Jebao me njegov brat blizanac a nisam ni znala

Nakon mahnitog, divljeg sexa, Alen je otisao a ja se ponovo istusirala i legla. Pica mi je bila sve naotecena od zestokog jebanja. Zaspala sam predivnim, okrepljujucim snom. Ujutro me docekala poruka od njega:”Kad se mozemo vidjeti? Zelim da izadjemo nekud. Uh, kako te zelim!” “Za dva sata idem da obavljam neke poslove i nece me biti do uvecer. Mozemo se vidjeti tada, samo reci gdje!” .

Kroz 20 min se oglasilo zvono. bio je Alen. Smjesio se i odmah po ulasku poceo da me ljubi, a zatim se spustio i poceo da me lize. Svileni ogrtac je samo skliznuo sa mene. Imao je posebnu tehniku lizaja sa 2 prsta u pici i zestokog kruzenja njima u pickici i u isto vrijeme lizanja i grickanja klitorisa. Kroz samo par minuta, svrsavala sam glasno vristeci. Zeljela sam njegov kurac  u svojoj utrobi. Povukla sam ga da ustane , primila ga za odebeli kurac i izastenjala:”Daj mi ga! Tucaj me!”

Upoznala sam tipa u kafiću i odmah mi razvalio sve rupice

“Kako zelis da te tucam?” uspaljeno je pitao vec trljajuci ulaz u moju pickicu svojim povelikim glavicem.

“Oh, bez milosti…zelim da mi ju svu razvalis, zelim da me svaki ubod slatko zaboli. Ohhh..”

Moja pickica je bila potpuno mokra i spremna. Jednim ostrim ubodom mi ga je sjurio. “Ah! Ostar bol mi je izazvao vapaj.

Jel tako hoces?” pitao je promuklo izvlaceci ga do pola.

“Da! Daj mi ga, daj mi.”.uspaljeno sam stenjala. Poceo je da se zabija u mene abnormalnom brzinom i silom. Utroba mi se kidala, ali je slast bila jaca od svakog bola koji je taj kurcina izazivao u mojoj unutrasnjosti. Bacao me po krevetu, ulazio mi na sve moguce nacine.. Postavio me na koljena i poceo da mi ga zavlaci odozada u pickicu. Kurac mu se cinio vecim nego sto je bio. Popunjavao mi je picu savrseno, trosio ju je i kidao kao da mu nikad vise nece trebati. Orgazmi su mi se nizali jedan za drugim. Osjetila sam kako mu je kurac zadebljao i  ocvrsnuo jos vise, a zatim je nastupilo grcenje svakog misica na njegovom tijelu.

Punio mi je pickicu abnormalnom kolicinom spreme. Njegov orgazam je izavao i novi orgazam kod mene. Sav oznojen, izvadio ga je i stropostao se pored mene. Gledala sam taj debeli kurac sav sjajn i umrljan, a jos uvijek cvrst. Pocela sam da ga lizem. Olizala sam jaja koja su bila potpuno mokra, a zatim jezikom pocela gladno da lizem ostrim potezima od korijena prema glavicu i svaki put, kada bi dosla do glavica, zaukruzila bih jezikom po glavicu i zavukla vrh jezika u rupicu na njegovom predivnom debeljku. Kurac mu nije bio prevelik, nekih 15-ak cm, ali je bio jako debeo., Cinilo se da je ocvrsnuo jos vise. Uhvatio me za glavu i poceo da ju nabija na kurac. Zabio bi ga toliko duboko da sam svako malo krkljala pokusavajuci da uhvatim vazduh.  Tako me nabijao nekih 15-ak min, a zatim se njamjestio izmedju mojih rasirenih nogu, pridrzavao mi noge rukama i poceo da ulazi . Uvijek sam voljela gledati kurac koji me puni…podigla sam se na laktove i uspaljeno gledala. Stavio mi je samo glavic i pitao”Jel ti dosta?” Zadizala sam kukove pokusavajuci se nabiti na tu debelu batinu, ali se on izmicao i dalje ostao u meni samo glavicem. Onda vise nije mogao da ceka i poceo je da me jebe zivotinjski. Moja pica je sljapkala pri svakom udarcu. Prestala sam brojati orgazme, Konacno, nakon vise od pola sata takovog neumornog jeba svrsio je i napunio me. Sperma je curila pored njegovog kurca kad god bi ga pomjerio u meni. Povlacio me na kraj kreveta tako nabodenu na kurac, a zatim me podigao i odnio pod tus. Na brzinu smo se istusirali.

Rating: 4.6/5. From 66 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x