Ispunila mi se moja seksualna fantazija, pojebao sam milficu od 45 godina

Svi smo imali neku žensku koju smo htjeli pojebat, bila da je nečija sestra, jaranica pa čak i milfica. Ja nisam bio izostatak, imao sam veliku želju da pojebem komšinicu. Otkako sam je vidio uvijek sam želio da je jebem. Srećom bila je razvedena i nije imala djece. 

Bilo je ljeto i kraj 4 razreda srednje škole, odlučio sam da odem na vikendicu na moru što moji roditelji imaju i da se odmorim na par dana. Pa ćak i sa kojom se pojebat ako bude došlo do toga. U putu ka autobuskoj stanici sretnem moju milf komšinicu, zaustavim se pozdravim je i upitam gdje ide jer vidim da nosi kofer sa sobom.

Jelena joj je bilo ime, imala je 45 godina ali kako je izgledala kao da je u 20-tim. Odgovori da ide na autobusku ide na odmor. Pomislim u glavi kamo sreće da se to desi, probat ću još šta saznat možda mi se još posreći. Uzmem njen kofer i krenemo ka autobuskoj. Dok smo ćekali započeli smo standardnu priču kako roditelji škola i standardno. Nismo dugo čekali autobus srećom. 

U putu smo još malo pričali ali je kasnije ona zaspala a ja sam slušao muziku i uživao u putu. Njenja glava je pala na moje rame i dalo mi se vidjeti te lijepe sise. Kurac mi se već poćeo dizat ali sam ga sakrio sa ruksakom da ne bi ona vidjela. Tako je prošlo neko vrijeme pa se ona probudila, malo smo uzeli pojeli pa opet započeli priću. Ovaj put je prića bila drugaćija, više je bila bazirana na razgovoru odrasalih nego kao nekog mladom momka i komšinice. Saznao sam dosta od nje, kako ju je muž prevario sa drugom, i kako je to jedva preživjela i da je sada sretna što ga nema. 

Ja je upitam iz znatiželje, gdje putuje. Njen odgovor me je usrećio jer je rekla da ide na more i to baš gdje ću ja. (Nije važno mjesto na koje smo išli). Upitam je kod koga će ostajat, kad mi reće da će uplatiti hotel tamo na nekoliko noći. Ja samo kažem da toj opciji nema šanse, i da će noćiti kod u vikendici od mojih roditelja. To ju je baš usrećilo. U putu je prića bila o svemu što je učinilo put mnogo lakšim.

Putujući tako 7 sati konačno smo došli do mora i prošetali do vikendice moje. Srećom vikendica naša je bila odvojena malo od svih kuća u okruženju i imala je pogled na more sa velikom terasom. Čim sam došao u kuću ostavio sam stvari istuširao se i raspakovao. Inače sam takav da prvo napravim listu šta treba kupiti i onda tek kad to sve završim idem na more. Jelena je u drugu ruku odlučila otići i okupat se dok sam ja spremio kuću i otišao u kupovinu. 

Kad sam se vratio Jelena je već bila se vratila, kaže kako je voda divna i šteta što nisam bio sa njom. Samo sam se nasmijao i rekao da ima sutra da ćemo zajedno ići. Večer je došla, mirna sa blagim povjetarcem kojije prenosio miris mora. Dok je Jelena sjedila na terasi ja sam pripremao večeru, šta da kažem volim kuhat.

Kad smo sjeli da jedemo Jelena je bila iznenađena kvalitetom hrane moje. Samo je rekla blago onoj kojoj budeš kuhao svaki dan. Ja sam samo rekao trenutno si to ti Jelena jer druge nema. Na licu se vidjelo da se malo postidila i rekla mi je da sam jako sladak i drag njoj. Uživali smo u hrani dok je trajala i onda smo sjeli opet na terasu i počeli pričat o mom iskustvu. Kažem joj da imam djevojku ali da ona ne želi još išta da radi, i da se često moram zadovoljiti pornićima.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj