Incest ludilo: Mama me je zatekla sa ocem i počela da urla, jebi malu kurvu !

Ćao ja sam Maja i sada ću vam ispričati priču od koje će nekima biti muka i mnogi će me osuđivati, a drugi će se jako napaliti i moraće nešto da preduzmu povodom toga.

Zovem se Maja i imam 19 godina, a ovo je moja priča.

Bilo je subotnje sunčano jutro, ustala sam malo kasnije, jer sam predhodne noći bila u diskoteci sa dečkom i drugarima. Pošto sam predhodnu noć pila alkohol, bila sam jako žedna, krenula sam do kuhinje kako bih uzela da pijem vodu. Pošto su moji trebali da idu za selo, mislila sam da sam sama u kući, pa sam u kuhinju krenula samo u gaćicama i kratkoj majici. Iz dnevne sobe koja je vodila ka kuhinji su dopirali neki glasovi, ali sam mislila da su moji najverovatnije zaboravili da ugase televizor.

Uletela sam u dnevnu sobu ne obazirući sa na te glasove i kada sam ušla unutra, ostala sam u mestu, kao skamenjena. Na velikom kožnom dvosedu sedeo je moj otac, sa spuštenim boksericama, gledao pornić na velikom LCD televizoru i drkao svoj ogromni kurac. Od prizora sam bila skamenjena i nisam mogla da se pomaknem, a svoj pogled nisam mogla da sklonim od njegove velike kurčine, samo sam stajala i blenula u njega.

On me nije odmah video i trebalo mu je par trenutaka da procesuira sliku, da neko stoji u dnevnoj sobi i da ga gleda dok drka svoj ogromni kurac. Kada me konačno video, skočio je kao oparen i krenuo da navlači bokserice preko udrvljene kurčine.

-Majo, da li si ti normalna, zašto ne kucaš kada ulaziš u sobu. U prvom trenutku sam bila zbunjena i dalje nisam mogla ništa da mu odgovorim, ali sam se onda pribrala i rekla mu:
-Da li sam ja normalna ??? Sediš u dnevnoj sobi i drkaš i pitaš me da li sam ja normalna ???
-Mala pazi kako pričaš sa mnom, ja sam ti otac.
-Da, otac manijak očigledno ! Počela sam da vičem još besnije.
– Kakav god da sam i dalje sam ti otac i tako sa mnom ne možeš da razgovaraš !
-Ma ok, samo da zahvatim vodu i možeš da nastaviš sa drkanjem ! U meni je proradio bes i moj britki bezobrazni jezik je došao do izražaja.
-A ti što se šetaš po kući u tim tangama, pogledaj kako ideš, čmar ti se vidi, zar te nije stid da tako izlaziš pred rođenim ocem !

Ušla sam u kuhinju, zahvatila sam vodu i krenula nazad u prolazu sam videla porno DVD-ijeve na stolu, bacila sam oko i videla naslov “Anal fucking of daughter”.
-Opaa, pa baš lepo tatice, hajde što drkaš u dnevnoj sobi, ali još drkaš na film koji nosi naslov “Analno razvaljivanje ćerke”, sada sam sigurna da si bolesnik i manijak, a baš me zanima šta će mama da kaže kada bude došla i sazna na šta drkaš. Ove moje provokacije su bile kap koja je prelila čašu i otac me odjedom dohvatio za ruku i povukao prema sebi.
-Dosta je više, nisam te nikada tukao, ali ćeš sada biti propisno izlupana.
-Halo, pusti me šta to radiš, ja nisam više dete, imam 19 godina. Ali on nije slušao šta govorim, stavio me preko svojih kolena i počeo da me udara svojim velikik šakama po guzovima. Pljas, pljass, pljasss, pljass, šamarao mi je jako čas levi, čas desni guz… Da stvar bude još i gora meni se ovo i svidelo, pa sam počela da ga provociram….
-To tatice, lupi me po guzu, tatice udari me jako hahahaha.. smejala sam se i kreveljila, dok mi je on šamarao guzove.
-Aha, ja sam bolesnik, a ti tražiš da ti šamaram čmarulju…. epa sada ćeš da vidiš. U jednom momentu mi je sklonio tangice u stranu, raširio moje guzove i pljunu među njih, a onda je krenuo da mi trlja čmar i pičkicu i da razmazuje tu svoju pljuvačku.
-Alo debilčino, šta to radiš prekinu kretenu jedan, opirala sam se jer sam znala da to nije u redu, ali sa druge strane mi je bilo lepo i bila sam napaljena kao nikada do sada. Jednom rukom me je držao za vrat i nije mi dozvoljavao da ustanem, dok mi je drugom rukom trljao pičkicu i čmar. Onda je nabio dva prsta u moju pičkicu i krenuo da ih ubacuje i vadi, ulazili su veoma lako jer sam bila sva vlažna.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
3 Komentari
 1. Lud za picom komentira

  Odlična priča koja me je jako napalila.Volio bih da mogu lizati pičku i guzu tebi i tvojoj majci,kao što ližem i svojoj ženi.A onda vas seksati jednu pa drugu.

  1. Gaga komentira

   Mene je tetak jebo kad je mama usla

   1. Deki komentira

    Jel se i tvoja mama pridružila da i nju tetak jebe

Komentiraj