Kako je izgubio nevinost samnom 2. dio

Ovih dana stižu mi na mail priče koje piše Željko. U tim pričama opisuje svoje doživljaje sa mnom. Znao sam i u ono vrijeme da on uživa dok ga jebem ali da se ovako senzualno doživljava sex nisam imao pojma. Evo jedna njegova priča.


MALA SOBA 3 SA 3


Mladen je od prve večeri kad smo igrom slučaja ili možda prstom sudbine počeli našu tajnu vezu i jebanje do granica izdržljivosti dolazio svaku večer do naše kuće u izgradnji. Poklopilo se da 10 dana nismo bili zajedno. Roditelji su uplatili ljetovanje i podrazumijevalo se da mlađa sestra i ja idemo sa njima. Radovao sam se moru i bio istovremeno tužan jer sam mjesec i više svaku noć bio jeban od Mladena i to mi je postalo nešto skroz normalno. Sad ću 10 dana biti bez seksa. Nikad mi nije bilo dosta njegove velike kite u ustima i sad već dobro razrađenoj guzici koja je bila baš stvorena za jebanje. Loptasta, okrugla, sise kao u neke mlade curice. Za vrijeme našeg ljetovanja sam se dogovorio sa Mladenom da ne drka ni slučajno jer da želim prvi mlaz odmah u usta kad budemo prvi put zajedno. Iznenađenje je bilo i to što su majstori ugradili prozore i vrata na našu novu kuću dok smo bili na moru i izbetonirali stepenice pa se više ne ide ljestvama na kat. Kad smo se vratili sa mora odmah sam dok su roditelji spavali umorni od puta odnio gore na kat nove kuće spužvu veličine madraca i dvije deke koje su sklonili da im ne smetaju dok su radili u toj sobici.

Pripremio sam sobicu koja je bila predviđena da bude moja soba za večerašnji susret sa Mladenom. Tata i mama sutra kreću za Švicarsku pa će večeras sigurno odmarati prije puta. Provozao sam se biciklom pored Mladenove kuće i kad me vidio samo mi pokazao potvrdno da će doći. Uvijek smo čekali da prođe 11 sati uveče jer onda ulica postane pusta i nema više nikoga u njoj. Gorio sam od nestrpljenja da mi moj dečko stavi kurac u usta. Kako sam samo 10 dana čeznuo za njegovom toplom spermom i za jebanjem. Pretvorio sam se u nezasitnu kurvicu kako mi je Mladen u šali rekao.


Tu večer kao u inat imali smo goste do iza pola noći. Kad su konačno otišli a roditelji se uputili u sobu na spavanje otišao sam u kupatilo i pripremio se za seks. Otuširao sam se i sa crijevom od tuša obavio čišćenje guzice. Ispirao sam ju tri puta i kad je čista voda izlazila iz nje obukao sam samo kratki šorc i iskrao se iz kuće. Popeo sam se na kat nove kuće i polako ušao u sobicu koju sam pripremio. Uzeo sam bateriju i dva puta blicnuo sa prozora da Mladen vidi i da krene prema našem ljubavnom gnijezdu. Nakon deset minuta još ga nije bilo pa sam opet blicnuo dva puta baterijom sa prozora sobe.


Nakon nekoliko minuta sam ga vidio da polako otvara vrata od ograde i ulazi u dvorište. Skinuo sam se potpuno gol i kad je ušao u sobu zatvorili smo vrata i zaključali ih. Ne znam tko se koga više poželio. Odmah je legao na mene i nakon minutu žvaljenja i igre jezicima spustio se do mojih sisica i počeo ih obrađivati jezikom i usnama. Godilo mi je to ali želio sam njegov kurac u usta. Prošaptao sam mu da ima vremena za sise i da želim konkretnu stvar u usta. Kao da me je čekanjem još više palio opet mi je uvukao jezik u usta i žvalili smo se. Kurac mu je bio tvrd i spreman ali nisam ga htio rukama dirati da ne bi svršio gdje ne treba. Dugo me je žvalio i guzicu mi gnječio rukama. Kad je prestao polako sam se spustio glavom do njegovog kurca.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj