Sa polubratom

Ćao svima, htela bih da podelim istinit događaj sa vama. Ja sam crnka  godište i od skoro sam majka tako da sam jako rano ušla u nezaštićene seksualne odnose.
Imam supruga koji radi u smenama, a ja kući čuvam bebu.

Sa bratom imam retko kontakt ali veoma slobodan i nemamo stida pred nama tako da šetamo oskudno obučeni kad smo zajedno.

Taj ključni događaj među nama se desio u jednoj negovoj poseti kada se vratio skoro iz inostranstva. Došao je da nas obiđe i da vidi sestricu, ja sam bila sama. Beba je spavala a ja sam otišla da se istuširam, izašla sam gola jer nismo imali stida pred nama, on je sedeo i gledao tv, pogledao mene i okrenuo je glavu prema tv-u.
Ali sam ja primetila da mu se digao te sam na sebi obukla samo majicu bez bruka i gaćica i prišla mu zagrlila ga, poljubila ga u obraz i pitala sam ga šta to gleda. Na tv-u je bio ljubavni film, on je rekao ništa.

Zatim sam ga pitala da li mu je to u pantalonama od filma ili od mene, na šta se on okrenuo i video da sam bez gaćica, dok je uspeo da progovori da idem da se obučem, ja sam ga povukla preko mene i gurnula gu dole. Bila sam sveže obrijana. Nije znao šta da radi a ja sam povikala, šta čekaš zar nisi to hteo još kad smo bili mali, tada je počeo da me liže i da mi masira klitoris. Ubrzo sam svršila i odgurnula ga, bio je zbunjen a ja sam ustala prišla mu i opkoračila ga, i povikala mu hoćeš tako da sediš ceo dan ili ćemo se jebati.

Odmah je izvadio kurac i ja sam sela na njega. Počela sam da ga jašem nije prošlo 2 minuta rekao je da je blizu vrhunca, nisam htela da silazim pošto su mi neplodni dani. Svršio je u mene a pod naletom toplote u utrobi sam i ja.

Malo smo tako odmorili ali mu je kurac bio i dalje krut. Šapnula sam mu da ne brine i da su mi neplodni dani što ga je uzbudilo, te me je podigao i stavio na sto. Onda je počeo grub seks koji je trajao 15ak minuta, pri kraju me je spustio na kolena i stavio kurac u usta u tom momentu je počeo opet da svršava, ali mi nije dozvolio da išta ispljunem.

Posle toga smo se istuširali I šetali goli po kući pa smo ponovili to još jednom i još jednom mi je ispunio pičku spremom.

Jedva čekam da se opet vidimo jer je bolji od mog muža i može više puta. Volela bi to da ponovimo u šumi ali me je strah da nas neko ne vidi, možda nas i pozna pa bude svašta…ovako je najsigurnije.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Marko komentira

    Super prica

Komentiraj