Kako sam postala pokorna pička mom gospodaru

Ja sam Lada, imam 43 godine i udana sam više od 20 godina. Volim ja svog muža, imamo redovan seks, i netko bi rekao da imam savrsen brak, ali meni je to sve postalo previše predvidljivo, bez iznenađenja, bez one iskre koja postoji na početku svake veze. A meni to fali. Premlada sam da se prepustim rutini, želim strast, želim uzbuđenje, leptiriće u trbuhu… moram nekako smiriti taj nemir u meni.

I tako sam se, pomalo iz znatiželje a pomalo iz stvarne potrebe, prijavila na jedan erotski site i bacila se u lov na nekog posebnog. Bilo je tu svakakvih uleta, sirovih, očajnih, zabavnih, a onda se javio i on, Petar. Bio je otprilike mojih godina,zabavan, nije odavao dojam očajnika koji pod hitno treba nešto pojebati, pa sam krenula u razgovor s njim. Izgleda da slicno razmišljamo, oboje imamo tu divlju crtu u sebi. Predložio je da se nađemo na kavi i upoznamo uživo, nakon tri dana pisanja. Ne znam ni sad objasniti zašto sam pristala, da li sam odmah osjetila neku kemiju ili me samo uhvatio u pravom trenutku, no pristala sam.

Našli smo se u obliznjem kafiću, on me čekao ispred. Odmah sam ga opazila, visoki, markantni muskarac koji zrači samouvjerenošću. Nagonski sam zavrtjela guzom, to je valjda ono iskonsko životinjsko u meni, željela sam ostaviti dojam na njega. Sjeli smo jedno pored drugog u separe, ali bez fizickog kontakta. Jako me privlačio, a uz to je bio i zabavan, opušten i prirodan, i neopisivo zgodan i seksi. Željela sam mu proći prstima kroz kosu, ali ma daj, sigurno bi pomislio da sam seksualno ugrožena ili luda. Pa sam bila jako pristojna. Nakon sat vremena ugodnog razgovora, rastali smo se uz uobičajene ljubazne fraze, bez dodira, bez puse u obraz. Dakle, to je to, ne sviđam mu se.

Ok, bar sam provela ugodnih sat vremena. Ali on se meni strašno dopao, i više nego sam očekivala, tako da sam se jedva suzdržavala dok sam došla doma, a onda sam se zadovoljila s njegovim likom pred očima, maštala o tome kako me grabi tim snažnim rukama i ljubi onim svojim seksi usnama. Svrsila sam snažno i brzo. Eto, dao mi je i savršen orgazam, nije loše za prvi spoj s nekim.

Ali ubrzo mi dolazi njegova poruka. Piše mi da me htio odmah tamo u kafiću odvući u wc i natjerati me da mu popušim kurac. Cijelo vrijeme mu je bio dignut i nije mogao izdržati dok dođe kući, morao je stati sa strane i izdrkati ga. Opa, moglo bi tu biti nešto! Pozvao me da se vidimo i sutra, ali je odmah rekao da oslobodim cijelo popodne za njega. I rekao mi da dođem obučena točno onako kako on želi.

I evo me sad tu, spremna i napaljena, u uskoj kosulji s dubokim dekolteom, uskoj crnoj suknji koja mi doseže do pola bedara, samostojećim čarapama i štiklama. Bez donjeg rublja, njegova zapovijed. I dao mi je precizne upute kako se moram ponašati kad sjednem u njegov auto. Dolazi, i ja ulazim. Sjedam kako je tražio, široko razmaknutih nogu s podignutim koljenima, suknja mi se povukla gore, jedva je pokrivala međunožje. Zabranio mi je da ga dodirujem. Dok je vozio, stavio mi je ruku na nogu i lagano klizio prema pički, naredio mi je da još jače raširim noge i onda mi je stavio dlan na pičku koja je već bila vlažna i pulsirajuća. Gurnuo mi je prst u pičku, cijeli, a ja sam glasno uzdahnula. Ovo je ludo, totalno! Izvadio je prst, stavio ga u usta i oblizao, kao da isprobava moj okus. Zadovoljno se nasmiješio i pogledao me onim svojim jebozovnim pogledom, tako da sam sva protrnula.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx