Mamina prijateljica mi je izdrkala kurac ispred moje mame

Imam 23 godine i živim s mamom. Oduvijek sam bez ustručavanja pred njom znao biti gol i ona tome nije nikad pridavala neku veću pažnju. Tako sam zadnjih par godina odlučio da hoću po stanu stalno biti gol. Ona mi je rekla da njoj ne smeta jer me ionako vidjela golog od kad sam bio mali. U početku sam bio gol smao kad bi se presvlačio ili išao na tuširanje, ali sad sam konstantno gol kad god sam u stanu.

Tako sam odlučio i svoju pišu dovesti u red pa svaki drugi ili treći dan brijem sve dlačice kako bi bio što uredniji kad sam već gol.

Jednom su mami došle dvije kolegice s posla i ja nisam imao pojma da su one u kući kad sam izlazio gol iz svoje sobe. Kad su me vidjele prvo su bile šokirane ali baš to mi je bio poticaj da dođem u sobu i pozdravim ih. Sjedile su i pile kavu kad sam im prišao i rukovao se s njima, a moj obrijani pimpač napola dignut ljuljao im se pred očima.

Trudile su se ne buljiti iako im nije baš usoijevalo i mama je to primjetila. rekla im je da ih ne treba šokirati jer sam ja stalno gol po stanu i da se ona odavno navikla na to. Sjeo sam na kauč nasuprot njima i nasipao si sok dok su one pušile i pile kavu. Ima nešto u tome kad starije, zrele žene onako otmjeno drže cigaretu u rukama što me jako napali.

Tako mi se kurac sve više dizao i na kraju je poprimio punu veličinu od 17 cm. Glatko obrijan i nadignut do kraja ukazao im se pred očima. Mama se nasmiješila kad je vidjela kako su ga dvije žene promatrale širom otvorenih očiju. Počeo sam se lagano igrati s kožicom i natezati je dok su one nastavile s razgovorom i u jednom trenutku sam ga počeo sve brže drkati.

Na to me jedna od maminih kolegica pitala koliko često drkam i imam li curu. Rekao sam da nemam i da drkam svaki dan bar 6, 7 puta. Ona na to reče kako bi mi htjela probati malo drkati ako je to u redu. Rekao sam da može slobono i ona ga je polako primila u ruku.

Prvo mi je drkala skroz algano pazeći da ne svršim odmah, a onda sve brže i brže. Toliko me napalio osjećaj da mi starija teta drka pred mamom i da ću uskoro svršiti. Teta me gledala u oči i sad mi je skroz divljački drkala. Sekundu poslje mlaz sperme iz obrijanih jaja štrcnuo je po kauču i tepihu, kao i po tetinoj ruci.

Mama joj je dodala maramicu da se obriše, a kad je krenula brisati moj glavić mama joj je rekla da pričeka. Ni sam nisam znao što namjerava, kad mi je odjednom prišla, sagnula se i liznula spermom upraljani glavić. Obratila se svojoj kolegici koja mi je upravo izdrkala: Mmmmmm…Probaj kako finu spermu ima moj sin. Kolegica reče: To je sigurno jer mu ti praviš finu papicu, te se i sama krenula uvjeriti to.

Mama je raskopčala haljinu i dvije velike sise izvirile su van. sjela je rkaj mene i rekla mi: Evo ti, papaj malo moje cike da sperma bude još finija. Kao mala beba počeo sam dudati njene bradavice, a treća teta prišla je i primila me za kurac. I ona mi ga je počela ponovno pušiti i sad se opet ukrutio.

Cuclala mi je glavić, pa prešla na jaja, pa opet glavić, pa ga je cijelog strpala duboko u grlo. Treća teta skinula je traperice i vidio sam da ne nosi gaćice. Prišla mi je i Rekla da me hoće isprobati. Prestao sam papati mamine sise i privukao tetu k sebi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
2 Komentari
  1. Bilja komentira

    Kako me je ova kratka priča napalila da sam odmah morala svoju macu izdrkati

    1. Gari komentira

      Bravo Biljo 🙂

Komentiraj