Njena malecka je dobila sok

Bilo je leto. Moj dolazak sem rodbine je okupilo to vece i blize komsije sela u planini. Bio sam zaduzen za sve odgovore koje su mi postavljali, posto se dugo nismo videli.

Sestra me je upoznala sa mladima koji su se za tih par godina mnogo izmenili. Moj pogled se zajedno s dahom najvise zadrzao na lepoj Mari. Ona je svoje skolovanje nastavila u jednom vecem gradu, tako da su nam talasne duzine bile slicne. Brzo smo se sprijateljili. Razgovori su se vodili do kasno u noc.

Sutradan, ostao sam dugo u krevetu spavajuci. Svi su sem tetke otisli svojim poslom. Ostala je da zavrsava poslove po kuci. Posle kasnog dorucka izasao sam napolje u setnju. Trazio sam kucu Mare. U njoj je bila samo njena majka.

– Ona sinko negde uci.

Trazio sam je. Cuo sam njen glas.

– Ja sam gore, ako mene trazis.

Ispred mene je bila velika kolicina sadevenog sena. Lestvice su vodile ka njoj. Lezala je na cebetu s knjigom ispred sebe.

– Ja ovde ucim. Suncam se. Dole je dosadno.

Gledao sam u njen lep minijaturni kupaci kostim. Oci su mi state. Ona se prva snadje.

– Imas li jos onog pica?

Nije mi trebalo dvaput reci. Vratio sam se po liker “Kruskovac”. Jedva sam pronasao manju flasu i u nju odlio, tako da je tetki nesto ostalo. Kad sam se vratio Mara se blago nasmejala.

– Sta? Neces mi nazdraviti!

Prvi sam potegao. Zatim ona. Brzo je nestajalo. Bili smo mnogo veseliji. Uz osmeh me upita:

– Sto se i ti ne suncas?

– Nemam kupaci.

– Nije ti potreban. Ovde te niko ne vidi. Mozes i u gacicama.

To sam i uradio. Pricali smo o svemu i svacemu. Odjednom me ona prekinu.

– Bas je lep!

– Ko? – upitah.

– Pa on, budalo mala.

Bilo mi je jasno kada ga je uzela u ruku. Nisam ni primetio kad je izasao iz gacica. I to bas u svojoj najboljoj velicini. Milovala ga je prvo s jednom, zatim s drugom rukom. Nije ga ispustala. Drzala ga je cvrsto tako da nisam imao mogucnosti da joj ga otmem. Nisam se mnogo ni trudio.

Njena se kosa prosula po mom stomaku kad je on ulazio u njena usta. Bila su puna vatre. Skamenio sam se kad je izdala zapovest da se obucemo. Sta je tu je, poslusao sam je. Njen kupaci se nasao u mojim dzepovima. Do svoje radosti je dosla vrlo brzo i to sama, posto je znala gde ga je ostavila. Otkopcala je svoju bluzu. Video sam ta dva stvorenja zbog kojih bih i ovog trenutka otisao na bilo koji front. Nije zaboravila gde je stala. On i ona su se lepo slagali kao da se poznaju godinama.

Iz trenutka u trenutak se nije dala obuzdati. Jezik joj je bio zesci od zmije. Posle svakog dodira, ja sam se uvijao. Mrsio sam joj kosu. Pogledala je prema meni s cudnim pogledom. Moje oci su pratile svaki njen pokret. Nagla se, tako da su njene bradavice bile uz moje usne. Stavio sam ih u usta. Sisao sam.

Rating: 3.6/5. From 22 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x