Please wait...

Napalila me moja najbolja frendica

Za sve je kriva Irena, moja najbolja drugarica! Tog kobnog zimskog dana, Irena i ja smo se dosađivale kod mene. Uz kafu i ćaskanje ubijale smo dosadu. Pričale smo o svemu i svačemu a onda mi je Irena pričala o nekom video klipu koji kruži po netu u kom neka devojka masturbira dok se snima a onda joj u sobu uleće ćale i ona ga gađa vibratorom. Pošto nisam imala računar otišle smo u Markovu sobu kako bi mi Irena na njegovom računaru pokazala taj video klip.

Marko je moj mlađi brat, ima 20 godina. Inače moje ime je Milica i imam 24 godine.

Ušle smo u Markovu sobu, upalile računar i nakon nekoliko minuta Irena je pronašla taj videoklip i počela da ga skida sa neta. Čekle smo još nekoliko minuta da se klip skine a onda je Irena, da bi ubzala stvar, pritisla pogrešno dugme i nije znala gde je klip snimljen. Snalažljiva Irena ušla je u pretragu i pošto nismo ni znale pravi naziv klipa pustila pretragu svih video klipova na disku. Pošto je pronađeno više video klipova na računaru Irena je lagano listala iste kako bi našla klip koji smo maločas skinule. Odjednom, Irena je počela da se smeje.

– Šta je smešno? Upitala sam.

– Pogledaj!!! Rekla je Irena i prstom mi pokazala na jednu ikonicu.

Na njoj je bio Marko, potpuno go je sedeo u fotelji ispred svog računara, istoj onoj u kojoj je sada sedela Irena. Marko je inače jako zgodan. Još kao klinca moje drugarice su uvek zadirkivale i svakoj je bio ljubimac. Irena je zatim bez imalo razmišljanja pustila taj video klip.

– Šta to radiš?! Bila sam iznenađena njenim postupkom.

Nije uspela ni da mi odgovori jer se na ekranu pojavio Marko. Potpuno go sedeo je u svojoj fotelji i rukama šarao po svom međunožju. Irena i ja smo otvorenih usta gledale u monitor.

– Mnooogo je zgodan!!! Prokomentarisala je Irena.

– Ma gasi to, kretenko! Rekla sam i ćušnula je po glavi.

– Čekaj da vidimo… Rekla je Irena.

– Ma šta da čekam… Bolesnice jedna!!! Krenula sam da isključim video.

Bukvalno smo se otimale oko miša a onda smo ponovo obe ostale ukočene ugledavši prizor na monitoru. Marko je imao erekciju i sada je lagao nadrkavao svoju kurčinu koja je bila ogromna!!! Kada kažem ogromna, zaista to i mislim. Bio je to najveći kurac koji sam ikada videla. Irena i ja smo se pogledale a zatim počele da se smejemo, nijednog trenutka ne skodajući pogled sa monitora. Gledale smo Marka koji je sve ubrzanije drkao svoj kurac gledajući sebe u monitoru. Gledala sam njegov kurac, bio je neverovatno prav i debeo, fino obrijan imao je frizuricu u obliku trougla, baš kao i ja, primetila sam. Pogubila sam se! Gledala sam svog brata kako drka a još gore bilo je to što mi se pičkica ovlažila!!! Marko se zatim pridigao i rukom podešavao kamericu iznad monitora. Par trenutaka kasnije vratio se u fotelju, ovoga puta u krupnom planu bila je njegova ogromna kita. Preko celog monitora sada je bila njegova obrijana, debela, velika kita! Pičkica je počela d mi bridi. Pogledala sam Irenu koja se već lagano uvijala na fotelji.

– Koje smo mi bolesnice! Prokomentarisala sam.

Irena kao da me nije ni čula. Buljila je u taj ogroman kurac na monitoru a onda je ruku spustila među svoje noge!

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
5. kolovoza 2021. 02:25

Pitaj brata za jebanje, pa napiši novu priču.