Grupni sex za proslavu diplome

Grupni seks,erotske priče, imao sam 24 godine i upravo sam završio fakultet sa odličnim ocjenama, pa su me starci već nagovarali da upišem magisterij, ali iskreno.. i ovo sam završio više radi njih, a ne radi sebe iako diploma dobro dođe.

Moj najbolji frend mi je rekao da to moramo i proslaviti, te je rekao da će napraviti feštu u lokalnom kafiću gdje je radio.

Došla je cijela ekipa iz kvarta, bilo je čak i nekih cura, a frend mi kaže:

– Marko, mislim da je vrijeme da sad i nađeš neku curu -zagrlio me je na šanku i govorio- Doći će neke cure tu iz kvarta koje i inaće zalaze u kafić, pa možeš i neku naći za sebe.

– Ma daj Domi, kaj si sad i svodnik -rekao sam uz široki osmjeh i bubnuo ga laktom u rebra, onako lagano, a istina je bila ta da sam se palio na njegovu curu, Ljiljanu koja je bila svjetski komad, ali sam nastavio- Uostalom, valjda sam sposoban sam naći curu?

– E moj Markec, nije ti to fakultet, pa da daš sve u roku -rekao je i sa osmjehom na licu otišao na drugi kraj šanka gdje su ga neki gosti čekali.

Uto se kraj mene nacrtala Ljiljana, pa se sjela kraj mene i poljubila me u obraz i rekla:

– Čestitam na diplomi!

– Hvala ti Lili.. -rekao sam nekako tugaljivo i ispod oka ju mjerkao.

– Šta si bez volje? -rekla je i odmah dodala- Sigurno ti treba neka dobra cura..

– Pa dobro šta je vama? ! ? -rekao sam malo povisivši glas, a ona me sa čuđenjem pogledala, pa sam nastavio- Pa i ti i Domi ste se urotili da mi nađete neku curu kao da ja nisam sposoban za to?

– Pa daj se ne ljuti -rekla je i stavila svoju ruku na moju, pa sam se malo smirio, a ona je nastavila- Htjela sam te samo upoznati sa svojom sestričnom koja bi uskoro trebala doći, nisam mislila ništa loše.

Pogledao sam ju i popio malo iz čaše, pa sam se sjeo natrag za šank, a ona je ostala kraj mene. Nakon nekih pola sata je stigla Ana, Ljiljanina sestrična. Kad je došla do nas ostao sam bez teksta, sa malo otvorenim ustima i buljio sam direktno u nju, a Ljiljana me trgla i rekla:

– Ana ovo je Marko, Marko ovo je Ana, moja sestrična -rekla je a ja sam nekako mlohavo pružio ruku koja kao da nije bila moja, ali pogled nisam skidao sa njenog lica i lijepih plavih očiju, pa mi se činilo da su sestre, a ne sestrične.

Ana se nasmijala i još uvijek mi držeći ruku upitala Ljiljanu:

– Jel on uvijek ovakav ili samo u blizini žena?

– Vjeruj mi da nemam pojma -rekla je Ljiljana kroz smijeh, a to je i mene trgnulo, pa sam ispustio Aninu ruku, iako nevoljko i pozvao Domagoja da nam donese piće.

Predložio sam da odemo za stol i da se maknemo od šanka, a one su se složile, pa smo otišli za stol, a Domi nam je donio piće, malo sjeo kraj Ljiljane i popričao sa Anom, te se izljubio sa Ljiljanom i otišao natrag za šank. Mi smo se bacili u razgovore, a kako je Ana bila na faksu imali smo dosta tema za razgovor. Nakon nekog vremena se Ljiljana ustala i otišla za šank, a mi ju nismo ni primjetili jer smo bili u živom razgovoru. Nakon sat vremena smo imali osjećaj da se poznamo godinama i uskoro je Anina ruka bila na mojoj nozi, a moja ruka na njenim leđima, tj na donjem dijelu leđa. U jednom trenutku se okrenula prema meni i poljubila me u usta. Ostao sam malo zatečen, ali sam brzo prihvatio njen poljubac i uzvratio joj. Tako nas je zatekla i Ljiljana, te sjela kraj nas i rekla kroz smjeh:

– Ako vas dvoje ne završite večeras u krevetu ne znam tko će..

Pogledali smo ju i oboje prasnuli u smijeh, a Ljiljana se nastavila smijati sa nama. Konačno se sve opustilo i ja sam sad uživao u njihovom drušzvu. Kao da sam sa dvije sestre vani, samo što je Ljiljana bila čista brineta, a Ana je imala kosu boje meda. bile su iste visine, i ovako odoka obje su imale solidne četvorke u grudnjacima, duge noge i lijepe guze, ne prevelike, ali taman.

Nismo bili ni svjesni da je došlo i zatvaranje kafića, pa smo uskoro ostali samo nas četvero. Domi je zaključao i pridružio nam se za stolom. Svetla su bila isključena, a ona vanjska svjetla nisu propuštala poglede kroz zatamnjena stakla lokala, pa smo imali privatnost. Sjedili smo i pričali, a onda su se Ljiljana i Domi počeli ljubiti, pa ni Ana i ja nismo htjeli previše čekati i uskoro smo se i mi njima pridružili. Krajičkom oka sam vidio da je Ljiljana sjela Domiju u krilo i da joj je zadigao haljinu preko bokova i da nema gaćice, a Domijeve hlače su bile raskopčane, tako da se Ljiljana privila uz njega i lagano odizala, pa sam shvatio da se već jebu. Nisam gubio vrijeme i zavukao sam Ani ruku ispod haljine, a ona je samo razmakla noge i uskoro sam prstima odmicao gaćice u usšao njima u njenu mokru rupicu. Lagano je zastenjala kad su joj dva prst ušla unutra, a onda se lagano promeškoljila i šapnula:

– Hoću tvoj kurac odmah u pici..

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare