Mama Lidija na fešti

Pozdrav, ja sam Matija. Kako živimo na selu, nisam imao puno prijatelja koji su bili moja generacija, pa sam se družio sa dečkima koji su bili stariji dvije ili tri. U našem društvu nas je bilo 7, uključujući i mene. Svi ostali su bili stariji od mene. Najstariji je bio David, on je prvi slavio 19. rođendan. Marko i Ivan su bili njegova generacija, dok su Josip, Nikola i Viktor bili stariji od mene godinu dana. Kada smo bili manji, često smo se družili, gotovo svaki dan. Sada nešto manje, ali obavezno se negdje skupimo jednom tjedno. Tako je Ivan došao na ideju da organiziramo zabavu samo za nas. No, jedini problem je bio što nismo znali gdje bi je organizirali.

-“Matija, pa mogli bi kod tebe u vikendici, tvoja je sređena i ima dovoljno prostora” predložio je David.

Ostali su se složili s njim te sam rekao da ću pitati svoje roditelje za dozvolu.

-“Ma ako će nam netko dati vikendicu, to je onda tvoja” rekao je Viktor.

Znao sam da je tako jer mi mama nije branila da se s njima družim, dapače. Došao sam kući, a mama Lidija je bila u dnevnom boravku. Mama ima 35 godina, plavu, kovrčavu kosu do ramena, grudi četvorke i lijepu, mesnatu guzu. Visoka je oko 170 cm, malo niža od mene. Prijatelji su me uvijek zezali kako mi je mama definicija MILF žene. Nisam se previše bunio jer sam i sam znao škicati kada bi se pribigala ili kada smo bili na kupanju. No, nisam bio jedini. Gotovo svi muškarci su je mjerkali, a pogotovo moji prijatelji kada bi bili kod mene. Mama radi u računovodstvu i bila je ljubazna prema svima, uvijek je gledala kako da usreći druge. Tata nas je ostavio kada sam imao 5 godina, tako da ga nisam popravo ni upoznao.

Pročitaj ovu:
Mama na moru probudila kurvu u sebi

– “Mama, bi li mogli dečki i ja složiti zabavu u našoj vikendici?”.
-“Matija, znaš da ne volim preuzimati rizik da mi se netko otruje alkoholom ili da se nešto dogodi”.

Vidio sam da će pristati, samo ju je trebalo još malo nagovarati.

-“Obećajem da neće biti nikakvih problema”.

Nasmijala se i rekla da može, ali pod uvjetom da nas dolazi provjeriti je li sve u redu. Obavijestio sam društvo i rekao da vrijeme u koje da dođu. Vikendica se nalazila na 10 minuta vožnje od naše kuće i bila je izvan naselja, tako da smo imali svoj mir. To je zapravo bila kuća moje neke bake, no roditelji su je preuredili u vikendicu nakon njene smrti. To je zapravo bila jedna poveća prostorija sa dugim stolom, trosjedom i malom kuhinjom. Mama mi je pomogla sve pripremiti i rekla je neka zovem ako nešto zatreba. Ubrzo je ekipa počela stizati, krenula je muzika i tako to.

– “Ok momci, ja idem kući, ko nešto zatreba zovite” rekla je mama.

– “Teta Lidija, možeš slobodno ostati s nama, nećemo se žaliti” uz smijeh je rekao David.

– “Možda kasnije ostanem ako bude dobra atmosfera”, namignula je mama i otišla.

Kada je otišla svi su me opet počeli zezati jer je imala kratku bijeli majicu pripijenu uz tijelo i sive tajice koje su pokazivale njenu atraktivnu stražnjicu i noge.

-“Napravit ću ja njoj dobru atmosferu hahah” rekao je Josip dodirivajući svoj alat.

Svi smo se nasmijali i krenuli se zabavljati. Zabava je išla u dobrom smjeru, malo se i popilo već, počeli smo i pjevati. Nakon sat i pol, atmosfera je bila dobro zagrijana, neki su počeli svlačiti i majice kada ih je “pogodila” pjesma. Baš smo se dobro zabavljali. Nakon desetak minuta pojavila se i mama.

– “Opa, vidim da je dobra atmosfera” smijala se mama kada je vidjela kakvo je stanje.

Pročitaj ovu:
Tatice hoću da mi ga nabiješ

David je, pošto je bio najstariji pa se valjda želio pokazati pred nama, zamolio mamu za ples. Naravno da je pristala i počeli su plesati. Mama je rekla kako mu dobro ide. Nakon dvije pjesme, ruka mu je malo kliznula prema maminoj stražnjici. Vidio je da se ne buni, pa ju je nastavio držati na vrhu njene guze. Nakon nekoliko minuta, odlučili su malo odmoriti, ali je ubrzo uskočio Nikola i pitao mamu za ples. Nije ni njega odbila, a on je ruku odmah stavio gdje je držao i David. Mama se opet nije pobunila te su otplesali nekoliko pjesama. Mi smo nastavili piti, a kako sam se želio dokazati starijima, ja sam najviše popio i počelo mi se malo vrtjeti. Morao sam se isprazniti i otišao sam van.

Nakon nekoliko minuta smo se vratio unutra i vidio kako njih 6 i mama plešu na neku veselu pjesmu. Sjeo sam na stranu jer me je dobro uhvatilo piće. Primijetio sam kako svi žele biti što bliže mami, koja se odlično zabavljala, valjda jer nije izlazila. Vidjevši da se mama ne žali ako je malo dodiruju, malo malo ju je netko grlio ili “slučajno” okrznuo po guzi ili sisama. Mama se samo nasmijala, mislila je da je slučajno jer su popili. Ubrzo je mama rekla da mora piškiti, a kako wc u vikendici nije bio u funkciji, morala je ići van. No, bojala se sama izaći pa mi je rekla neka idem s njom. Ustao sam i izašao za njom van, ali su se ubrzo pridružili David i Nikola.

-“Ne idete valjda kući” rekli su nam smijajući se.
-“Ma nee, moram piškiti, ali se bojim ići sama” rekla je mama.

Pročitaj ovu:
Zaboravimo da smo mama i sin

-“Idemo i mi, pa možemo zajedno” smijao se Nikola.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Grupnjak
Grupnjak
Guest
23. siječnja 2021. 13:44

Vrlo lepo…..sto vise parova to bolje..

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x