Kćerkica od moje bivše nakon 12 godina – 4. dio

Sa malom Lucom sam se čuo odmah nakon dan dva i pisala mi je kako joj je bilo vrhunska večera i sve sto se uz večeru dogodilo, ostatak tjedna dok je Ena bila na moru nije me zvala jer je morala malo biti i sa dečkom da se ne bih sto posumnjalo . Dečko joj je bio dobar, ljepuskat, fin, pametan neki ali očito joj nije davao ono sto je od mene tražila .

Slatka kćerkica od moje bivše 3. Dio

Bio sam 20g stariji od nje ali nije joj to smetalo, u sexu je upijala sve lekcije i uživala je u tome.
Nakon nekih 15 dana, vjerojatno kada se vratila sa godišnjeg nazvala me je Ena, moja bivša a majka od Luce… rekla je da se hitno moramo vidjeti i popiti kavu .

Nakon 12god . Ja i ona da pijemo kavu??!! Hm, mislio sam se, ok popit ćemo ali ovo nešto nije dobro .
Našli smo se sutra dan u kvartovskom lokalu, zagrlila me je kad me vidjela, sjeli smo i sve je djelovalo ok… Ali onda!!!!
Marko moram ti nešto reci mada nekako sumnjam da ti i znaš za to.
Ne znam Ena na šta misliš ?
Gle, jučer sam cackala Lucin telefon..
Jbt odmah sam pomislio da je neke slike našla…

Ugl. Dopisuje se sa frendicom i ona non stop piše o tebi… da si joj super, da si joj sexy bla bla, pa Jbt ona je curica od 17-18god. Ja ne znam sto da radim.
Jel ona tebi Marko već pisala ili nešto ?
Da Ena pisala mi je ali ne na tu temu nešto bez veze mi se bila javila, neke smjesne stvari i slike slala, dječje gluposti .
Pa dobro Ena pusti curu, ti znaš da je to kasni pubertet i Teen cura i svašta im prolazi kroz glavu i njoj i svoj toj generaciji, pa sjeti se sebe u tim godinama, naravno da su ti decki bili u glavi .

Htio sam malo da ohladim i normaliziram stvar mada mi je samo bilo u glavi kako je Luca vatra u krevetu bas kao i Ena koja još uvijek bila vrhunski komad .
Da Marko, bili su mi decki u glavi ali ne 20godina stariji od mene .
Hahaha malo sam se nasmijao, a jbg Ena očito je na mamu imate isti ukus Heheh .
A daj budalo, šta je tebi, nasmijala se.
Pa Ena bolje da je u sigurnim rukama nego tamo sa nekim 🙂 .
Malo sam ju čačkao na tu foru čisto da vidim kako će reagirati .
A daj Marko pa jesi lud o čemu pričaš , prokomentirala je ali se i smijala .
Ena ti moraš biti svjesna da je Luca jedan vrhunski komad i da ju cijeli kvart a i na faksu samo vrebaju da ju kresnu . To su te godine a odgojila si stvarno prekrasnu curicu .

Sjedili smo tu malo duže zapricali se šta nam se u medjuvremenu izdogadjalo, popili malo vina i vidio sam gdje to vodi, zderala me ocima a i u meni se opet probudio vrag da ju kresnem kao nekada .
Šta ćemo mi onda Ena… da dodjem do vas ovih dana malo da se podružimo …. mislim možemo samo ja i ti a može i Luca biti ( nasmijao sam se jer sam to izgovorio dvosmisleno ) .
Marko u tebi nikada vrag ne spava o čemu ti Jbt.
Ajde Ena bgt pa ja sam domaći, vas kucni frend, neću vam ja ništa napraviti sto vi ne želite, malo vino, večera, ugostite me malo valjda sam zaslužio :).

Ajde cut ćemo se ovih dana pa se dogovorimo za neku večericu … nasmija se.
Razišli smo se i dogovorili da kao Luci ne govorimo ništa… naravno ja sam odmah Luci javio da dodje kod mene i da joj objasnim o čemu se radi , mala je došla odmah sutra.
Gle Luce , previše trabunjas okolo frendicama i Ena ti je vidjela da pišeš o meni u nekim bezobraznim frazama … odmah me zvala na kavu…. moraš to sakriti i kad te pita objasniti malo .
E da i rekla je da će me zvati na večeru… rekao sam da bih volio da i ti budeš da si ipak i ti moja frendica … Luca se nasmijala .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx