Mama i sin u incest ljubavi – III dio

Incest priča – Mama i sin u incest ljubavi – III dio

Borko se nasmešio u sebi kada je pomislio kako bi njegov otac bio zapanjen kada bi znao za sinov seksualni život. Mirko ga je smatrao klincem, i nije mu dao da izlazi i ostaje do kasno, a on je sada već jebao dve odrasle zrele žene, svoju rođenu majku i svoju maćuhu, tj njegovu sadašnju ženu i njegovu bivšu ženu. Ovo bi ga stvarno uništilo kada bi znao. Ali, Borko je poželo da ga otac sada vidi, kako kurcem po usnama draži ženu koja ga je donela na svet.

Anđa je bila na krevetu svog doma, licem izobličenog od požude dok joj je sin jezikom obrađivao klitoris dovodeći je do ruba orgazma.Palacao je jezikom po roze boje mesu unutrašnjosti njene rutave pizde, a ona mu je uzvratila puštanje obilja sokova iz sebe.Nije propuštao ni jedan cm njenog međunožja šarajući jezikom po gustim dlakama među nogama.Anđa je jecala u ekstazi.Kružio je jezikom po celoj pički.Povremeno bi prelazio i kružio po njenom smeđem šupku.A Anđa bi mu tada kada bi osetila jezik na otvoru šupka snažno nabijala međunožje u lice i rukom ga nabijala prema dole trljajući mu se o lice.

– “Molim te dušo, molim te, jebi me s njim,”molila je Anđa.

Ukrutio je jezik i počeo ju je jebati s njim.Ušao je u njenu ljubavnu rupu, a ona mu je sokovima natapala lice.Počeo ju je jebati jezikom.Žena je bila već u ekstazi kako joj se sinov jezik zabijao u pičku i lao joj talas za talasom zadovoljstva.Borko je osetio da se zidovi mamine pičke skupljaju oko njegovog jezika, i znao je da samo što nije svršila, jer imao je iskustva do sada promatrajući reakcije njenog tela.Orao joj je pičku jezikom.

– “JAOOOO PIČKO MOJAAAAA,UHHHHHHH,SVRŠAVAMMMM, GOTOVA SAM!, zaurlala je Anđa.

Borkov jezik proizvodio je perverzne zvukove fdok ju je lizao.Napokon su se razdvojili i oboje ostali bez daha.

– “Jebo te što je ovo bilo dobro,”reče Anđa dišući otežano.

– “A šta ćemo sada raditi da se zabavimo još?”,upitao je Borko.

– “Borko ljubavi, pa zar ti nije dosta mame već, izjebao si me na sto načina, pička mi je natečena i boli me jako!”,rekla mu je mama.

– “Nema veze, tek sam počeo da te obrađujem.Znam ja da iako si u godinama da ti još možeš jahati na kurcu kao da si upola mlađa, nije valjda da si umorna?”.

– “Pa i nisam baš, znaš da volim kurac, i tvoj jezik u svojoj pički iako me boli sada.

Volela je da mu može dati neko perverzno iznenađenje da mu se oduži nekako.nadala se da mu maćeha to već nije pružila, a ko zna, možda i jeste.Bilo joj je teško razmišljati o tome što mu je Marija već pokazala a šta nije,ali postojala je šansa da to još nije iskusio.Mašući mu svojom golom guzicom, rekla mu je;

“Znaš šta Borko, ajde ti mene lepo jebi u šupak! Želim tvoj kurac i u dupetu”Daj mi ga i tamo-tu sam nevina, pa možeš reći da si mi skinuo nevinost u toj rupi…počasti moj šupak sa svojim kurcem!”.

Borko je prišao majci.Ona je osetila kako on glavićem mazi njene guzove.Na Sam kontakt kurca sa dupetom ona je nedostojno jedne majke promešala dupetom, pozivajući ga.Borko je primaknuo glavić razdeljku njenih guzova, lagano prelazeći preko šupka.Anđelka skoro što nije svršila od samog dodira glavića na njenu nevinu guznu rupu.Šupak joj je bio tamno smeđe boje i naboran.Naborao se od želje da bude raširen, da bude ispunjen kurcem.”Daj koji ti je kurac, stavi ga u mene”molila je mama, mrdajući dupetom.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx