Majstori su došli montirati klimu, a i moju suprugu

Nije mi bilo sasvim sve jedno, ali od tog dana naš sex je pravo uživanje. Ova priča je potpuno istinita i zato želim da je podelim sa Vama. U braku sam sa svojom suprugom punih petnaest godina, oboje smo zaposleni. Meni je četrdeseta, a ona ima trideset i osam godina. Ja izgledam sasvim pristojno i obdaren sa savim pristojnih 18 cm dok je ona prelepa crnka sa lepim telom, lepim nogama, većom trtastom guzom i ne baš velikim sisama, ali sa velikim i čvrstim bradavicama koje retko koja žena ima. Pre nego nas je život spojio, svako je imo par sitnih i po jednu dugu vezu.

Upoznali smo se na dočeku jedne nove godine i sedam meseci kasnije ozvaničili našu vezu. Ja radim za jednu privatnu firmu kao komercijalista, a ona kao lekar. Moj posao je skopčan sa putovanjima i čestim odsustvima od kuće, ali i pored toga uspevamo da održimo dobar sexualni život, volimo da maštamo, da budemo perverzni i takve nam stvari čine veliko zadovojstvo. Veoma je vatrena u krevetu i veoma glasna, ali ne samo krevetu nego i na raznim drugim mestima a bilo je takvih mnogo, nego da nedužim jer o svemu tome može se napisati roman sa dosta strana.

Bilo je ljeto kada sam se spremao na put, posledni pre odmor pošto smo rezervisali sobe na moru. Ustao sam rano i posle jutarnje toalete se spremio i pijući kafu premotavao film šta sve treba da uradim. Na polasku sam je probudio i rekao da sam našao vezu i da će majstori za klimu koju treba da montiraju doći danas. Namrgodila se što je budim tako rano, okrenula se na drugu stranu izbacivši nogu preko plahte i njena lepa guza se pojavila. Poljubijo sam je u guzu i otišao.

Sve je krenulo po planu, stajem na pumpu, kupujem cigarete i novine i nastavljam dalje. Tiha muzika, lepo vreme obećavaju da će sve biti kako treba, ali posle jednog sata auto jednostavno staje i ni makac i pored moje upornosti da ga pokrenem. Zovem pomoć na putu i oni on tovare auto na šlep i vraćam se bez obavljenog posla. Dolazimo u grad i istovaramo auto u servisu a ja razmišljam dali da idem do firme ili kući. Nervozan zbog svega pozivam taxi i kažem vozaču da me vozi u firmu. Već je jedanaest i u zadnjem trenutku odustajem od posla i polazimo ka stanu.

Kada sam izašao iz auta bacam pogled na zgradu i vidim da su majsori već bili i ugradili klimu, a sunce je već pržilo i pomislih kako je u stanu verovatno već prijatnije. Čovek verovatno ne može sebi da objasni zašto tada nisam zazvonio, što obično uradim, ali i sad ne znam zašto ili sam heo da je iznenadim svojim dolaskom. Pritiskam bravu a vrata otvorena i ulazim tiho da bi se malo našalio sa njom. Gledam ka dnevnoj sobi, klima radi i taman da krenem ka sobama kad vidim torbu sa alatom i tu zastajem. Sad polako na prstima krećem ka spavaćoj sobi i stajem zabezeknut prizorom. Moja ženica sedi na krevetu sa raskopčanom kućnom haljinom dok ona dva momka stoje nad njom sa izvadjenim kurcima koja ona nadrkava stavlajući ih naizmenično u usta. Od iznenadjenja sam se ukopao kao skamenjen, a grlo se steglo da verujem i da sam hteo nisam mogao ništa da kažem. Oba momka su bila zaista zgodna, atletski gradjeni, ali i ne sa kurcima da bih nešto posebno pisao o tome. Jedan po proceni 16 a drugi oko 18cm.

Rating: 5.0/5. From 24 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Istrian
Istrian
Guest
5. kolovoza 2021. 14:28

Pa sheraj snimku kompa 🙂

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Istrian
6. kolovoza 2021. 16:17

Mozda je zena sherovala 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Istrian
8. kolovoza 2021. 23:32

Slazem se s tobom da treba share snimak 😉

3
0
Ostavi svoj komentarx
()
x