Mala rođaka Lila

Sve moje priče neće biti klasične, na kakve ste navikli čitajući ovaj žanr na raznim sajtovima koji nude ovakav sadržaj. Takva će biti i svaka naredna koju budem objaviio. One će biti sofisticirane i potpuno istinite, naravno sa nekim malim dodacima, koji će ih učiti interesantnim za čitanje. Priče će biti nabijene erotikom, ali ne i prostotom.

***

I nakon tri i po sata putovanja, nekako smo se dovukli do hotela „Olimp“ na Zlatiboru. Po malo umoran od puta, lagano sam izašao iz auta, obišao sa leve strane i otvorio Lili vrata, koja se lagano budila i protezala. Haljina se skroz podigla, mogao sam i njene crvene tangice da vidim. Pogledala me je, uhvatila moj pogled i samo rekla – izvini.

Nema problema, kada je neka devojka tako lepa kao ti, treba da pokazuje ono čime raspolaže, rekao sam kroz osmeh. Ta situacija me je potpuno razdrmala i probudila, posetivši me koji je moj krajnji cilj. Želja da se što pre nađem između njenih nogu, bila je sve veća.

Uzeo sam njene i svoje stvari iz gepeka i krenuli ka recepciji.

Dobar dan, Stevan Marković, molim Vam proverite rezervaciju, rekao sam lepoj recepcionarki koja je nakon nekoliko trenutaka rekla, u redu je gospodine, izvolite karticu, treći sprat, apartman 309.

Krenuli smo ka liftu. Lila me je upitala da li sam do sada bio u ovom hotelu, jel su sobe dobre. Rekao sam joj da je hotel fenomenalan, da imaju zatvoren bazen, saunu, teretanu, a da su kreveti veoma udobni i prostrani.

Došli smo do vrata apartmana, prislonim karticu na senzor i otvorim vrata. Izvoli draga, pogledaj, rekog zadovoljno Lili. Lagano je ulazila i na njenom licu je moglo da se vidi oduševljenje. U dnevnom boravku je bila ugaona garnitura od kože, dve fotelje i stočić. Veliki LCD ispod koga je bio dugačak ormar sa odličnim mini barom i sefom. Spavaća soba je bila prostrana sa ogromnim i visokim bračnim krevetom, iz koje se moglo izaći na veliku terasu koja je gledala na borovu šumu. Spustila je svoj nesesr na veliki bračni krevet i rekla – ja spavam ovde. Rekao sam, nema problema, imaš mogućnost da biraš. Najviše se oduševila kada je u kupatilu ugledala đakuzi za dve osobe.

Pročitaj ovu:
Na mojoj supruzi se redala cijela firma

Uvauuuu, kako je dobra ova kada, moram odmah da je isprobam, rekla je u jednom dahu. Rekao sam joj da sada nemamo vremena za to, nego da se na brzaka istuširamo i moramo da krenemo na predavalja. Moja sesija je bila prva po agendi.

Ušla je u kupatilo prva. Tuširanje je trajalo nekoliko minuta i onako samo u tangicama i brusu je izašla, bolje reći protrčala kroz dnevni boravak, uzvikujući izvni, izvini, izvini… i ušla u sobu da se obuče. Zaista je imala neverovatno telo.

Ušao sam i ja da se istuširam, ali namerno sam zaboravio donji veš.

Nakon 4-5 minuta sam izašao iz kupatila potpuno go. Kurac mi je bio u polu-diguntom položaju. Nije bilo moguće to iskontrolisati. Sve vreme mi je na pameti bilo njeno mokro i nago telo, od malo čas. Sedela je na fotelju i šminkala se. Prošao sam pored nje, onako sa skoro dignutom karom. Samo me je pogledala i rekla, jel smetam?

Taman posla, samo se ti šminkaj, i ja ću biti gotov za par minuta, odgovorih.

Razmišljao sam u tom momentu, da li da nešto pokušam, da joj se približim sa dignutom karom. Međutim, odustao sam. Pomislih, nemoj da kvariš, ima vremena za jebačinu i to onu pravu. Pošto je već bila toliko opuštena i na svaki moj „test“ reagovala je baš onako kako sam ja želo, znao sam da će taj vikend na Zlatiboru biti za pamćenje.

Tog prepodneva, sve do ručka smo bili zauzeti. Odražo sam dva vezana predavanja od po sat i po – o političkoj manipulaciji i javnom nastupu. Grupa je bila izuzetno dobra. Mladi ljudi iz svih delova Srbije, puni želje da nauče nešto novo. Zaista sam bio zadovoljan, a i oni su. To se moglo videti, na osnovu posvećene pažnje koju su imali za vreme predavanja.

Negde oko 13:30 sati rekao sam polaznicima da mogu sada do svojih soba, da se malo osveže i da ručak počinje u 14:00 sati. Gospodo, sa radom nastavljamo u 15:30, nemojte da kasnite molim Vas – rekao sam kratko i uputio se ka stolu gde je sedela Lili.

Pročitaj ovu:
Seks sa direktorom škole - II dio

Hoćemo i mi malo da se odmorimo, upitala me je. Rekao sam naravno. Idemo da se presvučem, ne mogu više u ovim cipelama i kravati. Guši me.

Ušli smo u apratman, ja sam sa vrata krenuo da skidam odeću sa sebe. Upitala me je, jel sad imam malo vremena da se bućnem u ovaj prelepi đakuzi. Nasmejao se i potvrdno klimnuo glavom, a onda i dodao, može, ali hoću i ja. To je kada za dve osobe. One je kratko odgovorila – nema problema.

Ona je jednim potezom skinula košulicu, a drugim usku suknjicu i ostala u donjem vešu. Crnom brusu i crnim tangama. Ja sam spremna – rekla je i otrčala u kupatilo.

Razmišljao sam da li da odmah skinem i bokserice, ipak sam odustao. Hteo sam da uživam u ovom trenutku, a ne da se odmah bacim na nju. Uključila je mehuriće na najače i kadica je bila prilično bučna. Prišao sam displeju, malo pojačao temperaturu vode i smanjio kompresor koji je stvarao mehuriće. Smanjila se buka.

Ušao sam polako i legao sa desne strane, dok je ona već bila na stomaku i lagano se brčkala na levoj strani. Upitao sam je, da li joj se sviđa, da se nije slučajno pokajala zato što je pošla samnom na put. Rekla je, ja bih se opasno naljutima na tebe čika Stevo da me nisi poveo. I krenula da me poljubi u obraz u znak zahvalnosti. Nisam mogao više da izdržim. Okrenuo sam glavu ka njoj i taj poljubac zahvalnosti, umesto da završi na mom levom obrazu, završio je na usnama. Uhvatio sam je za glavu i krenuo strastveno da je ljubim. Malo je trzala glavom unazad, pokušavajuću da prekine poljubac, ali nije uspela da se izvuče. Stegao sam je prilično jako.

Pročitaj ovu:
Moja Iva 6

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x