Mama i sin u incest ljubavi – I dio

Incest priča – Mama i sin u incest ljubavi

Dečko po imenu Borko  bio je proizvod podeljenog doma. Viđao je majku samo tokom školskog raspusta ili praznika, ali neke stvari su krenule drugačijim tokom kada je stupio u punoletstvo.

UVOD

Anđa je bila potpuno gola na krevetu, i dobro je znala šta radi. Zatvorila je oči, zabacila glavu, i predala se svojim maštarijama. 

Toliko je trebala da svrši da je izludela već. Trebalo je da se zaustavi ali nije mogla. Sa vrhom kažiprsta kružila je po  klitorisu, najosetljivijoj tački na svom telu. Osećala je nalete zadovoljstva, a iz pičke su curili sokovi niz procep njenog dupeta. Podrhtavala je celim telom kako joj se približavao toliko željeni orgazam. Kako bi sebe dovela do tačke svršavanja koristila je svoju omiljenu tehniku. Ukrutila je svoj srednjak i nabijala si ga u pičku. Nikada nije zaboravila kada joj je to njen bivši muž Mirko radio prvi put. 

Naravno da je on bio prvi s kojim je spavala i naučio je da zavoli njegove snažne ulete kurca u njenu pičku, ali joj se svidelo kada joj je to radio i samo sa prstom. Bila je toliko nevina i nije puno znala o masturbaciji. Sećajući se prošlosti zabijala si je prst sve brže i brže u svoju izgladnelu rupu, sve dok nije došla do ruba orgazma. Samo još nekoliko uboda  i prešla je granicu, telo joj se grčilo u požudnom svršavanju. Kada je malo došla sebi Anđa je shvatila  koliko joj očajno treba muški tvrdi kurac u njenoj željnoj pizdi. 

Žudela je da se upozna sa Markom, da se pojebe s njim, ali on je bio van grada. Da je bio u Vukovaru teško bi joj bilo da drži ruke dalje od njega. Da se pojebe s njim bilo bi to više od običnog seksa. On bi uvek išao polako i dovodio Anđu do vrhunca sa svojim talentovanim kurcem. Jedini problem je bio taj što je Marko dolazio u grad otprilike samo jednom mesečno jer je vozio kamion i dugo ga nije bilo, a Anđa je žudela za kurcem u sebi svaki dan.

Anđa je bila debeljuca za nečije standarde, u kasnim 30im sa skoro ravnim stomakom, ali moglo se reći da ju je bilo svuda i da je bila lepo popunjena. Imala je svetlo plave oči, kojima je očaravala mnoge muškarce. Po prvi put je morala da se suzdrži i da ode na posao bez seksa, jer nikako nije htela da se švalera sa Markom dok je Borko bio u kući.

Njena požuda moraće malo da sačeka.Objasnila je sve to Marku i on se složio s tim iako je bio pomalo razočaran. Borko je bio Anđin sin, proizvod njenog jedinog  braka. Bila je u braku kada je imala 18 godina sa mnogo starijim muškarcem Mirkom. Brak nije dugo potrajao. Mirko je bio mnogo stariji, ali je bio jako zainteresovan za seks. Imali su lep život sve dok Anđa nije saznala da on ima drugu ženu u svom životu. Čak i napaljena tinejdžerka koja je bila mlada nije mu bila dovoljna. Morao je da jebe sve što hoda.

Prvo je Anđa čula glasine., a zatim je počela da ga hvata na delu. Dovodio je te žene kući kada je Anđa radila u krevet koji je delio s njom, trebalo mu je očigledno još žena kako bi bio sretan, rekao joj je kako treba mnogo žena. To je ok, odgovorila mu je Anđa. Tada se samo pokupila i otišla, nikada posle toga nije verovala muškarcima. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx