MATORKA: Nema boljeg seksa nego seksa sa iskusnom ženom

Zovem se Ognjen i imam 26 godina, ovo je istinita priča koja mi se desili prije godinu dana. Živim u jednom malom gradu u BiH , gdje radim kao konobar. Radim u jednom od najelitnih kafica u mom gradu. Kako je gazda čudan čovjek često je mjenjao konobare i čistačice. Pa tako se znalo desiti da konobar radi dva mjeseca pa dobije otkaz pa bude vraćen pa sve tako u krug.

U smjeni sam radio sa konobaricom Marijom, bili smo dobar tandem. Marija je bila veoma zgodna cura koja je imala baš mnogo udvarača, moj odnos sa njom je bio strogo poslovni.

Početkom desetog mjeseca kod nas je počela da radi nova čistačica po imenu Dara. Dara je bila zena četrdesetih godina , živila je sa dvoje djece a muž joj je u to vreme bio u zatvoru. Ona je bila jedna ljubazna žena koja nije izgledala bog zna kako, bila je mršava , nosila je dužu kosu , imala je onako solidne sise i malu guzu. Kako je mene i Mariju zapadalo da radimo svaki drugi dan , tako smo se i mi mjenjali što se tiče otvaranja kafica. Pošto se kafana otvarala rano, prvu kafu smo pili upravo sa čistačicom Darom.

Posle nekih par mjeseci druženja sa njom postali smo veoma bliski, pa smo tako uz kafu pricali o svim mogucim temama. Često mi je pričala o svom mužu kao o običnom kriminalcu govoreći da ne moze da vjeruje da se udala za njega. Malo po malo Dara mi se počela svidjati, pa sam sve više i više razmišljao o njoj, tako sam par puta i drkao na nju.

Jednu noć Marija i ja ostanemo malo duže u kafani radeći inventuru. Pričali smo neke gluposti , kada mi je Marija rekla da mi mora nesto reći u vezi Dare.

Posle nekih par trenutka Marija mi reče kako joj je Dara rekla u povjerenju da se veoma čudno osjeća u mom prisustvu i da ima osjećaj da se zaljubila.

Tu noć kada sam došao kući prvo što sam uradio, je da sam otišao u wc i par puta izdrkao.

Prošlo je neko vreme otkako sam saznao to, nisam imao hrabrosti da išta preduzmem. Jednu noć kod nas u kafiċu bila je žurka koja je potrajala do ranih jutarnjih časova. Kako sam morao da otvaram kafić, ostao sam i zaspao na fotelji. Par sati kasnije budi me jako nevrjeme koje je zadesilo naš grad. Trenutak kasnije na vratima se pojavi Dara koja je bila mokra kao čep. Na sebi je imala trenerku i jaknu iz kojih se cjedila kisa. Pri ulasku u kafić iznenadila se kada me je ugledala, upitala me je kakva me je nevolja naterala tako rano. Objasnio sam joj u par reči da smo imali žurku i da je kasno bilo i da sam ostao u kafiću da prespavam.

Trenutak kasnije upitala je da li znam li ima išta Marine odeće , otisla je do magacina i našla je neku staru odjeću koja je pripadala bivšoj čistačici. Sa Tih par komada odeće uputila se prema wc. U tome trenutku na pamet mi padoše Marija i onaj razgovor kada mi je rekla šta osjećaja Dara. Uputio sam se prema wc-u , kurac mi je lagano počeo da se dize. Dolazim do ženskog wc-a i u jednoj od kabina ugledam Daru u prekasnom izdanju, bila je u crvenim gaćicama. Kada me ugledala zalupila je vratima i obratila mi se rječima kako ne bih trebao da budem tu. U tom Trenutaku odlučio sam da bacim karte na sto, i krenuo prema kabinu.

Par sekundi kasnije došao sam do kabine. Jezik se sam razvezao, počo sam da joj govorim kako Već neko vreme mislim o njoj, kako već dugo drkam na nju. Zamolio sam je da izadje iz kabine , što je odbila u prvi mah govoreći da ne znam šta pričam i da nisam normalan.

Nedugo zatim izašla je i Pokušala da objasni kako pravim grešku i kako nije moguće da bude nešto izmedju nas jer je ona udata. U tom Trenutaku uhvatio sam je i privukao sebi, počela je da se brani rukama , udarala me i molima da je pustim. U toj našoj borbi, odlučio sam da je poljubim sto je u prvi mah odbila, rekao sam joj

– zasto me odbijaš kada znam da ti se svidjam Marija mi je rekla sve,

odgovorila mi je da se boji šta ako neko sazna.

Nekoliko minuta proveli smo Tiho razgovarajući, a nedugo zatim pokušao sam opet da je poljubim na sto mi je uzvratila. Ljubili smo se par minuta zagrljeni , a onda sam lagano počeo da spustam ruke prema njenoj guzi, imao sam osjećaj da kurac hoće da mi iskoči iz bokserica. Nakon par minuta oboje smo bili goli, zamolio sam je da sjedne na wc šolju. Nakon sto je sjela, spustio sam se na koljena i počeo da lizem picu , molila me da nastavim , rukama se držala za moja ramena.

Podigla je noge i tražila je da joj ližem guzu što sam i uradio. Nakon par trenutaka zamjenili smo mjesta, sjedio sam na wc šolji sa dignutim kurcem , prišla je i nekoliko puta rukom povukla kožicu gore dole a zatim je namjstila kitu i nabila se na njega. Nabijala se tako dobro, uživali smo obadvoje, pošto sam vidio da ne mogu jos dugo zatražio sam da se spusti na koljena da izdrkam po njenim sisama sto je i učinila. Upitao sam je da ga uzme u usta ali je odbila, uzela je kurac u ruku i povukla dva , tri puta nakon čega je kurac doživeo takvu erekciju da nisam moga sebi doći, sperma se prosula po njenim sisama , nakon toga smo jos jedno vreme ostali goli da ležimo. Naša veza je trajala nekoliko meseci dok nismo otkriveni, dobio sam batine od njenog čovjeka koje ću pamtiti cjelog života.. ..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx