Dao suprugu za potpis ugovora – II dio

Narednih dana prepričavali smo predhodne doživljaje i jebali se kao u prvim danima veze. Iznenadio sam se koliko mi prija ova kombinacija. Da mi neko drugi jebe ženu i da ja u tome uživam. I Dunju je palila ta situacija. Em se jebe sa drugim em dobija lovu za to.

Dao suprugu za potpis ugovora – I dio

Dva dana pred polazak zove Masimo. Nakon potvrde o odlasku za Veneciju traži mi Dunju na vezu. Pričali su o nečemu ali nisam najbolje shvatio o čemu. Kada su završili kaže mi Dunja da je Masimo pita da li hoće sutradan da po podne izađe na piće i večeru sa njegovim prijateljima koji su poslovno u Beogradu već par dana. Kaže mi da imaju preko 45 i da lepo izgledaju i da su galantni. Ćutao sam i čekao da čujem finale dogovora. Odlazak na piće, večeru i sedeljka u baru hotela je sto evrića, a ako hoće sex još trista po osobi i to samo ako želi. Kaže da je Masimo prihvatio i da će joj potvrditi da li se oni slažu. Čestitam draga pa ti si stvarno postala profi. Ljubili smo se kada je ponovo zazvonio telefon. Masimo je potvrdio da se slažu sa uslovima i da joj je na mail poslao njihove slike. Gledajući slike samo je prokomentarisala da ne izgledaju loše i da će biti izgleda extra prihoda.

Odvezao sam je ispred njihovog hotela i dogovorili se da me zovne kada završi da dođem po nju. Ušao sam za njom u bar hotela. Video sam ih u separeu. Dunja u sredini. Upravo su nazdravljali. Pio sam svoje piće i gledao ih. Dunja me je snimila i diskretno namignula. Shvatio sam da ide na extra zaradu. Povremeno su obojica spuštali ruke ispod stola. Dunja se smejala i savršeno igrala svoju ulogu. Kada je pošla sa njima u restoran na večeru otišao sam kući.

Oko tri sam otišao po nju. Samo se zavalila u sedište i rekla mrtva sam. Pomazio sam je, poljubio i krenuo. Preumorna je bila da bi mi išta pričala, ostavili smo za sutra. Samo je rekla da su prezadovoljni i da su želeli da dođe i sutra ali im je rekla da ne može da je sutra veče zauzeta.

Probudili smo se oko 11. Izležavali smo se. Krenuh da je mazim i pitam šta se dešavalo. Ispod stola oba su je dirali po butini i prišli do pice ali nisu zavlačili ruke. Za večerom su bili pristojni, ali su žurili da što pre završe. U sobi ih je pitala ko će prvi, u glas su rekli da će zajedno u trojku. Mada to nikad nije radila, prihvatila je. Tražili su da im izvede striptiz tačku.

Kada je skinula haljinu oni su izvadili kurčeve i polako ih nadrkavali.Vrckala je približavala im guzu do ispred lica. Nisu je pipali samo su gledali i drkali. Snimila je da stariji baš ima velik kurac. Skinula je sve. Ostavili su joj čarape i haltere, i pozvali da im puši. Mlađeg je lako uvlačila usta, ali sa starijim je baš imala muku. Rukom nije mogla da ga obuhvati a u usta ni do pola nije mogla da uvuče.

Dok mu je pušila mlađi se skinuo, položio je na krevet i počeo da joj liže picu. Stariji se skinuo i ponovo joj dao da mu puši. Okrenuli su je četvoronoške. Mlađi joj se nabio u pičku a starijem je i dalje pušila. Iskusno su je jebali tako da je shvatila da oni vrlo često zajedno jebu. Zamenili su mesta. Mlađem je pušila a stariji je polako navlačio na kurčinu. Širila je noge još više da bi ga celog primila. Stariji je legao na leđa i Dunja se polako nasadila. Mlađi je prišao od pozadi i počeo da je dira po čmaru i da joj gura prst. Kako je lako ušao shvatila je da je koristio kremu i da planira da je jebe u dupe.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
8 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Budabuda
Budabuda
Guest
27. travnja 2021. 09:04

Ova guza na slici je vrh…firma ima da radi samo napred…

Darko
Darko
Guest
Reply to  Budabuda
1. svibnja 2021. 11:54

Moja zena bas lici na tu sa slike … ali mislim da mi je vernaa!! Ne bi ona nikada radila ove grozote..

Budabuda
Budabuda
Guest
Reply to  Darko
1. svibnja 2021. 20:45

Ne znam sta cija radi ali rekoh za ovu na slici da je vrh….

Boško
Boško
Guest
Reply to  Darko
2. svibnja 2021. 12:19

Nikad ne reci nikad! Ma koliko se voleli čovek i žena, svaka od njih ima kurvinsku žicu u sebi, što je dobro, ali uvek postoji šansa da pogreši. Kažem-ne mora da se desi, ali nikad ne budi100% siguran. Priča ti iskusan jebač, bez lažne skromnosti.

Darko
Darko
Guest
Reply to  Boško
3. svibnja 2021. 15:12

Sumnjam zati sto sa posla svaki put dodje sve kasnije .. ali opet nema sanse ona je moja zena ona me voli..

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Darko
3. svibnja 2021. 23:58

Druzeee,to sto te voli nema veze sa sexualnim zadovoljavanjem tjelesnih potreba i zeljom za necim drugacijim i novim.

Darko
Darko
Guest
Reply to  Kvisko
5. svibnja 2021. 19:45

Mislis li da je jebe neko?

milojko
milojko
Guest
Reply to  Darko
26. srpnja 2021. 11:53

pa jel ti lijepo da ti uziva zena drug

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
8
0
Ostavi svoj komentarx