Ludi doček nove godine,najprije susjed pa onda njegov sin – III dio

Moram se pohvaliti da mi se ostvario san ZORAN ME ZAPROSIO. Ne znam bi li to učinio da zna za Nikolu i mene sigurno ne bi i iskreno se nadam da neće saznati.

Ludi doček nove godine,najprije susjed pa onda njegov sin – II dio

Tu veče pozvao je mene i Nikolinu curu na večeru.Bila je to ugodna večera. Nikola bi me svako toliko ispod stola pomilova po nozi, po bedrima i pomicao ruku sve više gore. Ali sam je micala.Hvala dragom Bogu da je prestao jer bih se lako zapalila.

Za vrijeme deserta Zoran je ustao, iz ladice izvadio kutijicu i kleknuo pred mene. Otvorio je kutijicu i iz nje je zablistao dijamantni prsten.

– ”Hoćeš se udati za mene” pitao me.

Naravno da sam pristala. Bila sam presretna. Slijedile su čestitke. I dok mi je čestitao Nikola mi je zabio jezik u usta. Kako je hrabar. Ili lud. Srećom ni Zoran ni njegova cura to nisu vidjeli.

– “Idemo mi sada vani a vi na miru sami proslavite” rekao je Nikola, namignuo nam i otišao.

Gledala sam prsten i bila oduševljena. Zoki je sjeo kraj mene i pomilovao me po nozi. Zavukao je ruku pod moju haljinicu i prstima prešao preko gaćica. Uzdahnula sam a trnci su proželi moje tijelo. Skinuo mi je gaćice i podigao malo haljinicu. Polegao me na krevet i pomilovao sise koje su bile uzdignute grudnjakom i stršile iz haljinice. Ljubio mi je vrat i prsa pa se spustio dolje. Izljubio mi je noge. O kako sam uživala.Bila sam ponesena i prosidbom i jako sam uživala u njegovom najmanjem dodiru i poljupcu. Lagano je rastvorio usmine moje već vlažne pičke koja je žudjela i bridila. Jezikom je kružio po klitorisu.

– ”AH…AHHH…MMMMM…JAAOOOJ!!!” počela sam stenjati i mumljati od užitka. Tijelo mi se zapalilo.Tada je uvalio jezik u moju unutrašnjost. Vrtio ga je u krug, nabijao ga što je dublje mogao i palacao njim dok je nježno kažiprstom gladio klitoris. Ja sam počela gubiti kontrolu. Ne prekidno sam dahtala, jecala i stenjala.

– ”OHHH MILI….OHHH KAKO JE DOBRO….JOOOJJJJ TAKO JE LIJEPOOOO….IHHH..IIIHHH…UUUUUHHHHH…AAAAHHHHHHH!!!!!!” ispuštala sam razne uzdahe zadovoljstvo i užitka.A na kraju od užitka zavrištala i počela se tresti. Još me nastavio lizati da pokupi sokove koji se u izobilju počeli curiti iz mene. Zatim je opet zabio jezik i nekoliko puta zavrtio njime pa je počeo gurati prste. Najprije jedan, pa drugi…Počeo ih je nabijati u mene, pa kružiti njima po unutrašnjosti moje pičke koja je sad već gorjela. Ja sam si počela trljati klitoris a on je svojim prstima istraživao moju unutrašnjost i doveo me do ludila.Opet je zapalio moje tijelo.

– ”AJJJ…AAAHHH….OOOOHHH MAJKO MILAAAAA!!!AHHHH LJUBAVI KAKO JE TO DOBRO….” zavrištala sam a tijelo mi se zgrčilo i treslo. Dugo sam se smirivala i borila za dah a on me za to vrijeme skidao. U trenu sam ostala potpuno gola, pa sam ja njemu otkopčala hlače i košulju.

– “Volim te.Moraš mi vjerovati da te volim” Rekla sam i strastveno ga poljubila. Legao je na leđa a ja sam mu ljubila i lizala grudi i trbuh.

– “Volim i ja tebe.Samo si moja” prodahtao je. Bio mu je poludignut.Izljubila sam mu ga cijelog a onda polizala glavić. Objema rukama gladila sam mu jaja i lagano skroz lagano noktima prolazila po njima dok sam mu kurac lizala i pušila. Uvlačila sam što sam mogla dublje u sebe.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx