Bio sam mamin maser terapeut i jebač – 2. Dio

Mamin oporavak tekao je po planu. I fizički i psihički. Sve više se oslanjala na nogu, doktorica koja je vodila računa o njoj znala je cijeniti poklon i novčanicu od 200 eura. Novac nam nije bio problem, željeli smo mamino ozdravljenje i uživanje.

Bio sam mamin maser, terapeut i jebač

Spavali smo na udobnom francuskom ležaju, boravak u banji bio nam je ljepši od nečijeg medenog mjeseca. Nismo se izlagali pretjeranoj šetnji pokazivanju u javnosti, zadržavanju u restoranu, ili šetnji. U sobu smo donijeli svega u izobilju, mlijeka, čokoladi, sokova, vina , odličnog srbijanskog vinjaka… Imali smo prelijep apartman, majka je zahtijevala komfor. Otac se s vremena na vrijeme javljao, čak je zatražio i broj telefona mamine doktorice. Sve je bilo podmazano, a ja sam se trudio da mamina pička bude neprestano podmazana i da nadomijesti barem mali dio propuštenog.

Na mamin prijedlog, koji sam ja objeručke prihvatio u apartmanu smo bili potpuno goli. Spontanost, prirodnost , gola lijepa tijela, spoznaja da smo sigurni a da radimo zabranjene stvari su maksimalno dizale adrenalin.
Odmah nakon prijema i pregleda od strane doktorice uslijedilo je mamino opuštanje.Izašla je iz prostrane kade svježa, a ja sam za to vrijeme pripremio kaficu.

-Željko, da se malo opustimo uz kaficu.Uz laganu priču. Interesuju me tvoji seksualni počeci, mazno mi je rekla majka.

Nisam želio da slažem, odlučio sam se za istinu.Kada sam majci rekao da je ona prva žena koju sam jebao, u koju sam istresao spermu, zagrlila me i poljubila. Jako i strasno.

A onda me je počastila tako što mi je tvrdu bradavicu gurnula u usta. Blistali smo od sreće.

-Nevjerovatan je osjećaj kad znaš da si nekome prvi. Eto mama te je uvela u svijet seksa, pamtićeš moju picu cijeli život.Isto kao što i ja pamtim kurac tvoga oca. Bio mi je prvi, uzeo mi je nevinost.

-Mama,koliko si kurčeva promijenila,upitao sam je.
-Samopet. Kada me je tvoj otac razdjevičio,odjednom je nešto kao puklo među nama. On je otišao u Sloveniju na par mjeseci i nije se javljao. Tebi mogu sve reći, znam da će ostati među nama.Naredni moj ljubavnik ili bolje da kažem jebač, bio je Mlađo, najbolji drugar moga oca. Išli su skupa u lov. Pričalo se da je Mlađo kuronja, ta priča došla je i do mene. Jedanput je oca doveo iz lova pijanog, pomogli smo mu, ja i mama da ga polegnemo. A pošto sam trebala u grad, Mlađo mi je predložio da me poveze. I tako je i bilo. Jebao me je u svom Pasatu. Jeste bio kurat, ali i prepotentan.Mislio je da ako on uživa da je i ženskoj strani prelijepo. Eto meni nije bilo. Svaki put kad smo se jebali, ja sam bila u grču. A jebali smo se tridesetak puta, sve dok moj otac Mile nije nešto posumnjao, rekla je mama.
Onda se tata vratio i bila je svadba. Nisam imala potrebu za drugim kurcem jer je tvoj otac bio savršen jebač. Sve dok me nije zapostavio. Pojebala sam se četiri puta sa hvalisavcem Miroslavom i to je za zaborav.

A četvrti, o njemu neću još ni riječ da ti kažem. On je najsličniji tebi, kurat je kao i ti, slično ste građeni. Ima vremena pričaću ti o njemu. Za to mi treba dosta koncentracije i da budem opuštena.
Peti si ti, rekla je mama i lagano me uhvatila za jaja.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx