Frendica moje djevojke nije vidjela kurca šest mjeseci

Bila je drugarica moje tadašnje devojke,i to iz srednjoškolskih dana.Nisu se dugo videle,pa ih je taj susret na ulici našeg grada prijatno iznenadio.A,i mene moram da priznam!

Bio je topli april,proleće, i to kao da me je udarilo u glavu!Ili je to bilo zbog njene lepote? Visoka oko 1,65,vitka,smeđe kose koja joj je padala na ramena i prelepih zelenih očiju,kao da me je omađijala.Nosila je majicu sa dubokim dekolteom koji je ponosno pokazivao par solidnih četvorki, i suknjicu do iznad kolena ispod koje su se ocrtavale pravilne obline njene predivne guze,koja se nastavljala u fantastične noge sa najlepšim listovima koje sam video u životu!Zaboravih da kažem da je uz takvo telo,naravno,išlo i lice anđela.Bila je tako jebozovna i ja sam je morao imati!

Pošto se ispostavilo da ne žive daleko jedna od druge,pao je dogovor da se češće viđaju.Tim susretima sam vrlo često i ja prisustvovao.I to samo zbog Helene!Moja devojka nije ništa sumnjala,a ja sam ispod oka često merkao Helenine obline.

Druženje je postalo zaista intenzivno,pa sam o njoj dosta saznao.Izašla je iz duge veze i muškarci joj nisu bili ni na kraj pameti.Bar je tako pričala.Volela je nežne i osećajne momke,a ja sam se trudio da pred njom uvek budem takav.Sve češće sam je zamišljao u krevetu pokraj sebe,kako je ljubim,milujem i uživam u čarima njenog tela!Nekoliko puta je dolazila s mojom devojkom kod mene,pa bismo odatle produžili na bazen koji je u blizini moje zgrade.E,to su bili posebni trenuci!Dok su se ljudi hladili u bazenu,ja sam kjlučao posmatrajući Helenu u kupaćem kostimu.Često sam drkao zamišljajući slike sa bazena.

I,tako dok sam ja smišljao kako da pređem na završni korak,desilo se potpuno neočekivano! Bio je topli avgustovski dan,sparan,užasan!Odjednom se skupiše neki oblaci i poče pravi letnji pljusak.Pljuštalo je dobrih deset minuta,kad mi neko pokuca na vrata.Pošto sam bio sam,krenuh da otvorim.Kada sam otvorio vrata,mom iznenađenju nije bilo kraja.Bila je to Helena!Voda se bukvalno slivala niz nju,a moj pohotni pogled se zaustavio na bradavicama koje su se ocrtavale ispod mokre majice.

-Bila sam u prolazu,kada me uhvatio pljusak,a ovde samo tebe poznajem,pa rekoh da se sklonim!-reče ona i uđe u stan pored moje okamenjene figure.
-Nadam se da ne smetam?
-Nipošto!-odgovorih pošto sam se malo pribrao.

Dao sam joj bade mantil da se presvuče,pošto nisam imao ništa od ženske garderobe.Prihvatila ga je ,a meni dala njenu mokru garderobu da iznesem na terasu.U mojim rukama je bila njena majica,njen šorts i na kraju,na moje veliko iznenađenje,i njene mokre gaćice!Osećao sam njen miris iz tih stvarčica!

-Gde su tvoji?-upita me.
-Na selu!-odgovorih.
-Super!Imaće vremena da se moje stvari osuše!

To me malo iznenadilo i sve više sam osećao da će se nešto desiti.Pili smo vinjak,ona da sezagreje,a ja da joj pravim društvo.Kako smo sve više pili vinjak,tako mi se pogled sve više lepio za njene noge,a boga mi i za sise.Činilo mi se da Helena sve više povlači bade mantil na gore i otkriva noge,a činilo mi se i da joj grudi sve više vire napolje.Primećivala je moje užarene poglede,a i ja njene koji su se lepili za brežuljak na mom šortsu,jer je moja batina bila dignuta od kako je ona došla.Razgovarali smo o svemu i svačemu,pa i o seksu.Jednog trenutka joj izlete:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx