Na parkingu

Danas si tvrđi nego inače – rekla je držeći moj kurac u ruci, trljajući ga lagano od svoju pičku. Bila je to rečenica koja je nagovijestila jednu od najboljih jebačina sa Miom. Samo nekoliko trenutaka prije toga smo sjedili u običnom kafiću i pili čaj, čavrljajući o nekim svakodnevnim glupostima. Tačnije, pričali smo o njenoj najdražoj pozi i bili smo blizu da se složimo oko takozvanog spooninga. Obožavala je kada joj uđem od pozada dok joj u istom trenutku trljam pičku jednom rukom i davim drugom. Često me je izazivala takvim pričama u javnosti, znajući da mi kurac pulsira kao lud u gaćama a da ne mogu ništa uraditi po tom pitanju. Ovaj put je međutim i sama bila napaljena kao mala kuja i kurac joj je virio iz očiju. Nije trebalo mnogo da to primijetim i već nakon nekoliko trenutaka smo bili na putu do auta. Često smo se jebali u autu i to nije bilo ništa novo; sve do ovog puta.

‘Znaš koliko bih voljela tvoj kurac sada u sebi’, šapuće mi na uho dok hodamo preko parkinga. Kurva mala je uvijek znala izabrati prave riječi da me napali u sekundi. Sjeli smo u auto koje je bilo parkirano iza jedne zgrade, u samom ćošku ispod velike krošnje drveta koja je pravila popriličan hlad i zaklon. Čim smo sjeli, gurnuo sam joj ruku ispod hlača i prešao preko uredno podšišanih dlačica. ‘Jesi normalan, vidjeće nas neko’ govorila mi je, pokušavajući da izvuče moju ruku iz svojih gaćica. ‘Ne zanima me, htjela si kurac u sebi, sad ćeš ga i dobiti’, odgovorio sam joj polako uvlačeći jedan prst u njenu već vlažnu pičku. ‘Bježi budalo, u gradu smo i dan je,’ pokušavala je i dalje da me odgovori ali joj je vidno prijalo. Uhvatio sam je čvrsto za vrat jednom rukom i drugom otkopčavao svoje pantalone. Poludignut kurac mi je ispao. Morao sam da je uhvatim za ruku i prevučem na svoj kurac obzirom da se još otimala jer joj je bilo neugodno. Ubrzo ga je uzela i počela drkati lagano dok sam joj ja sa već tri prsta rovio po pici. Stenjala mi je na uho i ipak dala znak da želi da se prebaci na moje sjedište. Povukao sam ga unazad koliko je moglo i sa nekoliko pokreta je skinula teksas hlače i našla se na meni. Dok me je opkoračila, uzela mi je kurac u ruku i počela ga drkati sve brže. Par trenutaka i u njoj sam. Kriknula je i stresla se od zadovoljstva. Mala kuja je bila toliko napaljena da nisam morao ništa da radim. Skakala je na mom kurcu, između uzdaha jedva progovarajući tu rečenicu – danas si tvrđi nego inače. Kao da sam liniju kokaina povukao u tom trenutku, počeo sam je sve jače nabijati na kurac i udarati po dupetu iz sve snage. Udarao sam je mnogo jače nego što je naviknula ali se nije bunila, već držala ritam. Uhvatio sam je za dupe i počeo nabijati na kurac do kraja, što joj, čini mi se, nije godilo ali se nije usudila prigovoriti.

‘Idiote, neko ide,’ vrisnula je i brzinom munje sišla sa mog kurca i pokrila se mojim duksom sjedajući na suvozačevo sjedište. Stvarno je prošao neki čovjek nakon čega nije bila raspoložena da nastavimo. Stavio sam joj ruku na kurac i tjerao da ga drka, ali bilo je jasno da je trenutak propušten. ‘Ajde sad puši’ naredio sam joj i gurnuo joj glavu prema svom kurcu. Pušila ga je majstorski ali meni nikako da se vrati u stanje sa početka jebačine. Mazila mi je muda i lizala ga cijelom dužinom po nekoliko puta, sa povremenim pokušajima da ga stavi cijelog u usta, kada bi se zagrcnula ali ne bi posustajala. U tom trenutku se desilo nešto neočekivano. Vidio sam muškarca koji je prošao prije par minuta kako stoji nekoliko metara od našeg auta i pomno promatra. Ne znam šta me je snašlo, ali u tom trenutku mi se kurac digao kao koplje. I dalje sam joj nabijao glavu na svoj kurac, sada znajući da nas nepoznat lik posmatra i na moje iznenađenje, nije mi smetalo ni najmanje. Štaviše, bio sam napaljen i nestrpljiv da je stavim nazad na svoj kurac. Podigao sam joj glavu i poljubio je onako slinavu. Njena raščupana kosa i rumena faca koja se prije par trenutaka borila za dah su odavali dojam kao da je iz nekog pornića izašla. Prešao sam rukom preko njenih glatkih svilenkastih butina i naredio joj da se ponovo nabije na moj kurac. Samo ovaj put sam znao da nas ta nepoznata osoba promatra i to mi je davalo ljuđačku energiju. Tek što sam je počeo ponovo nabijati, primijetio sam da se taj lik približio našem autu i počeo drkati kurac kratkim i brzim pokretima. Ugao je bio takav da mu je Mia bila okrenuta leđima i nije ga mogla vidjeti, ali je on imao sjajan pogled na njeno dupe koje se talasalo pod mojim udarcima. Stenjala je sve glasnije a stakla su se postepeno maglila, odajući da se definitivno nešto dešava.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx