Došao prije sa posla i ulovio ženu sa drugim

Ksenija i ja smo bili pola godine u braku kada sam saznao da osim mene ima još nekog u svom životu. Ona ima 24 godine, ja 15 više. Ona je zgodna i ima sjajno tijelo sa savršenim oblinama. Tako privlačna, uvjek je imala dovoljno muškaraca uz sebe. Kada se udala za mene vjerovao sam da kao muškarac više za nju ne moram da se borim, jer je sada imam zauvjek. Naučio sam lekciju što se može desiti ako brak i obaveze u njemu postanu rutina.

Tog dana sam neplanirano ranije otišao kući sa posla, što je bila prava rijetkost. Bio sam bolesno obuzet poslom, pa je to bila prava rijetkost. Kseniju nisam zvao da je pitam šta radi, jer sam znao da je sigurno na poslu. Planirao sam da je nazovem malo kasnije nakon što sredim nekoliko manjih poslovnih obaveza na svom kućnom računaru.

Kada sam stigao kući bilo je tek podne. Otključao sam stan i ušao u hodnik. Čulo se glasno žensko stenjanje. Bilo mi je jasno da je to glas Ksenije. Krici su stizali iz dnevne sobe. Ne nemoguće je da je neko jebe, rekao sam sebi iako nisam imao snage da pogledam kroz poluotvorena vrata. Osjetio sam da mi se noge tresu. Prišao sam vratima i krenuo da provirim. Osjetio sam hladan znoj. Provirio sam malo, nisam vidio nikog, ali su sjenke bile jasne. Samo sam malo pomjerio vrata i sav moj svijet se u tom trenutku počeo rušiti. Mladić, čije lice nisam vidio, tucao je Kseniju. Bili su u misionarskoj pozi. Ksenija je ležala na leđima a noge visoko digla u zrak, dok je ovaj manijak žestoko prodirao u nju.

Momak, za koga sam kasnije saznao da je 19-godišnji rukometaš, tucao je Kseniju na sofi u dnevnoj sobi. Ona je imala noge visoko podignute i raširene, dok je on oslonjen iznad nje nemilosrdno udarao u ono za šta sam mislio da je samo moje. Zvukove koje je Ksenija ispuštala bili su mješavina zadovoljstva i bola dok je njen partner jakim ritmom prodirao u nju.
Da li da udjem i prekinem ih u ljubavničkom zanosu, nisam znao šta da radim. Bio sam hipnotisan dok sam voajerski gledao golobradog mladića kako mi raznosi ženu. Osjetio sam kako mi je kurac ukrućen. Ponovo sam kroz otvor imeđu vrata i vratnice pogledao u sobu. Momak nije mijenjao ritam. Od kada sam ušao u stan već je bilo prošlo nekoliko minuta, on je i dalje u istoj pozi i istom snagom tucao. Od siline udara odjekivali su udarci njegovih jaja u Ksenijinu guzu.
Odmakao sam se od vrata i otišao u sobu pored. Sjeo sam na krevet. Brzo sam ustao, otišao do vrata, rekavši sebi dosta je bilo. Zastao sam pa se vratio. Iz sobe je u našem stanu izlaz na balkon. Otvorio sam balkonska vrata i izašao napolje. Sjeo sam na plastičnu stolicu, a iz dnevne sobe sam mogao da čujem kako i dalje odzvanjaju udarci njegovih jaja i Kseniju koja je stenjala.
Uzeo sam telefon i počeo da kucam poruku:

„Ksenija, sjedim na balkonu i čekam ga da završi. Reci kada ode.“ Poslao sam.

O svemu sam počeo da razmišljam. Ona je bila djevojka koju su svi muškarci željeli. Znao sam da je svaki dan muvaju i prilaze joj na poslu ili u kafiću, ali sam vjerovao da je samo moja i nisam bio ljubomoran što je predmet čežnje mnogih. Šta sada da radim, da se okrenem i ostavim je. Ko[mar mi je u glavi. Ne mogu, volim je i dalje, osjećam da je volim i dok je ovaj mladić jebe u mom stanu. Počeo sam u mislima da je opravdavam i tražim razlog da i dalje budem sa njom. Ne, ona sa njim ne vodi ljubav, to je samo sirovi životinjski seks u kome se ona samo prazni. Kada sam je ja ovako tucao. Ne sjećam se. Začuo sam muški krik. Trgnuo sam se iz misli dok sam sjedio na balkonu. Muški glas se čuo kao krik divlje životinje. On je očigledno svršavao. Lupanje njegovih jaja se čulo snažno. Mogao sam da čujem kako je taj ritam brži. Još jedan krik, Ksenija je počela da vrišti. Da li je i ona svršavala ili je to bio bolni vrisak, jer je njen ljubavnik vjerovatno u tim trenucima životinjski privodio kraju ovo parenje, nisam znao. Sada sam čuo samo muške uzdahe olakšanja. Ksenija se nije više čula. Njegovi uzdasi su bili duboki. Mnogo puta nakon ovoga sam premotavao film i kroz glavu mi je prolazio svaki krik i uzdah koji sam čuo, koje i dalje pamtim.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx