Igrale smo se drolje,pa nas je izjebao moj tata

Ne znam kako je s drugim curama, al Tamara i ja zbilja nismo imale sreće s upoznavanjem tipova. Samo bi stajale uz šank i kolutale očima kada bi nam se prišli upucavat  dečki, ali i ti rijetki bili su najgori ljigavci koji bi u klub vjerojatno došli vlakom s nekog sela. Jedini koji su se činili ok bili su oni stariji, oženjeni, no bile smo pre pametne da se s takvima petljamo nakon što je jedna naša prijateljica od vrlo poznatog oženjenog sportaša (za manekenku k tome!) dobila gonoreju koje se nije mogla riješiti mjesecima. Ginekolog joj je rekao da takav slučaj još nije vidio i da je to sigurno doneseno iz vana.

Užas, valjda je jebao kurvu bez prezervativa kad je njegov klub bio na gostovanju. Tamara i ja smo joj rekle da bi se trebala testirani i na sidu, ali se cura bojala pa nije. Ko zna, možda je  hiv pozitivna! Zbog toga nam se skroz zgadilo kombiniranje sa starijim i oženjenima, iako nismo imale ništa protiv ševe za jednu noć. Bile smo strašno napaljene i zbilja nam nije bilo jasno kako u ovom gradu nema tipova koji bi nas potrošili, jer nije da smo neke gaborice.

Da sam kojim slučajem lezba, od svih cura odabrala bi nju. Ima ogromne cice i veliko srcoliko dupe, tamno plave oči, dugu ravnu plavu kosu i pune usnice. Ja sam niža od nje (165cm), i imam još veće grudi za kojima, kada po ljetu nosim uske majičice, muškarci fućkaju i trube, nešto manju guzicu, a kosa i oči su tamno smeđe, samo što ona ima prirodnu a ja frčkave ekstenzije do struka.

Do ove noći nismo imale nikakve probleme s pronalaženjem likova koji bi nam ga metnuli tako da smo se već pijane od koktela smijuljile same sebi kako smo se našle u idiotskoj situaciji. U tom trenutku u klub je uška cura u skroz kratkoj minici, košulji začvorenoj pod sisama i jako visokim petama, zagrljena sa dva starija muškarca kojima je govorila ‘vi’. Bilo je očito da je kurva, i tada mi je palo na pamet da bi i mi mogle tako.
«Misliš?», prijateljica me šokirano pitala.
«Pa da! Zakaj se ne bi pravile da smo drolje i naplatile ševu?!»
«Tak se onda možemo pojebati i sa ovim starcima besplatno», pokazala je na grupu poznatih poduzetnika koji su nam se smješkali.
«Ma ne! Onda bi te poslije zivkali i svi bi znali da se ko neke jadnice karamo s takvima! Trebamo naći strance ispred nekog hotela!»
Tamara se nije snebivala. Samo se zagonetno smješkala i prinijela čašu usnama. Vidjelo se da je itekako zainteresirana.

Nismo imale nikakve šanse u glupom koktel baru tako da smo pozvale taksi i odlučile se motati ispred hotela Esplanada, koji se sada nekako drugačije zove, ali se ne mogu sjetiti. Osim nas, zapazile smo još nekoliko žena koje su se pokušale prodati, no to je bila posve druga kategorija. Ciganke, krezube, cure dovučene radi kurvanja sa sela. Sjetila sam se da sam u Cathouseu pročitala kako se ne možeš samo tako stati na ćošak, jer te stare kurve ili svodnici prebiju, no obzirom da smo  bile daleko iznad konkurencije, znala sam da nećemo tamo morat dugo stajati, jer će nas neki tipovi zainteresirani za jebanje brzo pokupiti.

Zbilja, nije prošlo ni pet minuta i pojavio se mlađi crnokosi muškarac i pitao nas koliko naplaćujemo. Počela sam se cjenkati s njim da budemo uvjerljive kao prave drolje i u sekundi mi je stavio lisice na ruke! Pored nas se zaustavio policijski Golf i odveo nas u stanicu. Toliko o našoj karijeri kurvanja!
U autu se šutilo. Ni ona ni ja nismo znale što da kažemo. Tamo su nas uveli u neku evidenciju, a zatim u sobicu u kojoj smo trebale čekati da se pojavi prekršajni.

Kroz staklo sam tužno gledala grupicu muškaraca okrenutih leđima. Jedan je u rukama imao spise koje nije ni pogledao, a druga dvojica su bili uniformirani policajci. Povlačila sam mikro suknjicu prema dolje, jer mi se guza smrzavala na metalnoj klupi.
Onda su se vrata otvorila i predamnom je stajao moj tata! Znam dobro da radi u policiji, ali poslije toliko vodki i stresa, zaboravila sam na taj detaljčić.
Osim toga, nisam imala pojma da je baš večeras dežuran. Šokirano je gledao malo mene, malo Tamaru, i nakon doslovno par minuta, koliko mu je trebalo da se sabere, jedva smo ga uspjele uvjeriti da smo se samo zezale i da je to prvi put da se tako nešto događalo.

Samo je vrtio glavom i rekao nam da će se odmah vratiti. Opet je razgovarao s nekim ljudima, a onda su svi prasnuli u smijeh. Vjerojatno im je bilo silno zabavno kako su se klinkice pokušale kurvati i kako smo odmah naivno pale.
Čekale smo ga tako sto godina, sve dok valjda i čistačica nije čula našu ponižavajući priču, a onda se pojavio i rekao nam da nećemo biti u evidenciji i da idemo.
«Hvala ti, tata», zagrlila sam ga, a i Tamara mu se zahvalila.
«A ne, ne, ne! Nismo ni slučajno gotovi s ovim! Idemo, odvest ću vas DAME doma», nervozno je prosiktao, a mi smo ga pratile kroz stanicu kao prebiti psi. Nismo od srama mogle podići glavu i gledati ljude koji su nam se glasno smijali.

U tišini smo se dovezli doma. Tata nas je posjeo na kauč, otvorio aktovku iz koje je izvadio nekakvu video kazetu i počeo se derati na nas, «Krave glupe! Niste ni svjesne da vas je večeras neko mogao ubiti! I jedna i druga će me čuti! I ima da odgledate ovaj film o stravama koje vrebaju na žene s ulice! Užasi prostitucije! Jel jasno?»

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare