Mama na moru probudila kurvu u sebi

Škola je napokon završila i mogao sam početi planirati svoje ljetne praznike. S prijateljima iz škole sam dogovarao da bi mogli nas nekoliko na more, ali to nam nije upalilo jer su naši roditelji rekli da ne možemo sami.

Prošlo je nekoliko tjedana praznika i počelo mi je biti stvarno dosadno. Uglavnom sam igrao igrice i gledao porniće. Navečer bi ponekad otišao sa prijateljima do parka, ali ni to nam se nije dalo pošto je bilo vrlo vruće i komarci su opasno napadali. Jednog dana, mama mi je rekla da će uzeti godišnji kako bi se malo odmorila. Uzela je dva tjedna godišnjeg, ali nakon dva dana i njoj je bilo dosadno. Jedne večeri pozvala me u dnevni boravak.

“Znam da si već skoro odrastao čovjek i sigurno ne želiš provoditi tjedan dana na moru sa svojom dosadnom i starom mamom, ali bilo bi mi stvarno drago ako bi želio ići sa mnom na more” rekla mi je.

Odmah sam promijenio raspoloženje. U glavu su mi došle slike mame u kupaćem i osjetio sam neke kretnje u svojem međunožju. Tjedan dana gledati moju zgodnu mamu u grudnjaku i gaćicama ne bi uopće bilo loše. Inače, mama je bila razvedena već desetak godina. Navodno je tata našao drugu, ali ja sam čuo priče kako je mama kad je bila mlada voljela puno šarati okolo, da ne kažem da je bila kurva. Oca nikad nisam niti vidi nakon rastave. Nije ni čudo što je imala mnogo partnera s obzirim na njen izgled. Crvena kosa do polovice leđa, velikih grudi i poprilično širokih bokova i mesnatih butina i guze. Mene je stasom jako podsjećala na pirnoglumicu Gianu Michaels. Volio sam baciti pogled na njenu guzu koja se lijepo njihala kada bi obukla uske hlače ili tajice. Primjetio sam da kada prolazi ulicom još uvijek privlači pažnju ne samo starijih muškaraca, nego i onih mlađih. Uostalom, imala je samo 38 godina. Moji prijatelji su mi često govorili kako sam pravi sretnik što sam se hranio iz njenih dojki i što imam priliku svaki dan gledati njenu lijepu guzu. “Uh, kako bi pucalo kad bi je guzio, klap….klap…klap” govorili su mi prijatelji kada su me željeli isprovocirati. Glumio sam da mi to smeta, ali sam i sam bio perverznjak. Znao sam zamišljati kako netko od mojih prijatelja ili susjeda jebe mamu i to me vrlo brzo dovodilo do vrhunca. Imao sam taj fetish na cuckold priče i često sam čitao erotske priče baš o tome kako sin gleda kako mu netko drugi jebe njegovu mamu. No, to su bile fantazije, ali u stvarnosti nisam volio kada su muškarci na ulici slinili za mamom. Ali, nije ni ona mogla ništa učiniti jer što bi god obukla, njene lijepe dojke i guza su odlično izgledale i privlačile pažnju. Sjećam se da se uvijek na plaži sunčala u toplesu kada sam bio manji. Po kući je često hodala samo u majici bez grudnjaka što me je izluđivalo jer su njene dojke slobodno skakale ispod majice.

Malo sam se pretvarao kako se nećkam. “Paa…nisam imao nikakve planove za ljeto pa bi mi dobro došlo malo odmora. Uostalom, znaš dobro da nisi stara i dosadna, to bar vidiš svaki puta kada se prošećeš ulicom”, odgovorio sam joj.

“Haha, hvala na komplimentima, ali još mi nisi odgovorio, ideš ili ne?” upitala me.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
kvisko.tz
kvisko.tz
1. veljače 2021. 00:05

Takve zene u srednjim godinama volim,zene koje znaju sta zele,volio bi ti probati mamu 🙂

Sabo
Sabo
Guest
Reply to  kvisko.tz
2. ožujka 2021. 20:11

Sve ok i ja volim to ali ipak joj je sin bio tu malo preterano, sa druge strane,ako je prica izmisljena onda mamu smatra droljom, to je jos gore

Šone
Šone
Guest
5. travnja 2021. 12:59

Ova priča je mnoogoo doobraa! Moja je mama takođe davno kad smo bili na moru ona i ja sami, jer je moj tata morao da odustane od odmora da bi zamenio kolegu na bolovanju, odmah već prvi dan našla novog dečka koji ju je snimio da je sama i cimnuo je za mazanje kremom…

Mikan
Mikan
Guest
Reply to  Šone
5. travnja 2021. 21:50

Mame su opasne tucaljke kad osete da im vreme prolazi. I moja se razbijala na moru sa nekim meštaninom, a ja naravno tati nisam rekao ništa. Jos uvek me čudi sto sam posle toga još više zavoleo mamu!

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Šone
5. travnja 2021. 23:11

Pa napisi pricu da znamo sta se sve desavalo dok ti je mama bila bez tate na moru 😉 Takve su najbolje za avanturu,pogotovo na moru 😉

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
5
0
Ostavi svoj komentarx