Mamina prijateljica Rada

Moja i Radina prica krece od samog pocetka mog seksualnog zivota. Ona se doselila sa svojom porodicom u nas komsiluk kada sam ima 10 godina i jos nisam gledao zene kao sexualne objekte. Imala je muza koji je radio u Njemackoj i 3 djece, dvije kcerke i sina. Svi su bili mladji od mene. Vrlo brzo ona je postala bliska sa mojom mamom i dosta vemena provodila kod nas. U pocetku sam je gledao samo kao obicnu zenu i nisam primjecivao njene obline. Kako je vrjeme prolazilo i ja sam rastao, a ona mi je bila stalno pred ocima poceo sam da je gledam drugacije,,,

Rada je tada imala nekih 35 a ja 13 godina. Ona i moja mama su postale vrlo bliske, a samim tim i ja i ona. Bila je zena sa izrazito jakim nogama i bokovima, a sise su joj bile moze se reci ispod prosjecne velicine. Nije bila pretjerano visoka ali za zenu sasvim dovoljno oko 165 cm, I posto moje vrsnjakinje sa toliko godina nisu imale oblina ja sam sve vise gledao u Radine. Narocito u guzicu koja je bila ogromna, a ona je to svojim oblacenjenjem voljela istaci. Svaki njen dolazak kod nas kuci pa i prolazak ulicom ja sam koristio da parim oci, pa bi se posle toga zatvarao u wc i uzivao. Narucito sam volio ljeto jer bi tada bila oskudnije obucena i gledao bi njene gole butine kad bi u sorcu ili haljini dosla kod nas na kafu. U pocetku mi je to bilo dovoljno ali kako sam rastao postalaja mi je sve veca opsesija. Samo jedan pogled na njenu zategnutu guzu bio bi dovoljan da u sledecih par sati izdrkam zamisljajuci je i po 3-4 puta.

Ja sam rastao a ona je bila sve zrelija i bolja. I ako su moje vršnjakinje sa 18 godina imale sta da pokazu to ne bi bilo nista u odnosu na Radine obline. I ako sam znao da me gleda kao sina izludjivala me sve vise da sam poceo smisljati planove kako da joj dam do zanja da je zelim ali sam se bojao njene reakcije i sramote ako me odbije i isprica to mojoj majci. Bez obzira na taj moj strah zelja za Radom je bila veca.

Jednog ljetnjeg prijepodneva dok sam bio sam kod kuce, ugledao sam je kroz prozor kako u svom dvoristu riba tepih u izrazito uskom sorcu ispod kojeg su se zbog zategnutosti jasno ocrtavale gacice. Gledajuci sve te njene pokrete uzeo zam dignutu palicu u ruku i poceo drkati. Uzbudjenje je dostiglo maksimum ali nisam htio svrsiti. Ona je zavrsavala svoj posao a ja sam bio napaljeniji nego ikad. Rekao sam sebi sad ili nikad. Izasao sam ispred i pozvao je da mi dodje pomoci nesto oko rucka jer mi je mama na poslu. Ona je rekla da ce vrlo rado doc samo da sapere terasu. Srce mi je lupalo kao ludo a ja sam se trudio da sakrijem moj kurac da ga ne ugleda odma, koji je bio nabrekao vise nego ikad. Posle par minuta ona je usla u moju kucu u sorcu iz koga su guzovi kipili i trik majici koja je isticala maksimalno njene osrednje sise. Pitala me sta treba da joj pomognem, a ja sam jedva od uzbudjenja drhtavim glasom rekao da ne znam na koliko treba da stavim krompir da se kuva. Ona se odma prihvatila serpe sa kromirom stavila je na kolo i rekla da to nije neki problem ali da ce ona biti tu nekih pola sata dok se ne skuva. Ja sam se obradovao i rekao sebi da je to sansa koju nesmjem propustiti.

Rating: 4.4/5. From 158 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare