Susjeda: Sad ćeš dobiti ono o čemu si sigurno maštao

Živim u kući koja ima tri kata. Kupaonica se nalazi na drugom katu. Kroz prozor kupaonice točno se vidi novo sagrađena kuća. Kuću je sagradila jedna mlada žena oko trideset godina. Rastala se od muža i po predbračnom ugovoru nasljedila je jednu njegovu tvrtku i puno novaca. Kada se kuća sagradila i kad je bila namjestena odmah drugi dan se uselila u nju. Susjeda je bila jako zgodna uvijek dotjerana. 

Visoke štikle, sexy čarapice uski minjak i košulja s ogromnim dekolteom. Tuširajući se u kupaonici bacio sam pogled kroz prozor i spazio da točno gledam u njezinu kupaonicu. Bila je jako ljepo uređena. I nakon nekoliko trenutaka ušla je ona. Bila je samo u grudnjaku i gaćicama. Tangama naravno. Počela se skidati i onako gola s velikim sisama i presexy guzom počela plesati pred ogledalom. Sigurno se voli tuširati uz glazbu pomislih. Dok je ona tako plesala moj kurac se brzo ukrutio. Plesala je tako 5 minuta. Drkao sam kurac i dalje zamišljajuči kako i dalje plese pred ogledalom. Brzo sam svršio i otišao na spavanje.

Sljedećeg dana bila je subota i ja sam kosio travu i uređivao živicu, a susjeda se odlucila opustiti na terasi i dobiti bojicu prvim proljetnim zrakama sunca. Cijelo vrijeme sam se motao oko živice kako bi mogao buljiti u nju. Kad od jednom začujem ženski glas. 

– Susjeeeed.

Okrenuo sam se kad ono susjeda ide prema ogradi i poziva me bliže. Došao sam do ograde i prvo smo se upoznali a ona je odmah krenula s prićom kako je sada sama i da joj fali muška ruka i pitala me dali bi joj mogao pomoći oko njenog vrta i trave koju treba pokositi. Naravno da sam pristao. Pitao sam ju dali joj odgovara ponedjeljak jer nevoli se motati oko tuđih kuća dok nema nikog kod kuće. Rekla je da joj to odgovara jer je uzela tjedan dana slobodno.

Došao je i taj ponedjeljak ulazim u dvorište s kosilicom i priborom za uređivanje vrta. Pozvonio sam na vrata i čekao tako oko minute. Susjeda otvara vrata, a na sebi je imala samo ogrtač.

Rekao sam: oprostite jesam li vas možda probudio. 

Odgovorila je: jesi ali nema veze tako i onako je vrijeme da se ustanem.

Rekla je da se ide obući ja sam dodao a ja se bacam na posao vidim ima puno posla. Bacio sam se na košnju trave. Nakon pola sata vidim kako susjeda maše rukom pred vratima kuce ugasio sam kosilicu i posao prema kući.

Ona je doviknula: ajde dođi unutra skuhala sam nam kavu.

Ušli smo unutra vodila me do kuhinje naravno ja sam hodao iza nje i buljio u nezine presexy noge i još više sexy guzu. Kroz priću smo ustanovili da je starija od mene sedam godina. Ali sam skužio kako mi stalno daje komplimente kao da mi se nabacuje. Pomislio sam ako se i ja protrudim moglo bi biti nešto. Nakon pola sata ispijanja kave digao sam se i rekao vrijeme je da se vratim na posao. 

Izlazeči iz kuhinje u hodnik rekla je čekaj ajde da ti pokažem ostatak kuće da čujem tvoje mišljenje kako je uređeno.

Hodjajuči po kući skužio sam kako namjerno mješa guzom u hodu. Došli smo do njezine spavače sobe u kojoj se bio ogroman krevet ušli smo unutra a ona je iznenada zalupila vratima i zaključala ih. Pitao sam čemu to. Došla je do mene i bacila me na krevet i pocela s pričom.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx