Mala rođaka Lila II

Tuširanje, oblačenje i sređivanje, trajalo je oko 20 minuta. Već smo kasnili na ručak. Mrzim kašnjenja, zato sam je stalno požurivao da se što pre obuče i da krenemo.

Mala rođaka Lila

Obukla je minijatruni šorc bele boje, sa duboko tekoltiranom majcom. Garderoba na njoj je više otkrivala, nego pokrivala. Nisam imao zamerki. To mi je bio podstrek da predavanja uradim što profesionalnije i brže, kako bih se opet bacio na nju i ispunio još jednu svoju fantaziju. Želeo sam da joj što pre uteram kurac u nevinu guzu. Ima li šta lepše? Pomisao na to me je dovodilo do ekstaze. Znao sam da neće biti lako, da će se nećkati ili možda i naljutiti, ali rešio sam da idem na sve ili ništa.

Za vreme ručka, za stolom sam sedeo sa Lilom i sa još dvojicom kolega, sa kojima sam se dobro znao sa različitih seminara. Za jednog od njih sam pouzdao znao da je veliki zavodnik i da mu se ni jedna žena koju je nameračio nije izvukla. Mogao je da pojebe koju je želeo. Izgledao je veoma dobro, obrazovan, kultivisan, elokventan… Imao je sve ono što su žene koje su se kretale u tim krugovima želele. Primetio sam kako gleda Lilu i bilo mi je potpuno jasno da bi je odmah natakao na kurčinu, tu pred svima nama. Ni ona nije bila ravnodušna, flertovala je sa njim. Nisam znao kako da postupim. Nisam želeo da mi je preotme, a opet sa druge strane, moja pokvarena mašta mi nije davala mira. Razmišlao sam, kako bi bilo dobro da je jebemo zajedno.

Nakon ručka, Milan mi je prišao, tako se zvao kolega, i kroz osmeh mi je rekao: kolega, zavidim ti. Mala opasno dobro izgleda, a i veoma je glasna. Čuo sam vas malo pre. Moj apartman je odmah pored tvog. Nasmejao sam se i pokazao sam mu prstom da ćuti. Koji ti je kurac, jebo te? Čuće te neko, jel si lud? .

On me je samo pogledao i rekao, brate kaži šta trebam da uradim, samo da mi je prepusti na sat vremena. Uradiću šta god kažeš. Jel znaš koliko dugo nisam jebao klinku. A ova tvoja izleda kao da je iz pornića izašla. Molim te, daj mi da je jebem samo sat vremena i od mene traži šta god hoćeš.

Gledao sam u čoveka, koji je profesor po struci, koji ima jako dobar brak, dvoje dece, a koji moli za pičku kao neki klinac, kao da nikada nije pojebao ni jednu, a znao sam koliko je žena u tom momentu ludovalo za njim. Rekao sam mu, vidi prijatelju, priđi i pitaj je, ako pristane nemam ništa protiv, ali ako te odbije, onda odjebi. Jel važi?

Pružio mi je ruku i rekao, tvoj sam dužnik brate moj.

Milan nije gubio vereme, odamah joj je prišao i ponudio piće. Na moje iznenađenje, prihvatila je. Prišla mi je i rekla da će ona ostati još malo u restoranu sa jednim „gospodinom“ i da će doći do sobe pre predavanja da se pripremi. Do predavanja smo imali još nekih pola sata.

Otišao sam do sobe i smišljao plan. Prelomio sam, jebaćemo je zajedno! Nakon 20-ak mituta kucnula je na vrata. Otvorio sam joj i upitao je da li joj se dopao Milan. Rekla je da je izuzetno inteligentan čovek, ima puno tema za razgovor sa njim i da od njega može zaista mnogo toga da nauči. Pomisio sam – ne znaš ti mala šta ti taj preverznjak sprema, hoće da te što pre natakne… Nasmejao sam se. Upitala me je zašto se smejem. Rekao sam joj, ma ništa onako, u pravu si za Milana, one je opasan „stručnjak“. Ono što on zacrta, obavezno i uradi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare