Mama palim se na tebe – I dio

Te srede sam krenuo na fakultet, kao i obično u žurbi jer sam se uspavao. Strčao sam dole u dnevnu sobu, javio se kevi koja je već ustala ne bi li ispratila mog ćaleta i mog brata Dejana naposao. Pijem gutljaj kafe i žurim. Ivane, opet nećeš da doručkuješ? Nemam vremena kevo žurim se, vidimo se popodne. Ćao ljubavi, ćao. Uvek me je zvala ljubavi, ne znam ni sam zašto.

Otkad je prestala da radi u banci posle toliko godina, vreme je uglavnom provodila u kući kao domaćica. Stigao sam na fax negde oko 10 sati, kad tamo neki protest, opšti haos, znači od predavanja ništa. Zezao sam se sa kolegama negde do 12, pa kad mi je dosadilo rekoh jebeš ti ovo, idem ja kući.

Oko jedan sat bio sam pred kućnim vratima. Uhvatim kvaku, zaključano. Verovetno je keva izašla negde, pomislio sam inače ne bi bilo zaključano. Otključavam vrata, ulazim osvrćem se kuća je prazna. Dok hodam kroz dnevnu sobu stepenicama koje vode na sprat, tišinu prazne kuće sem mojih koraka narušavaju i neki prigušeni zvuci. stao sam i osluškivao. Da, nešto se čuje. Zvuk je dolazio iza zatvorenih vrata koja su se nalazila ispod stepenica za sprat, a vodila su u ostavu.

Prišao sam i prislonio uho na vrata i jasnije čuo nekakvo mumlanje ili nešto slično. Lagano sam odškrinuo vrata i mnogo jasnije čuo. Bili su ti jaki uzdasi pomešani sa jecanjem i dahtanjem. Prepoznao sam glas svoje keve, presekao sam se.Osluškivao sam još malo u neverici i zbunu.

Pa ona se to tamo jebe. Radonalost i znatiželja su me naterale da čučnem i u tom čučećem položaju, predjem par stepenika naniže, do kraja zida ne bi li video šta se dogadja. Kad sam stigao do kraja zida malo sam provirio, kad imam šta da vidim. ŠOK. Moja keva Snežana savijena preko veš mašine u uglu se jebe sa Markom, čaletovim kumom i prijateljem. Marko se nabija u nju od pozadi i steže njene bele poveće guzove. Pantalone su mu spuštene do članaka, a njoj texas suknja zadignuta preko kukova a crne najlon čarape i gaćice joj vise na butini leve noge. Podlakticama je oslonjena na veš mašinu a šakama steže svoje velike sise koje joj vire iz raskopčane bluze i klate se napred nazad u ritmu nabijanja na njegov kurac. Keva meša dupetom sve više i ludački steže svoje velike dojke i ispušta glasove tipa A A A A A, dok Marko ubrzava pokrete napret nazad, tako da se njegovi udarci o njeno due čuju kao da je šljepka dlanom. Ah, ah ah keva malte ne skiči, dok Marko usporava ali se tako duboko nabija u nju, da mi se činilo da će je raspoloviti.

Stao je. Keva je glavu spustila na veš mašinu i sva je klonula. Napunio je, ne mogu da verujem. Trgo sam se kao iz transa. Vratio sam se u čučećem položaju do vrha stepenica i vrlo polako zatvorio vrata za sobom. Nisam znao šta da radim, pa sam rešio da izadjem napolje, to mi je najbolje pomislio sam. Izašao sam iz kuće i otrčao do ćoška ulice. Stao sam pored bandere i zapalio cigaru. Ne mogu da verujem, jebe se bre sa Markom, pička im bre materina. Osećao sam u isto vreme i bes i strah, sav sam drhtao. U glavi mi je bila konfuzija.

Rating: 4.7/5. From 40 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
21. srpnja 2021. 02:29

Diže mi se kurac na tvoju mamu.

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x