Doček nove

Ja sam Ivan skoro 60g.visok malo preko170 i 78kg a moja Slavica 170 i 69kg srednjih sisa i dobre guze.

Ja i moja žena Slavica smo više od mjesec dana maštali kako čemo na more več sam rezervisao apartman i samo smo još brojali dane.T

jedan dana pre polaska ona sjedne na kavč pored mene zagrli me i kaže,dali bi imao nešto protiv da i moja sestra Milojka ide s nama.

Njena sestra je malo viša od nje i ima veče grudi i malo okrugla ali ne previše.Malo sam kolebao jer sam pomislio na to,da neče biti slobodnog ponašanja u apartmaju i za sex če bit kriza ali kad me zagrli I kaže,daj molim te znaš da sad nema nikoga sa kome bi išla na odmor. I tako sam se složio sa njom.

Došao taj dugo očekivani dan i krenusmo kolima punim prtljaga,moja sedi napred i nešto pričamo onako brez veze a Milojka pozadi zaspi,legla je preko zadnjeg sjedala skupila noge i meni pružila ljep pogled u retrovizor haljina joj je skliznula gore i otkrila lepe butine i bjele gačice.Bio sam odmah napaljen i posegnem rukom Slavici na butinu i prema gore,uhvati mi ona ruku i skloni je, kaže pa sestra je pozadi.

Tako nam prođe put do apartmana,Prvog dana nije bilo ništa neobičnog,ja sam virio gde sam mogao uhvatiti bilo koju od njih dvije malo više svučene samo ništa se nije dogodilo jedino morao sam kriti da sam veoma napaljen,sve vreme mi je bio tvrd ali sam ga dobro krio.

Noč je prošla meni Slavica nije dala da je diram kaže Milojka je tu i ona ima lagan san.

Več sam mislio kako neče biti ništa od ljepog odmora,kakav je to odmor bez sexa.

Drugi dan se je sve počelo okretati na bolje.Ujutro sam svakom pored kafe sipao po jednu travaricu i ponovio još jednom i vidi vraga odmah je bilo bolje.Ponašanje je bilo slobodnije svako tolko vremena sam zagrlio Slavicu pa i Milojku.

Otišle one na plažu a ja u nabavku za roštilj.Kad su se vratile več je sve mirisalo po prženem mesu.Završili smo hranom i ja iznesem bocu plavca sipam svakom po jednu čašu i slušam kako bilo na plaži,posle još jedne ture Slavica kaže da ju mažem sa kremom i legne na terasi.Polagano sam joj trljao kremu i skinuo gornji deo kupačeg jer mi smetao nije se bunila.Izkoristio sam situaciju i ruke su pobjegle i na rub sisa i to je dobro prošlo moja samo malo uzdahnula a meni tvrd ko kamen krio sam to ali je zapazila Milojka i samo se mi nasmješila.Kod mazanja nogu mi prsi pobjegoše ovlaš preko mačkice a Slavica samo malo širi noge.Spustio sam gače na pola guzice i malo namazao i pomazio usput.Milojka je sve krišom posmatrala i mog što se ocrtavao izpod kupačeg.

Odjednom Slavica kaže neka mažem i Milojku i ona prostre još jedan peškir pored Slavice i legne kad sam počeo mazati skoro sam svršio toliko sam bio napaljen i ponovim radnju i kod Milojke i njoj sam svukao kupači do pola guzice (uff kakav pogled).Moja kaže neka natočim još po čašu vina,dobro što sam nabavio više jer sa morao drugu bocu da otvorim.kad su pile morale su se malo izdiči i meni su pale u oči sise koje su me jako napalile,valda su to primetile a samo su se smijale.

Slavica mi kaže da je mogu i napred namazati i legne na leđa isto napravi i Milojka ja kažem cure moglo bi biti opasno a Slavica kaže da sve ostaje i tako u familiji a Milojka gleda u moj nabreknuti kurac što se u veliko ucrtavao preko kupačih.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx