Blizanke me obradile

Nakon završene srednje škole odlučio sam slobodno vrijeme do upisa na fakultet potrošiti na putovanja. Oduvijek mi je želja bila otići Berlin, jer mi se nekako činio kao grad idealan za mlade. Kupio sam avionsku kartu, spremio kofer i krenuo. Bit ću u Berlinu 7 dana.

Stigao sam u hotel i malo odmorio naravno odmah sam provjerio ima li pornjave na tv-u. Nije bilo, ali srećom da internet postiji. Izdrkao sam ga na neki pornić sa dobrom milfarom i onda sam se spremio da idem do grada da nešto pojedem. Izašao sam i naletio na neki naš restoran tamo.

Kad sam ušao unutra sve su bili naši ljudi, a za konobarica je bila top riba. Smeđa kosa velike sise i utegnuta guzica. Uz top tijelo u licu je stvarno bila predivna.

Poslužila me tako i pitala od kuda sam i ušli smo u neku dobru priču kad mi je rekla da oni tu imaju party svaku večer za naše ljude. Pozvala me da svratim noćas. Kad sam završio sa ručkom pozdravio sam se i tek joj tad saznao ime. Predstavila mi se sa Nina.

Rekao sam joj: “Vidiko se onda večeras Nina.”

Otišao sam malo obići grad i vratio se u hotel. Malo sam odmorio i otuširao se pa sam se obukao i već je bilo vrijeme da krenem na party. Došao sam u restoran koji se sad pretvorio u pravi klub. Muzika je bila naša i sve je bilo top. Vidio sam Ninu za šankom i otišao je pozdraviti i da naručim nešto. Došao sam do nje i rekao:

” Ejj, pa lijepo ste vi ovo sredili, kad si rekla da imate partye nisam baš očekivao ovako”.

Pogledala me začuđeno i rekla:” Mi se znamo?”

Pomislio sam koja blamaža pa sam rekao:” Pa da danas sam bio na ručku ovdje pa si me pozvala večeras tu”.

Počela se smijati i u tom trenutku sam ugledao još jednu ninu samo u haljini koja mi je prišla i rekla:” Vidim došao si”.

U tom trenu meni zbrka u glavi, ali sve mi je postalo jasno. Blizanke! Nastavila je Nina:” Vidim upoznao si Miju moju sestru”.

Obje su bile tako jebozovne, ali morao sam se suzdržati pa sam rekao Nini:” Da hahah malo je ispalo čudno mislio sam da si to ti”.

Nasmijala se i onda sam pružio ruku Miji i onako za pravo se upoznali. Počastila nas je pićem od kuće i tako smo Nina i ja pili i plesali dok je Mija radila. Popio sam već dosta, a i Nina je pa smo se nekako počeli ljubiti.

Neko smo se vrijeme tako ljubili i stiskali kad mi je šapnula na uho:” Moram ti nešto reći”.

Rekao sam:” Reci što god”. Nastavila je:” Možda će ti ovo biti čudno, ali Mija i ja se…. uvijek zajedno ono”. I nasmijala se.

Pitao sam kao neznajući na što misli:” Kako misliš ono?”

Opet se nasmijala i rekla:” Kad se jebemo uvijek se jebemo zajedno”.

Doslovno kita mi je u tom trenu htjela eksplodirati, ali sam htio znati malo više prije nego se upustim u ovu avanturu pa sam je pitao:” A jel se i vas dvije međusobno ili?”

Samo mi je kimnula glavom potvrdno. Ovo je bilo vrh pa sam je još pitao:” Što onda čekamo nju da završi smjenu pa idemo”.

Rekla mi je:” O da samo idemo sad do nje da i ona malo popije pa da joj kažem da sam nam našla novog dečka”.

Tako smo i napravili otišli smo do šanka i pili smo sa Mijom. Kad je bilo 2 ujutro bio je fajrunt. Nas troje smo krenuli prema mojoj hotelskoj sobi. Smijali smo se onako pijani i onda je još Mija izvadila joint. To smo popušili putem do hotela i onda smo stigli u moju sobu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx