i navijali. Vanjica je njistala i trazila jos i jos. Razbijao sam je, udarao kurcem. Neko me uhvatio otopzadi za guzove i poceo da steze. Bio je to lud provod. Voajeri su drkali, ja sam svrsavao, Vanjica je stenjala i mesala guzom.

 

Dobro je da nas nisu silovali onako pijani i napaljeni. Pobegli smo sa zurke nakon kraktog ekscesa sa domacinom koji nije zeleo orgije. Jedan drugar manje.
Od tog se dogadjaja nismo razdvajali. Mic po mic, ona se navukla na moj kurac kao narkos na heroin, a ja na njeno mlado telo. Otislo je to toliko daleko da me odvela i predstavila svojim roditeljima. Otac, jedan flegmatica tip koji, mislim, nije upamtio ni kako izgledam, ali majka, tetka Lela kako sam je prozvao, prava azdaja. I to dobra azdaja. Punackih grudi, stegna, dupeta, dugih nogu od kojih se gubi pamet, garave kose, tamnog tena koze i ociju crnih kao ulaz u pakao. Izazovna, nestvarna, temperamentna, naviknuta da jase kitu (ali ne svom muzu). Odusevila me vec na prvom susretom, i na tom istom prvom susretu omrznula.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx