Mamina prijateljica, milfica od 40 godina

Bilo je to prije par godina, nije bitno za priču koliko. Međutim tada sam bio maturant i taman završavao srednju sa mojih 19 godina onda.

Kako sam svaki dan autobusom putovao skoro 3 sata u jednom smjeru, a autom treba oko 45 minuta odlučio sam da idem sa maminom prijateljicom jer se i sama ponudila, kaže da zna da sam maturant i da moram učiti za prijemni, a ona naime, radi blizu moje bivše srednje. 

 

Družio sam se i sa njezinom djecom, ima dva sina i dvije kćeri. Družio sam se s njima samo da bi bio bliže njoj.

Ta 40-godišnjakinja je bila nešto najbolje što sam vidio i oduvijek mi je bilo u glavi samo da spavam s njom.

Tako je došao prvi dan kada smo skupa kretali. Ona je bila u crnim kožnim hlaćama i bluzi iz koje su iskakale njezine sise, dobra četvorka, i kako sam sjeo u auto počeo mi se dizat. Kako bi prikrio da se diže stavio sam torbu na njega i nadao se da neće odmah skižiti. Sva sreća pa nije.

Prvi dan smo stigli normalno do odredišta i kako sam sjeo u školsku klupu jedina stvar koja mi se vrtila po glavi je bila ona i kad da napravim prvi potez.

Došlo je vrijeme za povratak kući i krenuli smo u priču dok je meni torba opet bila u krilu. Pričali smo pomalo o svemu, pričala mi je da se sviđam njezinim kćerima iako je meni jedina ona bila zanimljiva.

Tako je prošlo par dana, sa torbom u mojim krilima da ona ne vidi da se svaki put digne čim ju vidim, kroz priču smo se sve više zbližavali te mi je uvijek govorila u komplimentima.

Prošlo je desetak dana, ništa više od priče se nije dogododilo kroz to vrijeme, al onda jedan dan se pojavila u haljinici, doslovno haljinici gdje joj se guza vidjela i dok je stajala koliko je kratka bila.

Mala slatka cvjetkana haljinica.. . sjeli smo normalno u auto i nakon par minuta vožnje me upitala zašto svaki dan držim torbu u krilu kad ju mogu odložiti gdje god želim. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx