Egzorcizam

Dugogodišnjim prakticiranjem grubog seksa i pružanje podrške najneumornijim ali i najjebozovnijim majkama nakon rastave braka moje fantazije su preletile dosta kategorija zahvaljujući inspiraciji i visokoj seksualnoj požudi. ….


Naime ja i tadašnja partnerica zadovoljavali smo se fantazijama o trećoj partnerici pri ostvarenju mukotrpnih orgazama,taktikama ali i iskrenim pristupom sjeli smo na tron upravo ovim događajem,nakon više dana životinjskog jebanja nabavili smo kontakt od inače iskusne pruzateljice užitaka nazovimo je kurve ,na putu prema lokaciji već smo masturbirali u vozilu od naboja kao da smo znali što je čeka.

Na prvu kulturna i malo starija niže građe velikih oblina ušla je u vozilo gdje smo bečkom školom dovezli je do kuće užitaka prvi red do mora……na očima ako vidjeli otupljenost i ne zgražanje na prve poteze gdje koja partnerica proguta moj mlađi kurac tik ispred nje i krvoločni ga popuši ,nakon desetaka minuta životinjske strasti svršio sam u nju dok je još ludim krikovima odavala da želi više,naravno od oboje….

Postavljene na lizanje besramnih istrošenih picka uživao sam u drkanju i slušanju glazbe strasti……obe iskusne počele su ga gutati i pljuvati baš kao da im ovisi o životu…..svoju kurvu sam jebao dok je starija skakala po glavi jebane i štenjala dok sam joj kidao sise pokretima ruku…..

Okrenuvši je na leđa da liže moju partnericu zabio sam joj ga u guzu zatim u picku baš kako voli a ne bih smjela naizmjenično oduševljena bolešću zvalile su se i naguzene čekale svoj red i da skratim priču i drugu sam napunio zatim bacio na pod jer joj to i pristaje,partnerica je divljački lizala velike sise i vrištala zatim stavila piclu na njena usta dok sam joj širio guzu koju je druga morala lizati….

Kao uspjeh naveo bih da je profesionalka plačući pobjegla glavom bez obzira vidjevši da joj pripremam bocu od piva upotrijebiti kao čep ….uspjeh nadam se

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38