Iznenadna Trojka – I dio

Sparno ljetno veće. Čekam da završi radni dan i da krenem kući. Moja supruga Tanja zvala me već nekoliko puta radi večere. Tražeći auto na parkingu, učinilo mi se da uz more stoji meni poznata osoba. Približivši se na par koraka vidio sam se da je to Toni.

Zovnuo sam ga imenom, okrenuo se i odmah me prepoznao. Oduševio se iznenadnim susretom. Inače upoznali smo se na našem prvom grupnjaku kod Laure i Marka i od tada kontaktirali smo samo telefonom i internetom i to na stranicama za „odrasle“.

U Fažani došao je poslovno. Predložio je da sjednemo na piće. Međutim ja sam mu predložio da skoknemo do nas u stan šta je i prihvatio. Sjeli smo u auto i krenuli prema Puli.

U vožnji pričali smo kao babe i normalno došli na temu sexa a naročito smo se siječali našeg grupnjaka,. Grupnjak nam je bio top tema i na internet kontaktima.Toni je duševljeno pričao o tome i priznao je da mu se taj provod često motao po glavi.

Put do kuće trajao je pola sata a izgledalo je kao pet minuta. Primijetio sam kako nas je ovaj razgovor pošteno zagrijao ili bolje rečeno uzbudio. Pretpostavljao sam da nam se vrti u glavi ista ideja ali nismo je spominjali. Ja i Tanja znali smo u intimnim trenucima spominjati taj naš prvi grupnjak i želju da se to ponovi. To je i nju posebno uzbuđivalo šta sam ja osječao kroz njenu uzbuđenost nakon razgovora na tu temu.

Parkirao sam iza nebodera i liftom smo ubrzo bili na devetom katu. Otvorio sam vrata stana i javio sam Tanji da sam tu. Bila je u kuhinji a kada smo ušli nas dvoje, u čudu je zinula vidjevši Tonija. Srdačno su se pozdravili uz poljubac kao stari znanci. Normalno, dobio sam fugu zbog ovakvog iznenađenja.

Sjeli smo u kuhinju a Tanja je odmah izvadila konjak da nazdravimo ponovnom susretu. Na brzinu su padala pitanja o razdoblju od kada se nismo vidjeli. Toni je odgovarao na pitanja kao dobar učenik a nije bio pošteđen ni pitanja o intimnim vezama iako je bio okorjeli neženja. Bez ustručavanja pričao nam je o tome i začudo bez ustručavanja pričao je o svojim intimnim igricama, navodeći i detalje.

Tanja je bila radoznala, a koliko sam mogao primjetiti i sve uzbuđenija njegovom pričom i idejama koje su joj se vjerojatno počele motati po glavi. Osjetio sam da ju je uzbudila Tonijeva prisutnost i vjerojatno razmišljanje na moje i njene razgovore u kojima smo znali ugraditi i Tonija. Primjetio sam da je posebno na nju djelovao ovaj razgovor koji smo vodili. Pogledala me je i znao sam da joj je u glavi maštanje koje je bilo najčešće, trojka sa Tonijem. U mojim i njegovim internet kontaktima, često smo ja i on znali i spomenuti ideju trojke sa Tanjom. Ta ideja mu se neobično sviđala i znao bi napisati, da mu je to san koji bi trebalo i ovjekovječiti, snimiti.

Osjetio sam da je ovo prilika koju treba iskoristiti i da nitko od nas troje neće imati ništa protiv.

Seks je bio u zraku !

Ustao sam, bez riječi otišao u kupaonu na brzinsko tuširanje. Brzo sam završio i po izlasku skrenuo sam u dnevnu sobu. Za tren sam izvadio DV kameru i postavo je u regal na poziciju da može snimati trosjed.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mario
Mario
Guest
16. srpnja 2021. 03:10

Ovako se dogovaramo ja i moja zenica uskoro da probamo. Jos samo da joj nadjem jebaca..

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Mario
16. srpnja 2021. 23:35

Bas bi volio vidjeti kako ti zena izgleda ???

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx