Gazdarica apartmana iz Šibenika me dobro izlizala

Zovem se Ivana i imam 35 godina i ispričati ću vam šta mi se desilo kada sam bila mlada cura.Bilo je to davno ali svega se sjećam, posebno tog dana kada sam došla sa starcima na more u jedno malo mjesto kraj Šibenika, gazdarica je bila iz Šibenika.

Kako nismo imali puno novaca uzeli smo mali apartman koji je imao ipak lijepi pogled na more. Ja sam tada bila prilično mršava ali imala sam lijepo mlado tijelo koje je tek počelo pupati. Posebno sam bila ponosna na svoje duge lijepe noge i na tek propupale ali tvrde sisice.Kada sam bila sama doma znala sam se igrati prstićima dole i dirati mačkicu koju sam već brijala na crticu i koja se već znala navlažiti od milovanja i laganog dodirivanja. Kao i sve moje vršnjakinje maštala sam o dečkima i o danu kada ću spavati sa dečkom i osjetiti kurac u svojoj mačkici.

Ali tog vrućeg popodneva desilo mi se nešto šta mi je promijenilo život i moje maštarije zauvijek. Tog dana otišli smo na kupanje malo ranije tako da se meni nije dalo biti cijeli dan na plaži i vratila sam se u apartman.Bilo je strašno toplo i otišla sam malo leći u zatamnjenu sobu u nadi da ću se malo rashladiti. Imala sam na sebi samo kupaći kostim koji sam skinula jer mi je samo smetao i žuljao me i tako legla.Bila sam sama u apartmanu i pomislila sam da bi se mogla malo poigrati sa svojom macicom i barem tako malo zaboraviti na sparno i pretoplo popodne. Počela sm se trljati dole i drugom rukom dirati i mjesiti sisice i pritom sam lagano stenjala od užitka. Odjednom sam čula da netko zove moje ime i brže bolje sam se obukla i otišla vidjeti tko je ispred vrata. Bila je to vlasnica apartmana koja je došla pitati ako je sve ok i trebamo li još ručnika.Bila je to žena četrdesetak godina, plavuša koja je još uvijek izgledala jako jebozovno, velikih cica i lijepih plavih očiju.

«Dobar dan, došla sam pitati ako trebate nešto, jesu li ti roditelji ovdje» upitala me.
«Nije ,oni su ostali na plaži a ja sam se vratila ranije u apartman jer mi se više nije dalo biti na plaži» odgovorila sam!

Bila je obučena u kratku suknju sa velikim dekolteom i ispod su se nazirale prekrasne velike sise koje kao da su gledale u mene tako da sam se prisiljavala da ne gledam u njih.Ja sam na
sebi imala samo kupaći kostim kroz koji su se nazirale bradavice koje su stršale i mali trokutić koji je još bio vlažan od diranja na krevetu.

Kao da sam hipnotizirana pitala sam je :» želite li ući i popiti malo soka da se rashladite?
«Pa mogla bih ionako nemam nekog posla; odgovorila je!
Otišla sam do frižidera i kada sam prolazila vidjela sam da gleda u mene dok sam točila sok.
«Imaš lijepi kostim a i lijepu boju si već dobila»: rekla mi je kroz smijeh.
«Hvala vam , ali vi ipak imate ljepšu boju jer ste stalno na suncu»: odgovorila sam joj sa malo srama i zavisti, pa ipak bi mi po godinama mogla biti mama.
«Ma nemam» zadigla je haljinu i pokazala mi golu bedru koja je bila malo svjetlije boje.sjele smo obje na kauč i počele se smijati kao da se znamo sto godina.Nisam mogla oka skinuti sa njenih sisa i odjednom me upitala:» želiš li ih vidjeti» upitala me kroz osmijeh.
Pocrvenila sam i kimnula glavom.Kada je spustila haljinu prikazale su se dvije velike i prekrasne sise koje bi najrađe odmah počela lizati i cuclati.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Shadowh86
Shadowh86
26. svibnja 2020. 15:16

Jako lijepo opisano. 10/10 drkao bih opet na to

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx