Sistematski pregled – 3.dio

Kako me nije bilo jedan dan u hotelu poradi obveza moja doktorica je poludjela jer nije dobila porciju sexa. Dvije doći za redom sam ju namirivao i bilo nam je super.

Drugi dio priče

Javio sam joj da ce danas dobit duplu dozu.

Super,jedva čekam odgovorila je.

Došla je u moju sobu oko 23h.Ja sam ležao na krevetu potpuno gol i čekao ju.Prišla je krevetu i upitala „Što želite gospodaru“.

Prvo se skini, ali polako.

Kad se skinula vidio sam da su joj na pički malo izbile dlačice.
-Zašto nisi obrijala pičku već si mi došla takva.Sad klekni i puši mi kurac..

Kleknula je te ga odmah strpala u usta. „glupačo jedna liži ga prvo a ne halapljivo ga odmah gurnut cijelog u usta“ispalio sam kao iz topa.

Pošto sam bio nezaposlen naredio sam joj da se okrene u pozu 69.Lijepo je raširila noge a pička joj se rastegla.Pička joj je imala fin okus pa ju je bilo milina lizat.Malo sam ju odmaknuo od usta i igrao se sa njenim šupkom.Primijetio sam da se zagrijala pa sam joj dva prsta gurao u šupak.Pošto su joj noge bile dosta raširene nije mogla oba prsta odjednom primit.Opalio sam joj šamar po guzici i strogo rekao

„kurvetino opusti taj šupak“.

Opet sam probao ali ništa.Sad sam ju pljesnuo i po drugom guzu.Diži se sa mene droljo i namjesti se na sve četiri.Naguzila se a ja sam samo malo naslinio glavić te joj ga na silu gurao u šupak.Tad sam ju pljuskao po guzici koliko sam god mogao.


-Okreni se i naslini mi kurac.


Uzela ga je i dobro ga nakvasila.Dobro je a sad se opet namjesti.Ja sam joj još malo podmazao šupak i tad je išlo puno bolje.Silovito sam ju nabijao a ona se počela polako udaljavat.Uhvatio sam ju za kosu i povukao ju natrag te dodao

„kurvetino kud bježiš.Ako se nećeš jebat idi u svoju sobu“.

Još sam ju par puta nabio a tad joj sprašio kurac u totalno mokru pičku.Počela je stenjat i glavu spustila na jastuk a desnu ruku provukla između nogu i drkala klitić.

Vidio sam to te joj rekao „jel ti moj kurac nije dovoljan već se moraš i prstima zadovoljavat“ te ju jednom pljesnuo po već dobro crvenim guzovima.

Par sekundi poslije osjetio sam da se trza i da svršava.Kad se smirila rekao sam joj da se okrene i da naslini procjep između sisa,a tad sam ju karao u njih.U jednom trenu je trznula glavom i nabio sam glavić na njen zub.Kao da me grom pogodio.Opalio sam joj šamar da je sve okrenula glavu na drugu stranu.Izvukao sam kurac između sisa i rekao

„oblači se i marš u svoju sobu“.

Vidio sam joj suze u očima.Ja sam se ustao i otišao u kupaonu te ga stavio pod slavinu i pustio da hladna voda teče po njemu.

Za pola minute je i Branka došla te me s leđa zagrlila i rekla „nemoj me otjerat,zbiljam nisam namjerno“.

Ja sam samo šutio a tad je ona počela lizat moj vrat i polako se po kičmi spuštala prema dolje.Jezik joj je došao do procjepa između mojih guzova a zatim ih je raširila i jezikom tražila moj šupak.Našavši ga lickala ga je i kružila oko njega, a zatim se spuštala po korijenu kurca do jaja.Prvo ih je samo lizala a onda jedno po jedno utrpala u usta i jezikom kružila po njima.To me je sve jebački napalilo pa sam joj rekao da se vratimo u sobu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx