Napalila sam se na sina

Dok sam se tuširala odjednom sam začula vrata. Otvarala su se. Sin mi je stajao na vratima samo u boksericama. Zurio je u moje golo telo i peškir koji sam držala. Macan mu je bio poludignut. Ovo je trenutak koji sam toliko dugo čekala. U glavi mi se sve otkačilo, nisam više gledala sina već mužijaka kome se macan nadizao i koga sam toliko želela.


Bože, pa ja nisam zatvorila vrata, rekoh.


Držala sam peškir u ruci i nisam znala šta da radim. Bila sam zatečena. Buljila sam bez reči u to mlado muško telo, u čijim se gaćama napinjao macan. Ustvari često sam maštala o ovakvom susretu i onom što bi trebalo da sledi.


Šta si zinuo, nikad nisi video golu ženu, obratih mu se.


Počela sam polako da se brišem. On je i dalje stajao ukočen, gledajući me i merkajući me. U meni je rasla želja za njegovim telom. Maca se polako žarila. Postajala sam požudna. Moralne granice su nestale samo je želja rasla.


Ajde priđi, kad si sve već video priđi da bolje razgledaš. Možda i da malo opipaš, sada već luda od želje za njim, odvalih. Nije odvajao pogled od mojih sisa.


Ja ovaj slučajno je, nisam hteo, bunco je. Macan mu je i dalje rastao.


Izazivala sam ga. Brisala sam se polako a dodiri peškira po mom golom telu samo su me još više raspaljivali. Bila sam u stanju zbogom pameti, želela sam ga. Najzad je ušao u kupatilo. Stajali smo na metar jedno od drugog. Pružila sam ruku i pomilovala sam ga po grudima. glaltka i meka koža sa tek po kojom maljom. Trgao se.


Moje grudi pomalo obešene štrčale su prema njemu. Pogled mu je bio zamućen i drhtao je. Ruke su mu bespomoćno visile,Nije znao šta će sa sobom a kamoli samnom.

Stavila sam peškir na veš mašinu i sela na njega. Jedna noga visila je sa strane dok sam drugu stavila na ivicu kade. Rešila sam da ga zavedem pa šta bude. Kako sam bila u tom položaju dovoljno raskrečena, mikica mi se otvorila a pune usmine su se razmakle. Nije mogao da odvoji pogled od toga. Najzad je jednu ruku pokrenu i stavi na unutrašnju stanu moje podignute butine.

Kreni, rekoh mu, nemoj se stideti, uradi nešto.


I dalje bio zbunjen. Ja sam sva drhtla u iščekivanju. Najzad sam ga rukom uhvatila za kosu i prinela mu glavu mojoj sada već otvorenoj mikici, toliko sam bila napaljena da nisam više mogla da čekam njegovu stidljivu akciju. Njegove usne su dodirnule moje usmine, osetila sam njegov dah na njima. Pokrenuo je najzad i jezik i dodirnuo mi otvor. Udarila me je struja. Jače sam prtisnula njegovu glavu na sebe. Jezik je krenuo duž mikice, polako prodirući sve više. Najzad je dodirnuo kliću. Ovo je bio udarac od milion volti, za moje telo. Polako sam nesvesno dizala i drugu nogu u vazduh, širila se da bi mogao što viče da udje u mene.

–SIN–

Sputio sam obe ruke pod njene guzove i mesio ih i razvlačio. Sada sam se već oslobodio. Žestoko sam je napadao jezikom, povlačeći ga celom dužine mikice, pomalo sam joj lizao i čmar. Sve je to bilo u zanosu. Osetio sam pojačane vibracije njene mikice. Butine su joj se zgrčile oko moje glave i stiskale me. Stomak joj se tresao, grčio, mrmorila je i stenjala. Orgazam ju je tresao. Prvi put u životu osetio sam orgazam kod žene.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx