Grupni sex za proslavu diplome

Ovo je 1 dio od 3 u seriji Grupni sex za proslavu diplome

Grupni seks,erotske priče, imao sam 24 godine i upravo sam završio fakultet sa odličnim ocjenama, pa su me starci već nagovarali da upišem magisterij, ali iskreno.. i ovo sam završio više radi njih, a ne radi sebe iako diploma dobro dođe.

Moj najbolji frend mi je rekao da to moramo i proslaviti, te je rekao da će napraviti feštu u lokalnom kafiću gdje je radio.

Došla je cijela ekipa iz kvarta, bilo je čak i nekih cura, a frend mi kaže:

– Marko, mislim da je vrijeme da sad i nađeš neku curu -zagrlio me je na šanku i govorio- Doći će neke cure tu iz kvarta koje i inaće zalaze u kafić, pa možeš i neku naći za sebe.

– Ma daj Domi, kaj si sad i svodnik -rekao sam uz široki osmjeh i bubnuo ga laktom u rebra, onako lagano, a istina je bila ta da sam se palio na njegovu curu, Ljiljanu koja je bila svjetski komad, ali sam nastavio- Uostalom, valjda sam sposoban sam naći curu?

– E moj Markec, nije ti to fakultet, pa da daš sve u roku -rekao je i sa osmjehom na licu otišao na drugi kraj šanka gdje su ga neki gosti čekali.

Uto se kraj mene nacrtala Ljiljana, pa se sjela kraj mene i poljubila me u obraz i rekla:

– Čestitam na diplomi!

– Hvala ti Lili.. -rekao sam nekako tugaljivo i ispod oka ju mjerkao.

– Šta si bez volje? -rekla je i odmah dodala- Sigurno ti treba neka dobra cura..

– Pa dobro šta je vama? ! ? -rekao sam malo povisivši glas, a ona me sa čuđenjem pogledala, pa sam nastavio- Pa i ti i Domi ste se urotili da mi nađete neku curu kao da ja nisam sposoban za to?

– Pa daj se ne ljuti -rekla je i stavila svoju ruku na moju, pa sam se malo smirio, a ona je nastavila- Htjela sam te samo upoznati sa svojom sestričnom koja bi uskoro trebala doći, nisam mislila ništa loše.

 

Pogledao sam ju i popio malo iz čaše, pa sam se sjeo natrag za šank, a ona je ostala kraj mene. Nakon nekih pola sata je stigla Ana, Ljiljanina sestrična. Kad je došla do nas ostao sam bez teksta, sa malo otvorenim ustima i buljio sam direktno u nju, a Ljiljana me trgla i rekla:

– Ana ovo je Marko, Marko ovo je Ana, moja sestrična -rekla je a ja sam nekako mlohavo pružio ruku koja kao da nije bila moja, ali pogled nisam skidao sa njenog lica i lijepih plavih očiju, pa mi se činilo da su sestre, a ne sestrične.

Ana se nasmijala i još uvijek mi držeći ruku upitala Ljiljanu:

– Jel on uvijek ovakav ili samo u blizini žena?

– Vjeruj mi da nemam pojma -rekla je Ljiljana kroz smijeh, a to je i mene trgnulo, pa sam ispustio Aninu ruku, iako nevoljko i pozvao Domagoja da nam donese piće.

Predložio sam da odemo za stol i da se maknemo od šanka, a one su se složile, pa smo otišli za stol, a Domi nam je donio piće, malo sjeo kraj Ljiljane i popričao sa Anom, te se izljubio sa Ljiljanom i otišao natrag za šank. Mi smo se bacili u razgovore, a kako je Ana bila na faksu imali smo dosta tema za razgovor. Nakon nekog vremena se Ljiljana ustala i otišla za šank, a mi ju nismo ni primjetili jer smo bili u živom razgovoru. Nakon sat vremena smo imali osjećaj da se poznamo godinama i uskoro je Anina ruka bila na mojoj nozi, a moja ruka na njenim leđima, tj na donjem dijelu leđa. U jednom trenutku se okrenula prema meni i poljubila me u usta. Ostao sam malo zatečen, ali sam brzo prihvatio njen poljubac i uzvratio joj. Tako nas je zatekla i Ljiljana, te sjela kraj nas i rekla kroz smjeh:

NastavciGrupni sex za proslavu diplome – 2. dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx