Mama sad ću te jebati kad se ti jebeš sa dvojicom u našoj kući

Zovem se Dalibor, imam 31 godinu, rođen sam i živim u Beogradu. Do septembra 2010. godine bio sam nešto više od 3 godine u braku, iz kojeg imam i preslatkog sinčića Nemanju. U kući smo živeli: moja majka, moja supruga, moj sin i ja. Oca ne pominjem iz razloga što ga nikada nisam ni upoznao.

U kući su često izbijale varnice između moje supruge i majke, ali se tenzija brzo i smirivala. Skoro uvek bih se i ja umešao u njihove svađe, skoro uvek stajući na stranu majke, jer ipak je u većini slučajeva ona bila u pravu.

Tako je došao i taj famozni septembar 2010. godine, kada sam u svađi udario ženu i slučajno joj ispod levog oka napravio posekotinu. Nakon toga se moja žena, iako sam je preklinjao da to ne radi, spakovala i sa detetom otišla kod svojih. Već narednog dana sam otišao kod njenih da je molim da mi oprosti i da se vrati sa mnom kući, ali je njen otac izleteo ispred kapije i oterao me ko zadnjeg džukca.

Zvao sam je telefonom, ona mi je rekla da je pustim neko vreme da o svemu razmisli, što sam i uradio, ali mi je najžalije bilo zbog moga Nemanje. Naredni dani su mi bili preteški bez njih , majka me je tešila, ali bih onda započinjao svađu sa njom okrivljujući je za sve što se desilo.

Onda je i majka sve manje vremena provodila u kući, jer imala je trenutno tada nekog Bobana, čoveka koji je bio 12 godina mlađi od nje.

Inače moja majka je kao mlada bila seks simbol Karaburme, to znam iz priča njenih prijateljica i prijatelja. I sada, sa 50 punih godina bila je veoma privlačna žena. To je žena izrazito crne kose do malo ispod ramena, oko 170cm, sa nepunih 60-ak kilograma. Za svojih 30 godina možda sam je svega par puta video u farmerkama, eventualno samo po kući. Oduvek je volela da se doteruje; suknje, haljine, cipele, obavezno sa visokom štiklom.

Zato je i kao mlada, a i sada sa 50 godina, često menjala muškarce. Nikada se to negativno nije odrazilo na kuću, sve dok se sve ovo nije izdešavalo. Izlazila bi negde oko 22h, lepo doterana sa puno šminke i zanosnom mirisom koji bi dugo nakon nje i dalje ispunjavao kuću, a vraćala se negde pred zoru pod vidnim dejstvom alkohola. Par puta sam čak u kanti za đubre našao njene pocepane gaćice, koje bi verovatno bacila nakon bančenja prethodne noći. Nije mi bilo jasno o čemu se radi.

Pa sam onda opet nakon samo par dana prosipajući pepeljaru u kantu, naišao na sklupčane svilene čarape. Izvadio sam ih iz kante, odmotao ih i video da su napred skroz bile iscepane, kao da fali ceo jedan deo. Stvari su se pogoršavale, bilo je kada se uopšte ujutru ne bi pojavila kući, a ja sam se tresao misleći da joj se nešto dogodilo.

Za svo to vreme sam polako izgladio stvari sa svojom ženom, čak je i pristala da se vrati, ali ja sam je odvratio od toga rekavši joj da prvo moram da sredim stvari sa majkom, da vidim šta joj se dešava. Pošto je moja majka inače vlasnica jednog od boljih butika u gradu, imala je para, a i mi pored nje, zato su je mnogi, a naročito mlađi muškarci koje je okupljala oko sebe iskorišćavali.

Jednog popodneva činilo se da je došla u normalu, spremila je i ručak i bila nasmejana, rekavši da od danas okreće drugi list. Kao da je predosećala da hoću sa njom da popričam. Mislio sam da joj je stvarno došlo iz dupeta u glavu, pa joj ništa ni nisam rekao. Pitala me je šta imam u planu večeras, a meni u momentu pade na pamet da odem malo sa starim drugarima na piće, jer i ovako se odavno nismo videli, pa sam to i njoj rekao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
26. lipnja 2022. 17:50

steta drug kad si otpoceo nisi trebao prekidat

milojko
milojko
Guest
Reply to  milojko
26. lipnja 2022. 18:01

majka ti je zakon uziva u seksu

2
0
Ostavi svoj komentarx