Dok se hleb peče ti možeš da nam podudlaš

“Dobro veče momci!”, rekla je crnka svelte puti dok stajala na stražnjem ulazu pekare, a potom se vragolasto osmehnula dvojici kolega. Stavila je ruku na bok, isprsila se i dodala:

– “Ja sam Sanja”.

Iskusni majstori za pecivo odmerili su devojku i uzvratili su joj osmehom.

– “Gazda nam je rekao da ćemo dobiti novu koleginicu”, kazao je stariji od dvojice pekara dok je otvarao džak brašna.

– “Ti si verovatno Stevan!?”,  rekla je devojka očekujući potvrdu.

– “Bingo!”, uzviknuo je pedesetogodišnjak, a onda je dodao: “Ovo je Uroš”, pokazujući rukom u pravcu čoveka koji uveliko troši četvrtu deceniju života.

– “Kolegi je maca pojela jezik”, našalila se nova radnica i uputila se ka omanjoj prostorij u nameri da uzanu suknjici i duboko deklotiranu blizu sa cvetnim dezenom zameni belom pekarskom uniformom.

Prethodnog dana gazda joj je opisao kolege sa kojima će raditi, pa lako zaključila ko je Stevan, a ko Uroš. Tom prilikom, vlasnik pekare, koga je njen otac zamolio da je zaposli, pokazao joj je sve prostorije u svom lokalu, tako da je znala da bi trebalo da se presvuče u sobici u kojoj su naslagani džakovi brašna. Znala je i to da je nedavno izbio kuršlus, tako da u tom sobičku ne može da se uključi svetlo. “Nadam se da nećete viriti”, kazala je i za sobom gurnula vrata, ali ne sasvim. Dok su njene bele butke sevale u tami, Stevan i Uroš su  se bez reči priblišili vratima ne bi li jasnije videli prizor koji je razbio monotoniju na koju su navilki u noćnoj smeni. Šanse da nije primetila da je kolege skeniraju pogledom bile su ravne nuli, ali se vešto pretvarala. Nameštajući kapu izašla je iz prostorije u kojoj se presvukla, pa je iz torbice izvadila ogledalce. Kada je proverila da li je kapu namestila kako treba rekla je:

– “Hoće li mi neko reći gde su kvasac i aditivi?”. Pokazujući u pravcu frižidera stariji pekar je objasnio gde su kvasac i aditivi, a potom je naglasio:

– “Tu smo mi da ti pomognemo sve što treba”. Nezadovoljna odrazom u ogledalu Sanja je otkopčala poslednje dugme na mantilu i kada je otkrila dekolte tek onda se po izrazu njenog lica moglo zakljuiti da je zadovoljna.

– “Gazda je rekao da nisi ranije radiala u pekari, pa je predložio za početak da mesiš testo samo za belo pecivo”, oglasio se Uroš koji je do tada ćutao, a onda je dodao da će joj, kada savlada najosnovnije, pokazati kako se priprema lisnato testo i da će je uputiti u sve tajne pekarskog zanata.

Pozdravljajući se sa kolegama na kraju prvog radnog dana Sanja je rekla: “Baš ste zlatni, ubeđena sam da ćemo se dobro slagati”.

Naredne večeri vrckanjem je nastavila da provocira kolege. Samo im je stvarala zazubice jer se nisu usuđivali direktno da odgovaranju na njene provokacije, jer im je gazda naglasio da je ona kćerka njegovog prijatelja i da bi lako mogli da “zarade” otkaz ukoliko se ona požali. Međutim, kako su dani prolazili nova radnica je sve više izazivala stare vukove, tako da su se oni sve teže obuzdavali. Jedne večeri ukazala se prilika koju nisu hteli da propuste, pa maker i po cenu otkaza.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Marko1995
Marko1995
7. travnja 2020. 13:19

Uuu čoveče Jebo bi joj mater da sam pojeo spermu sa hleba dok je drkala drugima

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx