Tako je počela moja avantura sa svastikom

Pročitao sam puno priča na ovom sajtu pa sam odlučio da podelim jedno od mojih iskustava sa vama.Ova priča se dogodila davno,ali je ostala u mom sećanju uz još neke posebno drage.

Tada sam sa ženom živeo u stanu,imao fiću kao i većina radnika,a fićo se kvario često,kao i svi.
Tako mi je jednom otišla lamela,pa sam morao da skidam menjač,a pošto u stanu nisam imao kanal oterao sam auto kod ženinih,pošto su imali garažu sa iskopanim kanalom.

Tamo je živela ženina majka,tada 45.godišnja udovica,i ženina sestra sa mužem,koja je preselila kod majke pošto se nije slagala sa muževljevom familijom.Naravno i muž je došao za njom.

Uglavnom,ja sam krenuo na posao,rasturio auto,skinuo menjač,ali se već smračilo,tako da sam odlučio da prespavam u tazbini,i ujutro zavrsim posao.Snaja mi je namestila krevet u dnevnoj sobi,pošto su spavaće bile zauzete,u jednoj je bila ona sa muzem,a u drugoj njena mama.
Naveče je njen muž otišao na posao,radio je treću smenu,a mi smo ostali u dnevnoj da gledamo tv.Bilo je to vreme kad su se pojavili prvi videorekorderi,i oni su kupili jedan malo pre toga,pa nam je još uvek sve bilo interesantno.Malo kasnije i njena mama ode u sobu,tako da smo ostali sami.Tad mi se pohvalila da je dobila neki pornić,pa ako hoću da pogledamo.

Retko ih se moglo videti u to vreme,pa sam rado pristao.Dok smo gledali,pojavio se u filmu neki tip,sa alatkom,blago rečeno velikom.Na to se svastika pohvali:

– I moj muž ima toliki.

Ostao sam bez teksta.Pa tip je imao bar 25 cm,na šta me ona ispravi,27cm.

– Toliko barem ima ovaj moj.

Pomislio sam u sebi,takav tebi i treba,pošto sam znao da je kao devojka bila vrlo „nestašna“ i da joj nisu bile strane ni redaljke,da se hvalila kako je izašla na kraj sa petoricom,a mogla je i više,uglavnom voz nije prešao preko nje,ali svi putnici jesu.Ja je nažalost nisam poznavao tada,upoznao sam je preko moje žene kad se već udala.A na glas sam izgovorio:

– blago tebi,tebi drugi nece pasti na pamet,pored njega.

Ali me je demantovala,rekavši da on skoro i da ne može,jako retko mu se diže,i kad se digne,brzo svrši i onda opet nema nista nekoliko dana.Na kraju je završila sa:

– veruj mi,željna sam da kurac bude u meni,da ulazi,izlazi,da menjam poze,da ga osećam u sebi,nebitno koliko duboko,ali da bude dugo.

Nastavili smo razgovor,ja sam nastojao da izbegavam „vruće“teme,i nakon oko pola sata rekla je da joj se spava i otišla je u svoju sobu.

Ja sam legao,ali bez trunke nade da cu zaspati.Prevrtao sam se u krevetu,lomio sta da radim,bojao sam se,ako odem kod nje,a ona neće,još i bruka,nastradao sam i od žene a i od tazbine.Na kraju odlučim, nek sve ide dođavola,idem.Krenem lagano u njenu sobu,uhvatim za bravu ,prtisnem,kad sa druge strane stoji ona.

– Kud si krenuo,upita me.

– Ja onako zbunjeno,u wc,ali sam izgleda zalutao.

– A ti,ideš li ti u wc,ja ću sačekati.

– Na to se ona nasmeja i reče,ma videla sam da te nema,pa sam pošla po tebe.

Prišao sam joj,zagrlio,poljubio,žedno mi je uzvratila poljubac,priljubila telo uz moje,osetio sam njene čvrste nevelike grudi ispod tanke spavaćice,njene bradavice koje su se zabijaleu mene.Uhvatila me je za ruku i povela prema krevetu.Negde usput je odletela njena spavaćica a i moje gaće i majca.Goli oboje,na krevetu,počeli smo da uživamo u svemu što smo imali na raspolaganju.Ali napaljeni oboje,moj je stojao kao kamen,a ona mokra kao da ima česmu,jako brzo sam završio na njoj a i u njoj.Tada sam osetio šta znači praksa.Pokretala se ispod mene,kružila zadnjicom,nabijala,izvlačila,jebala ona mene ,ne ja nju.Setio sam se jednog drugara koji je za nju rekao,tvoje je da joj ga staviš.Sve ostalo je njena briga.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Muž
Muž
Guest
30. rujna 2021. 07:55

To mi je životna želja da budem sa svojom svastikom.

1
0
Ostavi svoj komentarx