Mama i sin u incest ljubavi – II dio

Incest priče – Mama i sin u incest ljubavi – II dio

Zgrabio ju je za zglob kako je pokušala da se odmakne.

“Šta je bilo Borko?”, pitala ga je polugola majka.

“Ne verujem da sam nešto zaboravila.”

O, da, da znaš da jesi, zaboravila si najvažniju stvar od svih. Pa ti nisi svršila, a pomogla si meni.” Anđa je pocrvenela kao klinka.

“Nema veze sine, videćemo se ujutro,i onda ćemo-uhhhhh.”

Prvi dio priče

Dok je ona otežano pričala Borko je iznenada spustio ruku na njenu spavaćicu, i rukom pronašao njen natopljeni žbun. Počeo je trljati njenu mesnatu pičku sa prstom, i Anđa je bila van sebe od  užitka. Nemoćno je uzdisala, i vlažila po ruci mladića pred njom. Borko se zagrcnuo i gurnuo je na krevet, na leđa.”Pogledaj mama, pogledaj samo, nemoj mi reći da nisi uspaljena, jer osetim pod dlanom koliko si napaljena, akroz si mokra dole.Što se onda toliko blesaviš, nemoj, samo mi dopusti da ti izdrkam kao ti meni malopre, jel ok?”Anđa je nemoćno  potvrdno klimnula glavom. 

Bilo je to neverovatno pogrešno, ali i sama je bila svesna da tu isfrustriranost ne može više da trpi ni sekunde. Komšiluk je znao da joj dolazi sin jer je samo o tome pričala, ali niko nije mogao ni u najgorim snovim da pomisli šta ona sada radi sa svojim sinom. Za njih je bila dobra osoba, žena i domaćica, ali za sina?

Crvenela je ubrzano, dozvolila je sinu da joj spavaćicu podigne do struka, otkrivajući tako njen stavrno masivni crni žbun, i roze boje usmina koje su se promaljale kroz te guste kovrdžave dlake. Borko joj je razdvojio noge, a ona je pocrvenela još više.

Nije ni mislila da će joj taj isti sin kojeg je željno čekala na stanici satima kasnije širiti noge. Pogurnuo joj je noge unazad i uživao u pogledu na njene otečene usmine među nogama, Video je tanak  trag njenih sokova koji su curili iz njene pizde. 

Njegova lepa majka je bila napaljena, itekako. Napaljenije od bilo koje žene s kojom je bio dosad. Koliko je samo godina unazad potiskivala svoje potrebe?”OOOoooj bože miliiii,” počela je uzdisati anđa kada joj je sin krenuo trljati usmine. Uradio je nešto što je bilo osnovno, gurnuo joj je ukrućeni prst u nju i iz nje, prelazeći pomalo i preko klitorisa, a ona je reagovala telom. Gusta tečnost curila je iz nje podmazujući mu tako prst koji joj je ulazio u pičku.

Borko je sada znao da mu majka nije frigidna, i da ne mrzi muškarce onoliko koliko je pričala. Hitno je i sama trebala ljubavi i pažnje.Zašto je onda sebi uskraćivala sve to sve ove godine?Uhvatio joj je klitoris između palca i kažiprsta i počeo ga trljati.Anđa je jecala u ekstazi.Sada su njene oči bile čvrsto zatvorene a na licu grimasa koja je odavala šta se dešava s njom. Pička joj je izgledala kao da izgara u plamenu koliko je vrela bila. Borko je shvatao koliko je očajno trebala dodir muškarca i koliko je ona trebala da svrši. Ipak su godine prošle od kada se jebala zadnji put. Nikada u sve ove godine koliko on dolazi kod nje njegova majka nije nije izlazila na sastanke, imala ljubavnika, niti je bilo šta radila s muškarcem. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
20. siječnja 2023. 09:50

Garant oplodio svoju mater.

milojko
milojko
Guest
Reply to  Eldin
23. siječnja 2023. 19:58

bil ti ucero mami

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  milojko
24. siječnja 2023. 15:08

Da

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx