Please wait...

Depilirala sam frendicu i završile u krevetu

Bio je vreli letnji dan, jedan od onih kada ne želite ništa da radite, samo da se zavucete u neku hladovinu i uživate uz neko hladno pice. Završavala sam sa mazanjem mog omiljenog bordo laka na nokte na nogama, kad je zazvonio telefon. Jedva sam se iskobeljala iz fotelje i na petama došla do telefona.

– Halo rekla sam,

a sa druge strane se cuo glas Anje, moje verne mušterije, ustvari vec se može reci prijateljice jer se znamo vec godinama.

– Halo Dijana, kako si šta radiš,

– Evo rekoh gledam gde da pobegnem od ove vreline,

– Slušaj, imaš li vremena da me izdepiliraš danas, frka mi je idem veceras na more, izjurila sam muža sa decom u šetnju, pa je idealna prilika, samo prepone, molim te, ti ceš to za cas.

Nije mi se radilo, moram da priznam, pogotovo sa voskom na toj vrucini, ali prosto nisam mogla da je odbijem.

– Ok rekla sam, stižem, stavi kafu. .

Za cas sam na sebe bacila mini suknjicu, crnu kratku majcicu i krenula.

Otvorila mi je u svilenom kimonu, koji joj je super stajao i isticao njeno vitko telo. Inace Anja je bila zgodna crnka, grudi su joj bile osrednje velicine ali lepog okruglog oblika, guza i noge kao vajani, nikad se ne bi reklo da ima dve trudnoce iza sebe.

Mature NL Tara Spades, Tory

– Cao rekla je osmehnuvši mi se,

– cao rekla sam joj i pružila ruku,

– udi kafa je gotova.

Sedele smo u dnevnoj sobi na širokom krevetu, pile kaficu i pricale. Imale smo gomilu tema za razgovor. Anja je radila u banci, kao i njen suprug, lepo su se slagali i imali skladan brak, bar po njenoj prici.

Mature NL Tara Spades, Tory

– Vreme je da nešto radimo, rekla sam posle pola sata caskanjai popijene kafe,

– ok rekla je Anja.

Odradila sam joj depilaciju prepona zaista brzo i bezbolno kako ona kaže. Nije bio neki problem, jer je Anja bila negovana, pa nije bilo mnogo posla. Ribica joj je ostala, bez i jedne dlacice. Sve vreme depilacije je cutala, sto mi je bilo malo cudno. obicno je nastavljala da prica. Ostalo je samo da se nanese losion kako bi se sprecila iritacija kože i crvenilo. Naprskala sam losion i krenula da ga utrljavam u kožu, u tom momentu sam primetila da je Anja pocela da izdiže svoju ribicu prema meni, nije mi bilo jasno, ali nisam obracela pažnju, na te njene pokrete. Uskoro je pocela da uzdiše. Završila sam sa utrljavanjem losiona, medutim ona me uhvatila za ruku, vratila je na svoju ribicu i rekla

– nastavi molim te.

Bila sam zbunjena, ali sam nastavila da je masiram. U jednom momentu Anja se pridigla uhvatila me za ruku i privukla me sebi na krevet. Drugom rukom je pocela nežno da mazi moju nogu, bila sam toliko šokirana da nisam mogla da progovorim ni rec.

Mature NL Tara Spades, Tory

Ruka joj se našla u mom medunožju, prešla je preko mojih tangica, i krenula prstom ispod njih. Zacas se našla na mom klitorisu, pocela je nežno da ga masira. U tom momentu sam osetila cudno uzbudenje, ruka druge žene u mojim gacicama, prst koji me, htela to sebi da priznam ili ne jako pali. Ribica mi je bila vec sasvim vlažna, kada sam legla na krevet i prepustila se potpuno. Anja se spustila na kolena ispred mene, lagano mi skinula suknjicu i tangice i raširila noge . Jezikom je prešla preko mojih bedara nežno kako to niko nikad nije uradio, a onda je krenula ka dole.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare