Gazdarica apartmana iz Šibenika me dobro izlizala

Zovem se Ivana i imam 35 godina i ispričati ću vam šta mi se desilo kada sam bila mlada cura.Bilo je to davno ali svega se sjećam, posebno tog dana kada sam došla sa starcima na more u jedno malo mjesto kraj Šibenika, gazdarica je bila iz Šibenika.

Kako nismo imali puno novaca uzeli smo mali apartman koji je imao ipak lijepi pogled na more. Ja sam tada bila prilično mršava ali imala sam lijepo mlado tijelo koje je tek počelo pupati. Posebno sam bila ponosna na svoje duge lijepe noge i na tek propupale ali tvrde sisice.Kada sam bila sama doma znala sam se igrati prstićima dole i dirati mačkicu koju sam već brijala na crticu i koja se već znala navlažiti od milovanja i laganog dodirivanja. Kao i sve moje vršnjakinje maštala sam o dečkima i o danu kada ću spavati sa dečkom i osjetiti kurac u svojoj mačkici.

Ali tog vrućeg popodneva desilo mi se nešto šta mi je promijenilo život i moje maštarije zauvijek. Tog dana otišli smo na kupanje malo ranije tako da se meni nije dalo biti cijeli dan na plaži i vratila sam se u apartman.Bilo je strašno toplo i otišla sam malo leći u zatamnjenu sobu u nadi da ću se malo rashladiti. Imala sam na sebi samo kupaći kostim koji sam skinula jer mi je samo smetao i žuljao me i tako legla.Bila sam sama u apartmanu i pomislila sam da bi se mogla malo poigrati sa svojom macicom i barem tako malo zaboraviti na sparno i pretoplo popodne. Počela sm se trljati dole i drugom rukom dirati i mjesiti sisice i pritom sam lagano stenjala od užitka. Odjednom sam čula da netko zove moje ime i brže bolje sam se obukla i otišla vidjeti tko je ispred vrata. Bila je to vlasnica apartmana koja je došla pitati ako je sve ok i trebamo li još ručnika.Bila je to žena četrdesetak godina, plavuša koja je još uvijek izgledala jako jebozovno, velikih cica i lijepih plavih očiju.

«Dobar dan, došla sam pitati ako trebate nešto, jesu li ti roditelji ovdje» upitala me.
«Nije ,oni su ostali na plaži a ja sam se vratila ranije u apartman jer mi se više nije dalo biti na plaži» odgovorila sam!

Bila je obučena u kratku suknju sa velikim dekolteom i ispod su se nazirale prekrasne velike sise koje kao da su gledale u mene tako da sam se prisiljavala da ne gledam u njih.Ja sam na
sebi imala samo kupaći kostim kroz koji su se nazirale bradavice koje su stršale i mali trokutić koji je još bio vlažan od diranja na krevetu.

Kao da sam hipnotizirana pitala sam je :» želite li ući i popiti malo soka da se rashladite?
«Pa mogla bih ionako nemam nekog posla; odgovorila je!
Otišla sam do frižidera i kada sam prolazila vidjela sam da gleda u mene dok sam točila sok.
«Imaš lijepi kostim a i lijepu boju si već dobila»: rekla mi je kroz smijeh.
«Hvala vam , ali vi ipak imate ljepšu boju jer ste stalno na suncu»: odgovorila sam joj sa malo srama i zavisti, pa ipak bi mi po godinama mogla biti mama.
«Ma nemam» zadigla je haljinu i pokazala mi golu bedru koja je bila malo svjetlije boje.sjele smo obje na kauč i počele se smijati kao da se znamo sto godina.Nisam mogla oka skinuti sa njenih sisa i odjednom me upitala:» želiš li ih vidjeti» upitala me kroz osmijeh.
Pocrvenila sam i kimnula glavom.Kada je spustila haljinu prikazale su se dvije velike i prekrasne sise koje bi najrađe odmah počela lizati i cuclati.

«Ako želiš možeš ih dodirnuti ne grizu»: kroz smijeh mi je rekla.
Uhvatila sam bradavicu jedne i osjetila pohotu koja me je sve više obuzimala!
Dok sam je lagano dirala upitala me je :» smijem li ja vidjeti sada tvoje?
«Pa malo me sram, nisam još nikad bila sa ženom ovako intimna, pogotovo tako iskusnom» :odgovorila sam.
Lagano mi je otkopčala kostim i moje mlade tvrde sisice zablistale su pred njom, prekrasne su, odgovorila je.
« Smijem li ih dirnuti» upitala me.
« Smijete» rekla sam sva crvena u licu a dok sam joj masirala njenu sisu. Položila je obje ruke na moje sise i počela lagano masirati bradavice , preplavio me val ugode i ona je to vidjela. Lagano mi se približila i počela mi je grickati bradavice dok sam je ja dirala za sisu.
«Mmmm», pobjegao mi je glas a ona mi je grickala i cuclala bradavice . Onda sam ja njoj također počela lizati i grickati velike i podatne sise dok me nije upitala:
« smijem li ti skinuti i gaćice»
«da smijete, voljela bi to»! pohotno sam odgovorila.

Lagano mi je skinula gaćice i tako da sam gola golcata stajala pokraj nje. Obuhvatila me oko struka i počela dirati guzu dok je drugom rukom lagano prešla preko moje mokre mace.

«Pa ti si dušo već jako vlažna, mmm!. Lagano mi je gurnula jedan prst u macu i počela me jebati njime.

Imala sam obrijanu pičkicu tako da ju je to još dodatno napalilo
«Super ti je mačkica, voljela bi te lizati» rekla mi je na šta sam ja legla na kauč i raširila joj noge.

Lagano mi je počela lizati pičkicu dok sam ja mijesila svoje tvrde sisice.
Sve brže mi je lizala klitoris i povremeno mi oblizivala šupak, šta me dodatno napalilo.

Bila sam u sedmom nebu i nisam uopće marila da bi netko mogao banuti u apartman.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Shadowh86
Shadowh86
26. svibnja 2020. 15:16

Jako lijepo opisano. 10/10 drkao bih opet na to