Igrale smo se drolje,pa nas je izjebao moj tata

Ne znam kako je s drugim curama, al Tamara i ja zbilja nismo imale sreće s upoznavanjem tipova. Samo bi stajale uz šank i kolutale očima kada bi nam se prišli upucavat  dečki, ali i ti rijetki bili su najgori ljigavci koji bi u klub vjerojatno došli vlakom s nekog sela. Jedini koji su se činili ok bili su oni stariji, oženjeni, no bile smo pre pametne da se s takvima petljamo nakon što je jedna naša prijateljica od vrlo poznatog oženjenog sportaša (za manekenku k tome!) dobila gonoreju koje se nije mogla riješiti mjesecima. Ginekolog joj je rekao da takav slučaj još nije vidio i da je to sigurno doneseno iz vana.

Užas, valjda je jebao kurvu bez prezervativa kad je njegov klub bio na gostovanju. Tamara i ja smo joj rekle da bi se trebala testirani i na sidu, ali se cura bojala pa nije. Ko zna, možda je  hiv pozitivna! Zbog toga nam se skroz zgadilo kombiniranje sa starijim i oženjenima, iako nismo imale ništa protiv ševe za jednu noć. Bile smo strašno napaljene i zbilja nam nije bilo jasno kako u ovom gradu nema tipova koji bi nas potrošili, jer nije da smo neke gaborice.

Da sam kojim slučajem lezba, od svih cura odabrala bi nju. Ima ogromne cice i veliko srcoliko dupe, tamno plave oči, dugu ravnu plavu kosu i pune usnice. Ja sam niža od nje (165cm), i imam još veće grudi za kojima, kada po ljetu nosim uske majičice, muškarci fućkaju i trube, nešto manju guzicu, a kosa i oči su tamno smeđe, samo što ona ima prirodnu a ja frčkave ekstenzije do struka.

Do ove noći nismo imale nikakve probleme s pronalaženjem likova koji bi nam ga metnuli tako da smo se već pijane od koktela smijuljile same sebi kako smo se našle u idiotskoj situaciji. U tom trenutku u klub je uška cura u skroz kratkoj minici, košulji začvorenoj pod sisama i jako visokim petama, zagrljena sa dva starija muškarca kojima je govorila ‘vi’. Bilo je očito da je kurva, i tada mi je palo na pamet da bi i mi mogle tako.
«Misliš?», prijateljica me šokirano pitala.
«Pa da! Zakaj se ne bi pravile da smo drolje i naplatile ševu?!»
«Tak se onda možemo pojebati i sa ovim starcima besplatno», pokazala je na grupu poznatih poduzetnika koji su nam se smješkali.
«Ma ne! Onda bi te poslije zivkali i svi bi znali da se ko neke jadnice karamo s takvima! Trebamo naći strance ispred nekog hotela!»
Tamara se nije snebivala. Samo se zagonetno smješkala i prinijela čašu usnama. Vidjelo se da je itekako zainteresirana.

Nismo imale nikakve šanse u glupom koktel baru tako da smo pozvale taksi i odlučile se motati ispred hotela Esplanada, koji se sada nekako drugačije zove, ali se ne mogu sjetiti. Osim nas, zapazile smo još nekoliko žena koje su se pokušale prodati, no to je bila posve druga kategorija. Ciganke, krezube, cure dovučene radi kurvanja sa sela. Sjetila sam se da sam u Cathouseu pročitala kako se ne možeš samo tako stati na ćošak, jer te stare kurve ili svodnici prebiju, no obzirom da smo  bile daleko iznad konkurencije, znala sam da nećemo tamo morat dugo stajati, jer će nas neki tipovi zainteresirani za jebanje brzo pokupiti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx