Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – III dio

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Kako sam krenula u incest sa sinom

Odmah mi je bilo jasno što se malome toliko dopalo. Volio je sisate cure, a Patricija je imala barem petice, koliko sam mogla vidjeti kroz njen džemper.

Od starta mi je bila nevjerojatno bliska, iako smo se tek upoznale. Moj pratioc i ja pozvali smo ih da nam se pridruže za stolom, i tako u četvero proveli vrlo ugodnu večer. Pri kraju večere osjećala sam kao da tu malu poznajem godinama. Nisam nešto pretjerano otvorena i srdačna, tako da mi je takva bliskost s nepoznatom djevojkom bila neobjašnjiva. Toma je dodao kako je njegova djevojka mlađa kopija mene, što sam prihvatila kao kompliment. Šalili smo se i kako je nevjerojatno što se Patricija prezivala Raguž, kao i ja djevojački, što i nije tako rijetko da bi bilo neobično.

Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – II dio

Toma i ja obično smo uvijek goli po kući, tako da nikada ne pozivamo goste ako to prije nisu najavili. Iznenadila sam s kada sam došla doma i vidjela da je Patricija kod nas. Prvotno iznenađenje zamijenila je radost što su još skupa, a onda još i veća jer su mladi bili goli. Vodili su ljubav, bolje rečeno, žestoko su se tucali na našoj stilskoj ležaljci, i nisu zapazili da sam doma, da ih gledam.

Curica je još bolje izgledala ovako gola. Sise su joj bile velike i strahovito poželjne, pa sam se i ja navlažila gledajući sina kako ih ljubi.

Dok sam ih promatrala pomislila sam da već stoljećima nisam bila s drugom ženom, i zapitala se jeli Patricija možda biseksualna?

Nisam ih bezveze htjela prekidati. Još sam malo gledala, a onda sam se posvetila stvarima koje obično radim kad dođem iz ureda. Presvukla sam se u udobniju kućnu odjeću, na kraju krajeva, ovo je bio moj dom tako da sam se i najnormalnije ponašala. Ipak, nisam mogla odoliti da još koji put ne zirnem na djecu.

Patricija mu je upravo gurala jezik u šupak dok ga je drugom rukom izdrkavala. Nikako nije izgledala kao da to prvi put radi, bila je previše vješta i previše je uživala za početnicu koju bi tako složena fuk figura zbunjivala. I sama sam spontano stavila ruku u gaćice gledajući ih kako im je lijepo. Željela sam potrošiti tu curicu, znala bi ja oko tako mlade slatke pičkice!

Da me prime u ševu lizala bi joj i dovodila je do orgazma kad god bi mi se pružila prilika.

Morala sam raščistiti misli tako da sam se vratila u kuhinju, napravila salatu od piletine a onda si skuhala kavu i čekala ih da svrše.

Vrag mi nije dao mira, opet sam provirila i to baš u času kad mu je pušila. Uzbuđeno sam zajecala, izvadila ga je svog slinavog iz usta a mali joj špricao po lijepoj facici. Dobra je, pomislila sam. Sperma ju je čisto proljepšala. Onda ju je cijelu oblizao, baš kako ga je mama naučila, ali sjemenja je jednostavno bilo previše. Skroz joj je slijepilo bujnu kosu, i nakon kraćeg razgovora krenuli su prema kuhinji da se malička opere. To je bilo blizu, skoro su me ulovili. Brzo sam otrčala i nedužno sjela uz šalicu točno u času kada su se pojavili na vratima.

Smijali su se nečemu, a ubrzo sam vidjela i čemu; Patricija ga je držala za kurac i tako uvela u prostoriju. Toma se sav spetljao od ispričavanja, «Oprosti dušo, nisam znao da ćeš to napraviti.»

Nastavci<< Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – II dio
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj