Jebali smo se sa mladim parom, djeca nam mogu biti – Četvrti dio

U mom i Miličinom životu sve se promijenilo. Mladi par unio je tektonske promjene u naš brak i odnos, seks nam je postao mnogo sadržajniji i opojniji. Pričali smo o tome, prepričavali i zaključili da smo napravili snažan iskorak u životu.


Maštali smo o novim avanturama i vodili ljubav jednakim intenzitetom i strašću kao u prvoj godini braka.


-Da li bi me pustio da sam sama sedam dana sa Janom, pitala me, pola u šali, pola u zbilji Milica.
-Pa bih, ali pod uslovom da je i Rozi sa mnom.
-Ali ljepše bi nam bilo sve ujedno, u četvero, reče Milica i poljubi me.
-Da ljubavi.
I da znaš, privlače me mladi muškarci, samo što su nepouzdani, strah me je da će okolo pričati, prepričavati i uveličavati, rekla mi je.


-Moramo i od Tamare sve dobro sakriti, reče mi moja Milica.
-Naravno draga, rekoh joj , a potom joj smaknuh gaćice u stranu i snažno zabih cijeli debeli kurac.

Milica je sutradan rano otišla na posao, ja sam ostao kod kuće, dogovorio sam par slobodnih dana.
Skuvao sam pola litre kafe i pozvao Tamaru da mi se pridruži.


Došla je u moju radnu sobu oskudno obučena. Majica je jedva pokrivala guzu, ispod kojih je imala bordo gaćice. Nije imala grudnjak, pa su joj sise bile na izvolte. Bradavice kao u mame, samo su joj sise za nijansu manje, ali ljepše za dvije nijanse.


Zavalila se u fotelju, i pila kafu u koju je nasula mlijeka i jako ju je zasladila. Gaćice su sijevale, nije mi smetalo, naprotiv, nije me ni bilo sram pogledati, prijalo mi je i odmah sam osjetio snažnu erekciju. Vidjelo se to na mojoj laganoj trenerci.


-Sad bih najradije prasnula u smijeh do suza. Pa zar vi, moji matori roditelji, da ste tako otvoreni, savremeni i perverzni. A ja, vidi mene, ja kao nekakva usjedelica.
-Ne pričaj gluposti, kad znaš da nije tako. A instruktor vožnje, a onih nekoliko momčića, a moj kolega sa posla? Misliš da tata ništa ne zna. Tvoj život, tvoja sloboda. Samo budi pametna, nemoj nikome rasturiti brak i nemoj roditi vanbračmno dijete. I čuvaj zdravlje. Mlada si , pametna, intelektualka i znaš šta je dobro i za tebe i za nas.
-Tata, one slike, joj kako ste bili svi u elementu, razjareni. Ispričaj mi, molim te. Zaboravimo na barijere, pričaj mi, molim te. Voljela bih o tome priču napisati. Pričaj mi svaki detalj, imamo vremena, zamolila me Tamara.


I počeo sam do detalja. Prekidala me i zapitkivala sitnice. Kako ona svršava, kako mama podnosi mladi komad, kako si se ti osjećao?


Detaljisao sam, a onda sam primijetio malu, pa sve veću vlažnu fleku na Tamarinim gaćicama.I moj kurac se razgoropadio, teško sam disao, tražio je slobodu, osjetio sam da mi je glavić vlažan.


Eto Tamarice, sve znaš, ne mogu više, nije mi dobro odoh do toaleta.

Ustao sam, otišao u toalet i našao njene, Tamarine , gaćice u korpi za prljav veš. Napalilo me ludo, prevukao sam nekoliko puta rukom preko velikog glavića i prosuo mlaz sperme u njih. Gaćicama sam obrisao kurac, onda sam ih saprao hladnom vodom i vratio u korpu.


Provirio sam u svoju sobu i vidio najljepši prizor. Moja Tamara je zabacila glavu unazad, raširila je noge u fotelji, jednom rukom mazila je pičkicu, drugom je držala prelijepu sisu. Žmirila je i uzdisala.
Gledao sam je sa vrata, bila su za prst odškrinuta.

Ječala je sve jače i jače, znao sam da ide ka vrhuncu. A onda eksplozija.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj